Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

• Guests

Posted 16 February 2016 - 11:18 AM

^ Pa saj ne da lahko ubežiš poplavi srčkov in drugih pocukranosti na vsakem koraku že en mesec in pol prej? Jaz ga zato iz principa ne praznujem. Vsak drug dan je zame lahko valentinovo, ne tisti ki ga praznuje cel svet. 

Jaz nisem nobene pretirane vsiljenosti občutila, je pa res da na socialnih omrežjih zadnji čas nisem kaj dosti prisotna. To, da so v trgovinah delili popuste na račun valentinovega mi je pa kvečjemu plus. Ne obremenjujem se preveč s tem praznikom in me tudi ne vrže iz tira, če drugi se. Fant mi je sicer prinesel darilce, ki sem ga bila vesela, če mi ga ne bi pa tudi ne bi imela nič proti. Drugače pa mi je bližje kot valentinovo gregorjevo. Takrat se že narava prebuja, ljudje so bolj veseli in opažam tudi, da takrat res vse nekam meče :)

• 0

#8802 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 February 2016 - 12:29 PM

Pametnjakoviči, kvazi-intelektualci, katerih edina stvar, ki se jo lahko oklenejo in na kateri bazirajo celotno svoje lastno vrednotenje, je citiranje različnih filozofov, ponašanje z doktorati in dosežki v svoji stroki, pa seveda drugimi intelektualnimi stvarmi, ki naj bi jih v očeh drugih delale tako zelo izobražene in posebne. 

Ko so med sebi podobnimi, se počutijo izvrstno. Ko pa pridejo v "realni svet" pa pogrnejo na celi črti, saj so kot riba izven vode in nimajo niti malo pojma o človečnosti, o tem, kako se pogovarjati o vsakdanjih stvareh, ne znajo biti sproščeni in so takšni, kot da bi jim nekdo dobesedno potisnil kol v rit.

Da bi si zaščitili svoj krhki ego, se seveda namrdnejo, češ da so te stvari "pod njimi" in da jih to sploh ne zanima. Zraven navržejo še kak citat iz kakšne obskurne knjige in zadovoljno privzdignejo obrv, ko zaznajo, da nihče še nikoli ni slišal za tega avtorja. In to jim prinaša izjemno zadovoljstvo in jim treplja njihov lažni ego.

• 1

ॐ Be a voice, not an echo. 

#8803 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 18 February 2016 - 02:34 PM

Internetno nepismeni ljudje. Ki sprašujejo za podatke po raznih FB skupinah, ki jih najdeš po 5 sekundah googlanja.

• 1

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#8804 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 February 2016 - 04:27 PM

Ljudje (predvsem iz Hrvaške, Srbije, itd...), ki mi brez pomisleka pišejo v svojem jeziku in pričakujejo, da jih bom vse razumela in jim tudi odgovorila v njihovem jeziku.  :mad2:

Razumem že, ampak se bi morala presneto potruditi, če bi hotela vse napisati slovnično pravilno.

Zato od zdaj naprej odgovarjam v slovenščini. :glare:  Če ne razumejo, mi naj drugič napišejo v angleščini, pa jim bom tako tudi odgovorila!  

• 1

• Guests

Posted 19 February 2016 - 10:23 PM

Meni pa je določena oseba danes totalno dvignila pritisk, jeza prav puhti iz mene! Ni običajno, da se pustim tako sprovucirati in se še sama sebi čudim, kako da me je to tako spravilo iz tira. Očitno se nabira že dlje časa. Na živce mi gredo ljudje, ki mislijo, da se svet vrti okoli njih! Ljudje, ki se imajo za več kot vsi ostali, čeprav v življenju niso dosegli ničesar konkretnega! In se za po vrhu spotikajo ob vse možno, a nimajo pojma kako stvari v realnosti delujejo, ker živijo zaviti v vato in so spedenani od spredaj in od zadaj! Za njih je krivica že, če jih nekdo postrani pogleda, medtem ko oni lahko delajo točno to kar jim zapaše in d**** v glavo kogar jim zapaše!

• 1

#8806 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 17 March 2016 - 03:24 PM

Ljudje, ki kot referenco za svoje trditve navajajo svoje lastne izkušnje (ali izkušnje nekoga, ki ga poznajo). :butl: :wallbash: Znanosti sploh ne rabimo.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#8807 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3377 posts

Posted 22 March 2016 - 12:10 PM

to da ljudje ne znajo normalno napisat e-maila... danes me je eden pogrel že takoj zjutraj, prav nesramno napisan, nobenega dober dan/pozdravljeni, kakšno vikanje neki, ampak citiram ''razčleni oziroma podrobno pojasni kaj pomeni aranžma blabla''. Kot da sem pes, najrajši mu nič ne bi odpisala. Da slovničnih napak sploh ne omenjam  :wallbash:

• 1
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#8808 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 24 March 2016 - 02:47 PM

Strahopetci, ki na FB izbrišejo svoje komentarje, po tistem, ko jim nekdo dokaže, da so se motili.   :roll:

• 0

#8809 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 31 March 2016 - 05:56 PM

Ljudje, ki se ne zganejo na maile oz. jih spregledajo. Jaz res ne vem, kako lahko taki ljudje obdržijo službo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#8810 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 31 March 2016 - 06:36 PM

Selitve. :AJEBESH: Poln k jih imam. -__-
  • 1
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#8811 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18553 posts

Posted 01 April 2016 - 01:19 PM

Ljudje, ki se ne zganejo na maile oz. jih spregledajo. Jaz res ne vem, kako lahko taki ljudje obdržijo službo.

Tako jo obdržijo.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#8812 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 01 April 2016 - 06:30 PM

Kaj s tem mislis?
  • 0

― V. Van Gogh

#8813 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26039 posts

Posted 01 April 2016 - 06:31 PM

Ker ne preberejo maila, v katerem pise, da naj spakirajo kovcke, recimo :D

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8814 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 01 April 2016 - 06:32 PM

OK, pol sem prav razumela. :lol:
  • 0

― V. Van Gogh

#8815 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 01 April 2016 - 09:41 PM

Ha ha. : )) Zadnjič sem na radiu poslušala, da po neki raziskavi po e-pošti komunicirajo samo še e-dinozavri. :roll:

Coco, I feel you. :/

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#8816 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 April 2016 - 10:05 PM

Selitve. :AJEBESH: Poln k jih imam. -__-

Najbolj na svetu te razumem.

• 0
Viens, reste ici!

#8817 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 April 2016 - 11:35 PM

Meeeeeeeeeeša se mi, m e š a. V roku 1 leta se bom selila 6x, za znoret.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#8818 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23415 posts

Posted 02 April 2016 - 12:47 PM

Ha ha. : )) Zadnjič sem na radiu poslušala, da po neki raziskavi po e-pošti komunicirajo samo še e-dinozavri. :roll:

Coco, I feel you. :/

Meni je bilo pa zanimivo, ko so sodelavke govorile, da kdo sploh še uporablja sms-e in mms-e, ker so zdaj baje vsi na Viberju in podobnih zadevah. Očitno sem tudi jaz dinozaver, ker jih še uporabljam, saj v moji družbi Viber sploh ni razširjen. Sem ga šele s sodelavkami začela uporabljati. :)

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#8819 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 02 April 2016 - 12:51 PM

Jaz pa sploh ne vem, zakaj bi imel človek Viber gor, če ravno ne komunicira z ljudmi iz tujine (pa še to šteka na polno), ker ti požre toliko baterije. 

• 0

― V. Van Gogh

#8820 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 02 April 2016 - 01:06 PM

^^
+1.

Jaz vidim, kako veliko kolegic, znank težko dobiš preko SMSa, na FB ima pa vse updejtano. Ne štekam.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users