Posted 29 June 2008 - 12:06 PM
Pa sj to sm misla, da vem, samo lej, do 4 litre se mi zdi, da je še meja. Sj grem prebrat na google.
Tole sm skopirala z neta:
Koliko tekočine je priporočljivo dnevno spiti?
Zelo preprosto vprašanje, ki nima enostavnega odgovora. Koliko vode potrebuje vaše telo, je odvisno od številnih dejavnikov: zdravja, aktivnosti in okolja, kjer živite.
Koliko vode potrebuje naše telo, si lahko izračunamo na zelo preprost način: na vsakih 25 kilogramov telesne teže potrebujemo 1 liter vode, pri močnem potenju (šport, savna, druge telesne aktivnosti) pa dodatno količino. Po tej formuli bi morali moški, ki v povprečju tehtajo več, spiti več vode kot ženske.Ampak še 1x- meje se razlikujejo od človeka in njegovih dejavnosti čez dan, kok dela, kok se giblje a ne, in valda potem rabi nekdo ki več skače okrog pa po možnosti se še ukvarja s kakim športom več vode spit. Jaz si ne predstavljam, da zjutraj na tešče ne bi spila pol litra vode, potem si nrdim zeleni čaj po zajtrku, je že kle 3dc, vse skp že skor 1 litr. Pa je šele dopoldne. Pol grem tečt, pridm nazaj, spijm spet pol litra, potem čez dan ziher ene 2, 3 male flaške spraznim, pa še čaji so vmes. Jaz bi umrla da ne bi tok spila, sj sploh govort neb mogla od cmoka v grlu, no.
http://www.energijsk...tiranjevode.php
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram