Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#8781 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19383 posts

Posted 04 February 2016 - 04:41 PM

Poplava receptov za "zdrave krofe"
  • 0

#8782 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 04 February 2016 - 05:06 PM

Men gre tut to tok na zivce, daj privosci si un faking krof tak kot mora biti ali pa jih pac ne jej. Ful so mi smesne te priredbe receptov, ki na koncu z originalom nimajo cist nic skupnega, razen da na videz podobno izgledajo, okus je pa cist drug.
  • 0

After all this time?

Always.

#8783 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17445 posts

Posted 04 February 2016 - 06:29 PM

Ne, ne. Okus je identicen in nihce za mizo ni ugotovil, da so v resnici presni :D Sem tocno to zdajle razmisljala.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#8784 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 04 February 2016 - 06:48 PM

:lol: Ma, po drugi strani pa prirejanje receptov v bolj zdrave ni slaba stvar :P

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#8785 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19383 posts

Posted 04 February 2016 - 07:53 PM

Ja, samo ne krofov no haha... Kot da bi ocvrt sir naredil zdrav haha
Daj no, krofi so ocvrti, tisto iz pecice so pa buhtli, ne pa krofi...
  • 0

#8786 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 04 February 2016 - 09:31 PM

Prodajalke v Müllerju. Res oboliš, vse so za odstrel.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#8787 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 13 February 2016 - 10:37 PM

Ne morem verjet, da dejansko obstajajo ljudje, ki svoje otroke (stare cca. 3 in 5 let) pripeljejo s seboj v kino gledat Deadpoola!  :wallbash:

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#8788 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19383 posts

Posted 14 February 2016 - 04:49 PM

Da so nasi skakalci v vecini reklam na tv
  • 0

#8789 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17445 posts

Posted 14 February 2016 - 05:38 PM

Ali katerikoli športnik. Ravno danes sem videla reklamo za Hyundai z nekim hokejistom za katerega še nisem slišala. Kot da bi me to prepričalo v nakup česarkoli. Košir je naprimer nekoč reklamiral nek Forex nateg :D 

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#8790 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 February 2016 - 06:44 PM

Valentine's day. :AJEBEŠ:

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

• Guests

Posted 14 February 2016 - 07:14 PM

Meni gre pa na živce poplava kritik čez valentinov dan. Ma komur je všeč naj ga praznuje, komur ni naj ga pač ne praznuje, that's it.

• 0

#8792 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 14 February 2016 - 07:43 PM

^ Pa saj ne da lahko ubežiš poplavi srčkov in drugih pocukranosti na vsakem koraku že en mesec in pol prej? Jaz ga zato iz principa ne praznujem. Vsak drug dan je zame lahko valentinovo, ne tisti ki ga praznuje cel svet. 

• 1

― V. Van Gogh

#8793 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 14 February 2016 - 08:02 PM

Meni grejo že v osnovi na živce nenapisana pravila ob takih in drugačnih praznikih in priložnostih, o tem, "kaj naj bi se takrat počelo" in "kaj se spodobi" in "kako naj bi se praznovalo določen dan". 

• 1

ॐ Be a voice, not an echo. 

#8794 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 February 2016 - 08:07 PM

^ Pa saj ne da lahko ubežiš poplavi srčkov in drugih pocukranosti na vsakem koraku že en mesec in pol prej?

Ikzekli. Danes pa sploh, vsa družabna omrežja so čisto poplavljena s to rdečo, ene objave ni, ki ne bila v zvezi s tem. Dobro, da ne rabim v trgovino. :D

• 1
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#8795 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 15 February 2016 - 07:14 PM

Meni gre pa na živce poplava kritik čez valentinov dan. Ma komur je všeč naj ga praznuje, komur ni naj ga pač ne praznuje, that's it.

Valentinovo je že dolgo nazaj izgubil globji pomen. In vsiljen je tudi vsem tistim, ki ga nočejo praznovat - včeraj so mi na fb messengerju kar eni srčki zleteli spodaj z ekrana, ko sem fantu napisala navaden srček, da sem samo gledala. Seveda nikoli tudi ne uidejo objave samskih, ali v smislu da je bedno praznovat ta praznik sam, ali pa so na to dejstvo izjemno ponosni. Ko bi bilo vsaj tako simpl "ne praznovat valentinovega". :D
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#8796 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 February 2016 - 07:27 PM

To s srčkom ni bilo zaradi Valentinovega, ampak je ves čas tako.

• 0
Viens, reste ici!

#8797 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6746 posts

Posted 15 February 2016 - 09:23 PM

Meni je vseeno. Fant mi je prinesel šopek, ki sem ga bila izredno vesela, imela sva se fajn, ker ga zdej 10 dni ne bo zaradi službenega potovanja v Nemčijo. Srčkov niti opazila nisem (edino v reklami od Lidla), se vidi, da živim med kmeti :)

• 1

#8798 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 15 February 2016 - 10:19 PM

To s srčkom ni bilo zaradi Valentinovega, ampak je ves čas tako.

Nope, meni je cisto normalna sporocila zapakiralo kot darila in potem so se iz njega dvignili srcki. :butl:
  • 0

― V. Van Gogh

#8799 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 February 2016 - 10:51 PM

včeraj so mi na fb messengerju kar eni srčki zleteli spodaj z ekrana, ko sem fantu napisala navaden srček

Tale funkcija je vedno, tisto z darilo je bilo samo včeraj. Ampak Matilda ni opisovala darila, ampak navaden srček. Plus, tista funkcija darilo je bila samo in izključno, če si kliknila na njo. Če nisi, so bila sporočila navadna.

• 0
Viens, reste ici!

#8800 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 16 February 2016 - 12:34 AM

Možno, jaz sem to opazila včeraj prvič.

• 0

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users