Jump to content

Photo

America's next top model

• Please log in to reply
1856 replies to this topic

#861 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 19 April 2008 - 07:10 PM

Ma, tud druge reči so že kdaj ble prej fertik, pa sem povedla katera zmaga, pa je bil pol cel jok in stok in bentenje.. wink.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#862 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 21 April 2008 - 09:30 AM

Tiste, ki gledate 10. sezono: a se vam zdi fer, da je Fatima not ostala?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#863 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 22 April 2008 - 07:58 PM

men je to blo totalno ne fer! mislim zamudila je celotno slikanje, zato da je šla po en potn list in pol ostane notr. ma ni mi fer no. neodgovorno je blo to kar je nardila. js bi jo ven vrgla.
  • 0

#864 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 22 April 2008 - 08:13 PM

men se pa zdi da so vse skup mal zrežiral, un producent je lih za nasledn dan zrihtov srečanje, fatima je direkt na izločanje pršla. preveč je tko vse, napeto, da bi blo res. pomoje je tut fatima od vseh favoritka.

aja, kera j pa vaša favoritka?
  • 0

IPB Image

#865 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 April 2008 - 08:46 PM

A so kje kake slikce ? woot.gif
  • 0

#866 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 22 April 2008 - 08:48 PM

ja, na uradni strani.

klik
sam od tega zadnega slikanja je pr vseh ista slika pa ful je emjhna
  • 0

IPB Image

#867 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 April 2008 - 09:12 PM

Všeč mi je Katarzyna. Fatima mi pa ni, preveč me spomne na Iman, katere tudi ne maram.
Opažam da je malo Azijk notri, večinoma so črnke/mulatke in belke.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#868 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 22 April 2008 - 09:24 PM

Z Wike: "Furthermore, the fact that Fatima Siad was kept over Stacy Ann Fequiere in Cycle 10 has sparked some controversy in the fan community, since the former broke two eligibility rules (being an American citizen and having a valid passport). Fequiere herself (as well as her interviewers) has stated on several interviews that she did not understand why she was sent home, knowing those facts."

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#869 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 22 April 2008 - 09:55 PM

Pa glede avstralskega top modela, sezona dve (zmaga Eboni, Tasmanka) - spet Wika:

"After the show, Madeleine, Jessica, Caroline and Simone continued modelling. After being dropped from Chic Management, Eboni signed with Elite Modeling Agency (Aus). Currently, she is working as a sales person in a shoe store and was seen working in a restaurant."
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#870 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 24 April 2008 - 01:21 PM

men je pa pr ameriškmu modelu anya ušeč.
se strinjam s saharo, da je blo use skupi zrežiran, ker je blo res filmsko, da se prkaže točn ob tapravmu cajtu.
  • 0

#871 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 April 2008 - 03:31 PM

Skor ziher sm da bo Fatima zmagala, tudi pri prejšnjih zmagovalkah je blo tako, da so jim spregledali kake stvari, ker so jih očitno favorizirali. Mi je pa po treh ogledanih epizodah najbolj všeč Lauren.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#872 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 26 April 2008 - 07:57 PM

men je najbol vešč dominique, že od začetka, čeprov priznam da je zoprna pa na cajte mal drag. mislm pa da bo zmagala Fatima (podpis Crni) al pa Anya, ki tut ful izzivov zmaga pa taka posebna je, pa pomoje je ful v redu oseba.
  • 0

IPB Image

#873 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 26 April 2008 - 08:56 PM

ko sm se zdej narežala dominique, v 10. delu, ko je govorila kao italjansk, za crknt lol1.gif

nevem ko ni Tyre srem, ko se zmer neki afna (v temu primeru kao kr neki italjansk zavija, zravn nje sedi taprav italjan, poj kr neki zapoje besede...), pa res je na tyra mailu njena slika čez mono liso, kao res huda

še enkrat umrla ko sm vidla od lauren reklamo lol1.gif laugh.gif laugh.gif TO MORTE VIDT!
  • 0

IPB Image

#874 phobia

phobia

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts

Posted 26 April 2008 - 10:22 PM

Ja, ene so ble res ful smešne, jaz sem se režala ko nora zraven. biggrin.gif

• 0

#875 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 26 April 2008 - 10:41 PM

Men je Katryzena ful dobra wub.gif (še vedno ne znam njenga imena napisat). Pa Anya je tud ful fajn, se ne bi čudila, če bi ona na koncu zmagala.
Whitney in Dominique mi gresta mal na živce, se onbašata kot da sta oh in sploh. Fatima mi tud ni preveč všeč.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#876 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 27 April 2008 - 12:32 PM

hehe zadnič so ble res hude u unih videih laugh.gif še posebej lauren pa dominique. prov narežala sm se biggrin.gif
mi je blo kul da je šla lauren ven, ker sploh ne razumem kako so jo lahko tok dolg notri držali, ko pa še hodit ni znala. men ful ni pasala zraven.
js mam tudi občutek da bo fatima zmagala, samo mi ni kaj preveč všeč. pa še tako shirana je, da že prav grdo zgleda!
  • 0

#877 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 27 April 2008 - 12:59 PM

Moja Lauren je šla ven? ohmy.gif Porke??? cry.gif
Jaz sem komaj pri tretji epizodi, ostale še downloadam in nisem tolko na tekočem.

Kolkor sem uspela videt mi je Fatima precej antipatična ker stalno nekaj prbija folku, pol se pa dela naivno in da kao ni nič slabega mislila. Me zanima kako bi blo če bi kdo njej kaj rekel.
Če je Lauren šla ven držim pesti za Katarzyno, ostale mi vsaj po videzu niso tolko. Dominique je zanimiva, lih zaradai draggish videza.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#878 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 27 April 2008 - 08:17 PM

Men je pa Fatima ful lepa. Sam se res mal neumno dela. Drugače mi je pa Katarzyno zelo vredu, čeprav mi ni optično nevem kaj. Bi pa rada videla, da zmaga. Dominique je pa zelo napadalna in glasna. Je tk tip človeka katerega se jaz izogibam. Lauren pa se ni znala nevem kako obnašat in če je šla vn, lahko rečem samo:" sej sem vedla tongue.gif ".
  • 0

#879 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 28 April 2008 - 12:48 AM

Ah za lauren sm itak vedla da nebo zmagala. Če ne prei bi pogrnla na modni reviji tko da ni mela šans. Mi je pa Fatima ful ušeč, vizuelno. Karakterno pa nč posebnga. Useen nekak upam da bo zmagala oops.gif No pa Anyi bi tut prvoščla, mi je tut ful lepa pa še ful dobra po karakterju.Takrat ko je fatima bla žalostna zaradi potnega lista pa je govorila da bi vsi mogl met enake možnosti, da ji je žal zanjo pa da upa da se bo uredil. Al neki tazga. Se mi je ful nekak prkupla smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#880 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 28 April 2008 - 11:54 AM

Joj sm se učer nasmejala ka sm gledala snemanje reklame. Lauren je za moje pojme pogorela že samo zato, ker se je sama predala že takoj ko so izvedele za snemanje. Upam da zmaga Katryzena ali pa Anya. Men je bla Katryzena boljša z dolgimi lasmi, čeprav tudi sedaj ni švoh. Za Anyo se mi pa zdi, da že malo bolj razumljivo govori. Upam pa da ne bo zmagala Fatima. Men je antipatična že od 2. dela, predvsem njene pripombe. Najprej se mi je smilila zaradi svoje preteklosti.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users