Novoletna darila
Posted 03 December 2012 - 07:19 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 December 2012 - 07:20 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 December 2012 - 06:10 PM

Posted 05 December 2012 - 09:06 PM

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 06 December 2012 - 11:43 AM
Posted 06 December 2012 - 02:26 PM
Ker se je ravno začelo. Pri nas doma imamo tudi Miklavža: jaz sem dobila Nuxov medeni balzam za ustnice in LUSH North Pole milo (no, tega sem si sama
), fant je dobil ene boksarce z zimskim motivom.
Mami en četvorček senčk, tamal Lego Creator helikopter, tamala plišastega oslička (želela je sicer Pikija, kužata, samo ga nikjer ni bilo za dobit), očim isto boksarce, samo z drugim motivom. Vsi zadovoljni.
Posted 06 December 2012 - 02:52 PM
Posted 10 December 2012 - 11:19 AM
Za fanta sem kupila trenirko in 2 darilni kartici po 15€ za iPad za aplikacije. My work here is done Za mami in babi bom pa zavila v TBS na Dunaju in jima privoščila kak bodybutter in lipbalzam. Pa seveda tudi sebi
Posted 10 December 2012 - 11:30 AM
Jaz bom letos fantu pas in kapo, sestri bom denarnico, mami in očetu pa še ne vem kaj bova s sestro.
Posted 10 December 2012 - 12:05 PM
Jaz sem si sposodila Sarah-ino idejo s seznamom zelja. Meni bo problem samo pri 1 ostat
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 12 December 2012 - 03:34 PM
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 12 December 2012 - 09:30 PM
Jaz sem si sposodila Sarah-ino idejo s seznamom zelja. Meni bo problem samo pri 1 ostat
Ma jaz sem zadnjič mojemu rekla, da naj pove kaj bi mel, potem pa mi pride ven da ne rabi nič :AJEBEŠ:
[Napoleon]
Posted 12 December 2012 - 09:41 PM
A veš, kaj pa moj meni reče? Tebe. :AJEBEŠ:
Posted 12 December 2012 - 09:42 PM
Mene tud vsi sprašujejo pa ful ne vem kaj bi imela. Vem, da je moteče, sam res ne vem. Pa priznam, da imam rada presenečenje in, da se sami spomnijo.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 December 2012 - 10:36 PM
A veš, kaj pa moj meni reče? Tebe. :AJEBEŠ:
Ali pa to ja.
[Napoleon]
Posted 12 December 2012 - 10:37 PM
Jaz pa sploh ne sprašujem, niti ne maram, da kdo mene sprašuje, ker mi je nerodno.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 December 2012 - 10:40 PM
Jaz pa fantu kar naravnost povem, ali pa mu predlagam stvai že tako sproti. Ampak pri njemu je problem, ker če NJEMU ni všeč darilo, mi ga ne bo kupil. Npr prosila sem ga za HP knjigo, ampak ker je njemu to brezveze mi je pač ne bo kupil.
Pa če npr vem, da bom zapravila 60€ za njegovo igrico za xbox, potem mi ni bad mu predagat, naj mi npr on kupi parfum. Če pa vem, da več od štumfov ne bo dobil, potem se pa tut jaz delam skromno.
After all this time?
Always.
Posted 12 December 2012 - 10:48 PM
Jaz pa sploh ne sprašujem, niti ne maram, da kdo mene sprašuje, ker mi je nerodno.
Meni po toliko letih s fantom nikakor ni nerodno mu povedat česa si želim . Ampak to velja samo zanj, za ostale ljudi, razen še družine, se pa kar strinjam s tabo, večinoma.
Drugače pa podpis od Nincho, hahah .
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 December 2012 - 11:51 PM
Jaz sem letos mami in sestri poslala seznam stvari (zelo natančen!), ki si jih želim. Pač dejstvo je da rabim dosti oblačil, ker sem jih ogromno vrgla stran in nimam trenutno denarja da si jih sama kupim. Pa vem da mi bosta nekaj kupili in mi je ljubše da mi kupita točno to kar rabim/si želim.
Fantu pa nikoli ne rečem kaj si želim, ker hočem da se potrudi za mene, enako jaz za njega.
Drugače pa meni nikoli ni problem povedat kaj si želim, ker imam vedno na wishlisti najmanj 20 stvari.
Posted 13 December 2012 - 12:28 AM
seznam stvari (zelo natančen!), ki si jih želim.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users