Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#861 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 May 2008 - 09:34 PM

QUOTE(Freya_ @ 19. 5. 2008 - 22:28) View Post

Nesramno! tongue.gif

Kinky pa si znala tam zavit? Tam je ful čudno, ko lahko samo z leve zaviješ.. tako nekako no. biggrin.gif

Nekako sem en prekršek naredila. LOL Je pa res smotano če prideš s strani KRKE. Vedno ko grem tam naredim prekršek. oops.gif

Jah, crna, če bi vedela, bi te zraven vzela, kaj čmo, eni nismo za drugo kot krompir okopavat. Hecam se. biggrin.gif

sajk, ne provociraj, da te ne povozim naslednjič ko te vidim. whistling.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#862 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 May 2008 - 09:36 PM

Bi morala vljudno odklonit.

A saj veš kaj je vedno pravil dobri stari Tito: "Snađi se!"

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#863 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 19 May 2008 - 09:36 PM

QUOTE(Kinky @ 19. 5. 2008 - 22:34) View Post

sajk, ne provociraj, da te ne povozim naslednjič ko te vidim. whistling.gif

Priložnost zamujena, ne vrne se nobena tongue.gif Prvi del utekanja novega avta je mimo ... sem na varni strani. "težje ulovljiv". cool.gif
  • 0

#864 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 May 2008 - 09:43 PM

Za vsak slučaj imej čelado vedno pri sebi. Boš videl, ko se enkrat naučim natankat bom neustavljiva. biggrin.gif

DOVOLJ offtopic.gif

hihi
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#865 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 19 May 2008 - 09:50 PM

to ni nič takega. jaz tudi nisem znala prvič, ko sem šla tankat. sm se kr domov odpeljala s skoraj čisto presušenim tankom. potem sem pa doma fino naštudirala navodila, pa vsi so bli totalno pametni zraven, ampak naslednjič mi je uspelo. še zdej si pa nism zapomnla, na keri strani je luknja oops.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#866 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 19 May 2008 - 09:54 PM

(koliko že potrebuješ ustanovnih članov za društvo?)

laugh.gif
  • 0

#867 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 19 May 2008 - 10:41 PM

Tiho, jst se bojim tankanja kot hudič križa, vedno kej zaserjem biggrin.gif Pustim rajši, da mi drugi tankajo, varneje!

Na kateri strani se tanka pa praviloma tako al tako nimam pojma. Kaj morem tankat tudi rada pozabljam, etc.

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#868 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 20 May 2008 - 12:28 PM

Kinky, sej ne rabiš tam prekrška delat...za pumpo zaviješ levo, krožno obrneš v tisti dolinici in nadaljuješ proti pumpi smile.gif

Drugače mamo pa veliko pump pri nas v Nm. Ti jih bom naslednjič razkazala :wink
:
  • 0

#869 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 22 May 2008 - 05:52 PM

Danes kličem mojga dragega in mu naročim, da mora v trgovino, kjer mora kupit 3 stvari na M:
-mleko
-mehčalec
-kruh
  • 0

#870 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 24 May 2008 - 06:33 PM

Od fanta brat se je danes cel stuširal in namilil z mojim intimnim milom.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#871 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 25 May 2008 - 11:35 AM

laugh.gif biggrin.gif laugh.gif A ni pogledal s čim se ušira?
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#872 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 May 2008 - 01:24 PM

odnesem jaz lepo domov zimski kouter, kako bom danes lepo spala pod letno deko. pridem nazaj za Bežigrad in ugotovim, da letne deke ni tam .... butl.gif wacko.gif bo treba kar lepo pot pod noge še enkrat.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#873 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 30 May 2008 - 12:20 AM

Učeri sm se za milimetr izognla da bi me bajk zbil k prasico. Čist sm osupla, sam roko sm si dala pred usta, faak me je presenetu kolesar. Kriva bi bla oba- on je prehitro vozu, res je bil hitr k strela jz pa nism pogledala levo. Blo je pa na bavarcu tm pr bureku slast k zavijš pr lekarni proti merkatorju k se gradi in je vse v mrežah in s ene vid tok...
pomoje bi bla taka štala če bi me zbil, ker bi se res grdo zapletla, no.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

• Guests

Posted 30 May 2008 - 05:25 AM

QUOTE(sajk @ 19. 5. 2008 - 22:17) View Post

... Kinky že piše ZS, katera pumpa je to ;) ...
To se verjetno norca delaš? blink.gif

A misleš tukaj, al iz moških na pumpi? tongue.gif

QUOTE(PurePoison @ 19. 5. 2008 - 22:20) View Post

ciara, kaj pa emancipacija... a smo se zato borile??? tongue.gif

oops.gif oops.gif laugh.gif

Im sorry Kinky. (ciara gre za kazen klečat na koruzo)
  • 0

#875 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 30 May 2008 - 07:56 AM

QUOTE(rea @ 30. 5. 2008 - 1:20) View Post

Učeri sm se za milimetr izognla da bi me bajk zbil k prasico. Čist sm osupla, sam roko sm si dala pred usta, faak me je presenetu kolesar. Kriva bi bla oba- on je prehitro vozu, res je bil hitr k strela jz pa nism pogledala levo. Blo je pa na bavarcu tm pr bureku slast k zavijš pr lekarni proti merkatorju k se gradi in je vse v mrežah in s ene vid tok...
pomoje bi bla taka štala če bi me zbil, ker bi se res grdo zapletla, no.
Točno vem, kje.
Odkar sta me že 2 avta zbila (po njuni krivdi!!), imam oko sokolje in naravnost obožujem pešce, ki mi 1. hodijo po pisti, 2. spreminjajo smer brez nakazila, ko pobezljana bitja. Ti pa vihaj, da se jim je naenkart sprdnilo stopit pred mano in mi opresekat pot. Točno že vnaprej vidim, kakemu pacientu se približujem in sem temu prmerno oprezna.
Včasih bi kar s kolesa stopla in dala dotični dve okoli kepe. Zija v luft, če se zaletim v njo, sem pa jaz kriva ali kaj?
Kjer so pešči vozim temu primerno, če se približujem odsekom, kjer so avtomobili, prav tako. Nikjer ne vozim hitro, če je trasa potencialno nevarna z osebki, ki vidijo le centi pred nosom.

Dobro, da te ni zbil.
Saj, eni kolesarji ali mopedisti znajo tudi bit kreteni, da jih iščeš!

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#876 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 30 May 2008 - 08:06 AM

Lahko maš prou, sam jz mu nism hodla po 'pisti' jz sm sam ''prečkala'' njegovo kol. pot po kratkem za milisekundo, tolko, da sm pršla preko, itak je blo vse skp na pločniku in pot za pešče in kolesarje, on je pa res ibr ibr gonu, jz bi lah prej pogledla levo, pa nisem ja, samo niti nism prčakvala, grem vsak dan tm mim in nikol še česa podobnga
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#877 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 30 May 2008 - 08:08 AM

Mislim, to se lahko zgodi samo nama, resno. slap.gif
Včeraj sva šla s fantom zvečer na hamburger in pri vseh frej parkirnih mestih, sva šla parkirat v parkirno hišo. Čez tri četrt ure prideva nazaj, čez vhod parkirne mreža, vse zaprto, medva sva mela pa avto notr. Klicala fotra, če pozna koga, ki bi lahko to odklenil, itak da ne, režal se nama je ko norc.
Na koncu sva mogla it peš domov, pršla čist crknjena. butl.gif
Sicer tm je tabla, od kdaj pa do kdaj je hiša odprta, sam medva sva pršla okol devetih in je blo še vse normalno odprto, tm piše, da se pa zapre že ob osmih. biggrin.gif

Prej sem ga šla iskat, na srečo nisem rabila peš, me je fotr zapelal. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#878 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 30 May 2008 - 08:20 AM

QUOTE(rea @ 30. 5. 2008 - 9:06) View Post

Lahko maš prou, sam jz mu nism hodla po 'pisti' jz sm sam ''prečkala'' njegovo kol. pot po kratkem za milisekundo, tolko, da sm pršla preko, itak je blo vse skp na pločniku in pot za pešče in kolesarje, on je pa res ibr ibr gonu, jz bi lah prej pogledla levo, pa nisem ja, samo niti nism prčakvala, grem vsak dan tm mim in nikol še česa podobnga
Kolesarska je VOZIŠČE KOT CESTA, le da se tega eni premalo zavedajo. Ne moreš je prečkat, brez da pogledaš, če je kdo na njej. to je brezglavo siljenje v nesrečo.
To, da je on gonil ko raketa po tako nepreglednem delu (tam je res obup!!), sploh nima smisla komentirat, kako neodgovorno je, a tudi pešči se morate zavedat, da niste sami.
Kolesarke imajo nek namen, a se preveč pešcev in kolesarjev tega ne zadeva. Prihaja do nesreč, narejene so bile pa z namenom, da bi se ločlo, kam kdo spada na vozišču.

V bodoče bolj previdno in imej v mislih, da je takih ko oni papak, še veliko. Bodi raje ti bolj previdna, če vidiš, da eni tega nimajo v sebi, se še niso naučili.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#879 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 30 May 2008 - 08:26 AM

Predvčerajšnjem sem si kupla eno belo kiklo v Zari. No, ko se prišla domov in si jo še enkrat probala sem ugotovila, da se mi cela rit vun vidi down.gif Seveda sem jo včeraj nesla nazaj, zamenjat za črno varianto. Ker nisem nikjer več našla teh kril sem vprašala trgovko kje jih imajo. Ona mene čudno pogleda in mi reče: "To ni krilo, to je top." Ej, prisežem, da stvar ne zgleda kot top!" Jaz pa sn njej rekla, da meni ful dobro paše kot krilo in da ga tak mislim tudi nosit pa če mi lahko črnega pomaga poiskat.
Ta pripetljaj ne bi bila nič takega, ampak če bi ve vedle kak se prodajalke v mariborski Zar nosijo rolleyes.gif Pogledala me je, kot da sem neka največja kmetica, ki ne ve ločit kikle od topa biggrin.gif Ampak sem se dobro in samozavestno držala in ji nisem dala vedet, da mi je malo nerodno tongue.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#880 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 30 May 2008 - 08:40 AM

rolleyes.gif
Pa kaj jo briga, če misliš nosit zokn namest majce. To ni njena stvar.
Drugače pa to se ti čist komot nardi, ker te majce jo so take brez naramnic, res zgledajo kot kikle.

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users