Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1841 replies to this topic

#861 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86414 posts

Posted 24 April 2010 - 02:30 PM

Jaz sem pa ravno za Nokie slišala, da zdrži nadpovprečno dolgo. laugh.gif

Oba starša jo imata, pa se mi zdi, da filamo pribl. enako.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#862 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 April 2010 - 02:33 PM

LOL, no ja. Nevem. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#863 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32529 posts

Posted 24 April 2010 - 02:41 PM

Ma odvisno je od vsakega posameznega aparata...men je npr. v prodajalni za eno Nokio povedal, da zdrži nenormalno dolgo baterija, spet za enio drugo Nokio pa čist mal, tko da...

Ja, jst tud sam gledam, ko pišete, da je 3-4 dni neki wau pr baterijah tongue.gif ... Moj 2 leti star SE K700i mi zdrži cca. 5 dni thumbup.gif
In men je ful važno, da ma telefon dobr fotič Tale moj SE ima enkratnega, jst dajem svoje fotke tud razvijat in so ful hude. Tako da zdej ziher ne bi vzela enga telefona z 2.0 mio točk.

• 0

#864 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 24 April 2010 - 02:49 PM

QUOTE(Sarah @ 24. 4. 2010 - 15:24) View Post

Tega ki ga imam zdaj sem pobrala iz predala po 7,8 letzih in baterija zdrži 7 dni, lol.

Tole je pa res pravo cudo tehnike. blink.gif : D
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 24 April 2010 - 04:59 PM

Valda, starejši so zdržali ful dlje, moj stari erikson je tudi zdržal en teden. No, pa tudi ta nokia v resnici lahko zdrži več, ampak jo res fuuul uporabljam.
Kaj potem porečete na nove android mobitele, ki so višek tehnike, filat jih moraš pa vsako noč? biggrin.gif
Pač, tako to gre, kup novih funkcij, za sto stvari več uporabljamo mobitel kot pet let nazaj, ekrančki so petkrat večji, barvni, touch screen, baterije pa žal niso toliko napredovale, da bi pokrile naše potrebe.
  • 0

#866 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23394 posts

Posted 26 April 2010 - 02:20 AM

Jaz imam Nokio N73:
IPB Image

Zdaj jo imam 2 leti, sem še kar zadovoljna. Moti me edino to, da včasih malo zmrzne in počasi odpira kake zadeve. Baterija zdrži solidno, kaj pa vem, recimo kakih 5 dni. Je pa res, da jaz ful malo telefoniram in malo sms-ov pišem. Prej se mi porabi le ko poslušam muziko in ko sem na netu.
Fotoaparat ima 3,2. To se mi zdi kar solidno. Nekaj ful lep mi sicer ni več, ampak to mi je zdaj čisto vseeno.
Kupila sem ga pri simobilu, takrat je stal 120 €.
Sem se pa odločila, da naslednjič ne bom dala tolk denarja za mobitel, ker se mi zdi brezveze, ker vseh teh nekih extra funkcij itak ne uporabljam. Tega bom imela, dokler bo zdržal, za naslednjega pa ne mislim dat več kot 50€, oz. če se bo le dalo bom vzela kakega do 30, 40 €.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#867 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32529 posts

Posted 26 April 2010 - 07:24 PM

QUOTE(Marmelada @ 26. 4. 2010 - 3:20) View Post

...Sem se pa odločila, da naslednjič ne bom dala tolk denarja za mobitel, ker se mi zdi brezveze, ker vseh teh nekih extra funkcij itak ne uporabljam.
Tega bom imela, dokler bo zdržal, za naslednjega pa ne mislim dat več kot 50€, oz. če se bo le dalo bom vzela kakega do 30, 40 €.

Jst tud tako mislim thumbup.gif

Že 40€ mk je blo mal preveč za nek telefon, ki ima v bistvu ful vsega,česar pa v bistvu niti ne rabim...
  • 0

#868 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23394 posts

Posted 27 April 2010 - 10:35 AM

Mene je do zdaj vedno premamilo in sem si vzela enega od tistih, ki je bil takrat med boljšimi, ampak še vedno ne preveč drag...tam nekje do 150 €. Ampak potem sem vedno ugotovila, da vseh tistih funkcij itak ne rabim in bi mi glih tako dobro služil en pol cenejši telefon. Rabim samo za klicat, sms, mms, internet, soliden fotoaparat, muziko in dosti spomina. To pa bi blo to. smile.gif Raje si s tistim denarjem kaj drugega kupim.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#869 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 27 April 2010 - 09:41 PM

Ja halo, kaj vam pa ni logično pri tem, da novim telefonom zdrži baterija samo dva dni? blink.gif Ekrančki so ene petkrat večji pri raznih LGjih na screen touch kot pa pri enem SE od 5 let nazaj, po možnosti še pri kakšnih črnobelih telefonih, funkcij je ene tisoč več, pomojem gre že za običen SMS več energije, kaj šele razni fensi interneti, filmi, muska, fotoparat s 5 mio piksli.. Nevem no, meni ni pa nič čudnega huh.gif Jst svojga LGja filam vsako noč ponoči pač, ga pa uporabljam 24/7. Telefoniram vsaj ene pol ure-1h na dan, na net grem tut vsaj 1x, musko poslušam vsak dan na poti iz šole domov (cca 1h), včasih še kej slikam/posnamem.... Bi mogla bit baterija 5x večja od telefona če bi to želel filat samo 1x na teden. ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#870 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 April 2010 - 07:11 AM

Jah meni pa to pač ni in se ne strinjam, vsaj delno ne. Moj kot ti ptaviš, 5 let star SE, ima ekran cirka 3,5 × 5cm kar NI tako grozno malo, če poskusiš zmerit. Tako da delno je pač res kar si napisala, ampak meni je vseeno polnjenje vsako noč en velik BIG no, in nikoli ne bom dala 100€ za mobitel ki ga bom polnila vsak dan, lol.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#871 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 28 April 2010 - 10:52 AM

Se delno strinjam z Nincho delno s Sarah. biggrin.gif Meni je tudi namreč logično, da baterije ne zdržijo več tako dolgo kot so včasih (zaradi razlogov, ki jih je navedla Nincha). Jaz imam Nokio 6303 za katero sem dala 18€ (pač je bila akcija pri Džabestu), v redni prodaji je bila 168€ se mi zdi. No, in jaz drugače tudi ne bi dala toliko za mobitel. Za prejšnjga sem dala okol 70€ kar mi je še sprejemljivo, nad 100 pa že kar težko dam. Ok, nazadnje sem zaradi pomanjkanja denarja sicer gledala samo tja do 50 ali maksimalno 70€ biggrin.gif, ampak tudi če bi imela denar, najbrž ne bi dala preko 100€. Uporabljam ga kar veliko (parkrat na teden poslušam musko tudi po eno uro, sporočila, klici vsak dan, tudi internet kar pogosto, ampak bolj na hitro samo), baterija pa mi še vseeno drži vsaj 2 dni. Tudi 3 ali 4. Je pa mobitel star slabe pol leta. Filanje vsako noč se mi ne bi zdelo fajn (razen če je že baterija stara in je že izgubila na moči, to mi je jasno in razumljivo potem).
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#872 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 April 2010 - 11:13 AM

Želim si tega:

IPB Image
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#873 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 28 April 2010 - 12:06 PM

Jaz pa tega:
IPB Image
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#874 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 28 April 2010 - 01:53 PM

QUOTE(fifa @ 28. 4. 2010 - 11:52) View Post

[size=1]Se delno strinjam z Nincho delno s Sarah. biggrin.gif Meni je tudi namreč logično, da baterije ne zdržijo več tako dolgo kot so včasih (zaradi razlogov, ki jih je navedla Nincha).

Opazila sem tudi, da so baterija manjše in tanjše ... mogoče tudi zaradi tega zdržijo manj časa.

Jaz sem imela pred zdajšnjim enega Sony E. (zanj dala 120€) in nikoli več ne bom kupila tako dragega telefona. Še prej sem imela Nokio ene 5 let in sem rekla, zakaj pa ne, saj pri meni full zdrži in se bo amortiziral.
Po skoraj dveh letih se mi ni hotel več lepo polnit in sem ga odnesla na servis, kjer so povedali, da ne morejo nič ... ker ima kontakte za polnit zunaj, so se nekako namočili in oksidirali (pa sploh ni potrebe, da pade v vodo, že moker obraz ali da ga primeš z napol mokrimi rokami je dovolj). In sem spet kupila Nokio v Đabestu za 40€ (pa še to je preveč).
Ta za enkrat dobro služi, je pa res da ne govorim veliko, precej pa poslušam glasbo.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#875 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 28 April 2010 - 03:32 PM

js bi tut e 72. ampak v uni rdeče vijolčni barvi blush1.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#876 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 21 May 2010 - 08:17 PM

QUOTE(Princeska @ 28. 4. 2010 - 12:13) View Post

Želim si tega:

IPB Image

IMAM GA!!! NAJBOLJŠI IN NAJLEPŠI JE!

• 0

#877 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 21 May 2010 - 08:24 PM

Lep je, ja. Sem ga lih vidla prejšnič, ga je mela ena na busu.

Kolko si pa dala?

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#878 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 21 May 2010 - 08:47 PM

Nisem kupovala novega.
Kupila sem skoraj novega, od fantove kolegice, ker je kupila iPhona. Sicer pa je perfekten in še v garanciji, tko da sem ful vesela.
  • 0

#879 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32529 posts

Posted 22 May 2010 - 08:26 AM

A ima že kdo Nokio X6?
  • 0

#880 Plain Jane