L'occitane
Posted 03 June 2007 - 08:03 PM

Posted 09 June 2007 - 09:13 AM
Posted 12 June 2007 - 12:54 PM
Mene zanima šampon in balzam za lase citronka s citrusi

Posted 15 June 2007 - 08:07 AM

I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.
Posted 15 June 2007 - 10:45 AM
Mene pa samo zanima, če L'Occitane testira na živalih.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 16 June 2007 - 02:42 AM
Za krepitev hrbtnih mišic je že na nekaj lokacijah po Sloveniji možno uporabljati najnovejšo napravo z imenom HUBER. Naprava odlično deluje na krepitev globokih hrbtnih mišic (kar izjemno težko dosežete z izvajanjem prostih vaj) in tudi na ostale mišice telesa. Omogoči korekcijo asimetrije v hrbtenici in na ostalih delih telesa.
Vadbo na napravi spremlja terapevt, ki vam tudi prilagaja program, glede na anamnezo-začetno stanje pri pregledu. Za več informacij odtipkajte ime naprave na kakšnem brskalniku, lahko pa me tudi kontaktirate po e-pošti: info@hopklub.si
Upam, da sem vam posredoval koristno informacijo za vaše težave.
LP, Aleš Berger, prof.šp.vzg.
Posted 16 June 2007 - 10:07 AM
Predlagala mi je operacijo, ki pa naj bi bla nad 35%. Steznik naj mi nebi več pomagal, ker naj bi mela že neki dokončno zaraščen hrustanc...
Mi je pa predlagala predvsem plavanje, plesne....

Posted 16 June 2007 - 11:29 AM
Posted 16 June 2007 - 07:48 PM

baje ti pri operaciji v hrbtenico vstavjo neko kovino, ki naj bi ti stabilizirala pravilno držo... in naj nebi smel delat večjih premikov, pol pri rentgenu ti piska.... :S

Posted 17 June 2007 - 06:50 PM

Posted 17 June 2007 - 08:00 PM
Posted 17 June 2007 - 09:21 PM
Posted 19 June 2007 - 09:39 AM
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.
Posted 20 June 2007 - 02:11 PM
Posted 20 June 2007 - 05:18 PM
Kolikor vidim, ne.
Trgovine so v/na:
Ljubljani
Bledu
Celju
Kopru
Mariboru
Novem Mestu
Portorožu
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 June 2007 - 10:55 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 22 June 2007 - 03:49 PM
No nevem ..bilokakšnega mnenja bi bila vesela

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 June 2007 - 09:05 PM
Jaz sem sprobala obe in bo tisto glede "teže", kar ti je rekla prodajalka, kar držalo. Meni je sprva odlično odgovarjala, potem pa čedalje manj... kljub temu, da mi je bila čez čas premastna in pretežka, sem dobila kar male luskice po obrazu (izsušenost na določenih predelih), dobila sem tudi malenkost nečisto kožo (k čemur moja koža ni nagnjena). Fant je imel isto in tudi njemu ni odgovarjala - tudi mu je bla ful pretežka in se mu ni vpila. Tako da ja, tale olivna brez spfja meni vsekakor bolj paše na obraz, res je, da je njena pomanjkljivost odsotnost spfja, ampak jaz se mu itak izogibam, ker sem ugotovila, da ga moja koža žal ne prenaša ravno najboljše.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 23 June 2007 - 09:39 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 June 2007 - 07:07 PM
Bi mi kdo vedel našteti vse L'occitane pilinge ZA OBRAZ? Hvala!
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users