Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#861 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 03 June 2007 - 08:03 PM

ma sej ga pomoje ne bom vzela.. hvala! ;)
  • 0

#862 Shapa

Shapa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 202 posts

Posted 09 June 2007 - 09:13 AM

Meni je zdravnica podala tako diagnozo, s tem da še nisem prišla do ortopeda. Nameravam se pa zdravit s pomočjo alternativne medicine (kakšne operacije za boga?) in sicer s pomočjo skenarja in manualne terapije. Slednja je že marsikomu s čisto zarotirano hrbtenico pozdravila stanje.
  • 0

#863 Ribica

Ribica

sramežljivec

• Člani
  • 18 posts

Posted 12 June 2007 - 12:54 PM

Ali ima kdo kakšne izkušnje z novo kolekcijo citronka?

Mene zanima šampon in balzam za lase citronka s citrusi wub.gif
  • 0

#864 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 15 June 2007 - 08:07 AM

S šamponom ne, uporabljam pa balzam pa mi res ustreza. Pred tem sem uporabljala Fruchtisovega pa je ta neprimerljivo bolši. Pa ful ma zanimiv vonj, še predvsem ko ga spiraš. thumbup.gif
  • 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#865 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17615 posts

Posted 15 June 2007 - 10:45 AM

Mene pa samo zanima, če L'Occitane testira na živalih.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#866 Hop klub

Hop klub

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 16 June 2007 - 02:42 AM

Kot informacijo.

Za krepitev hrbtnih mišic je že na nekaj lokacijah po Sloveniji možno uporabljati najnovejšo napravo z imenom HUBER. Naprava odlično deluje na krepitev globokih hrbtnih mišic (kar izjemno težko dosežete z izvajanjem prostih vaj) in tudi na ostale mišice telesa. Omogoči korekcijo asimetrije v hrbtenici in na ostalih delih telesa.
Vadbo na napravi spremlja terapevt, ki vam tudi prilagaja program, glede na anamnezo-začetno stanje pri pregledu. Za več informacij odtipkajte ime naprave na kakšnem brskalniku, lahko pa me tudi kontaktirate po e-pošti: info@hopklub.si

Upam, da sem vam posredoval koristno informacijo za vaše težave.
LP, Aleš Berger, prof.šp.vzg.

• 0

#867 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 16 June 2007 - 10:07 AM

jst mam tudi skoliozo. zgoraj 29 % spodaj pa 20%.
Predlagala mi je operacijo, ki pa naj bi bla nad 35%. Steznik naj mi nebi več pomagal, ker naj bi mela že neki dokončno zaraščen hrustanc...
Mi je pa predlagala predvsem plavanje, plesne....
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#868 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 16 June 2007 - 11:29 AM

*Slončica*, koliko let maš? Pa kej si bla na pregledu, a u Valdoltri?
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#869 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 16 June 2007 - 07:48 PM

mam 15 let, bla pa sem samo na pregleu. Na operaciji me ne vidjo smile.gif

baje ti pri operaciji v hrbtenico vstavjo neko kovino, ki naj bi ti stabilizirala pravilno držo... in naj nebi smel delat večjih premikov, pol pri rentgenu ti piska.... :S
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#870 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 17 June 2007 - 06:50 PM

meni pa niso operacije svetovali, ker bi mogli z dveh strani kompenzirat (uau, po mnogih letih letanja okol ortopedov mi ugotovijo še kifozo rolleyes.gif ). u glavnem, v KC so sposobni en drek. tako da, ce bo kdo v dilemi glede izbire ortopeda ... Valdoltra!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#871 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 17 June 2007 - 08:00 PM

Ja, ma pa je dolga čakalna doba, jst sem se sicer naročila, ampak sem dobila pregled čez pol leta. A tisti, ki dela tam v Valdoltri dela tudi privat?
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#872 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 17 June 2007 - 09:21 PM

kaj pa vem, dolga čakalna doba. je v KC tud precej za čakat (sploh glede na to, da nč ne nardijo oz. ti zašuštrajo še zadnje šanse, da bi lahko kej popravil).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#873 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 19 June 2007 - 09:39 AM

ne
  • 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#874 temida

temida

sramežljivec

• Člani
  • 97 posts

Posted 20 June 2007 - 02:11 PM

ali imajo kako trgovino tudi v Kranju?
  • 0

#875 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 June 2007 - 05:18 PM

Kolikor vidim, ne.

Trgovine so v/na:
Ljubljani
Bledu
Celju
Kopru
Mariboru
Novem Mestu
Portorožu

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#876 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 20 June 2007 - 10:55 PM

Ne, v Kranju je ni.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#877 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 June 2007 - 03:49 PM

Jaz se odločam za nakup nove kremice. Ful me mikata obe olivni, tista s SPF in tista brez, v lončku. A je katera že sprobala obe? Katera je bolj lahka, manj mastna? kaj pa filing na koži, se precej razlikujeta? Jaz sem šla po testerčke pa sem dobila samo tisto brez SPF-ja, one druge niso imeli, mi je pa trgovka rekla da je skoraj enaka, samo malenkost težja, ker pač vsebuje SPF. A to drži? Drugače mi je ta olivna ki jo zdaj poiskušam s testerčki ful uredu, do zdaj. Me pa skoraj mika bolj ta druga, zaradi zaščite bolj kot česa druzga. In pa ker ta v lončku je komedogena, čeprav naj ne bi imelo negativnega učinka ker je precej pozno na seznamu.
No nevem ..bilokakšnega mnenja bi bila vesela biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#878 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 June 2007 - 09:05 PM

Jaz sem sprobala obe in bo tisto glede "teže", kar ti je rekla prodajalka, kar držalo. Meni je sprva odlično odgovarjala, potem pa čedalje manj... kljub temu, da mi je bila čez čas premastna in pretežka, sem dobila kar male luskice po obrazu (izsušenost na določenih predelih), dobila sem tudi malenkost nečisto kožo (k čemur moja koža ni nagnjena). Fant je imel isto in tudi njemu ni odgovarjala - tudi mu je bla ful pretežka in se mu ni vpila. Tako da ja, tale olivna brez spfja meni vsekakor bolj paše na obraz, res je, da je njena pomanjkljivost odsotnost spfja, ampak jaz se mu itak izogibam, ker sem ugotovila, da ga moja koža žal ne prenaša ravno najboljše.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#879 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 June 2007 - 09:39 AM

Thank you wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#880 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17615 posts

Posted 29 June 2007 - 07:07 PM

Bi mi kdo vedel našteti vse L'occitane pilinge ZA OBRAZ? Hvala!
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users