Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#861 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 01 October 2007 - 07:26 AM

1. precej draga
2. ima močan vonj
3. pomagala je uredit mojo kožo (ni več nekih izpuščajev, mozoljev...)
  • 0

#862 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 October 2007 - 04:33 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 1. 10. 2007 - 8:26) View Post
1. precej draga

Njihova najdražja. wink.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#863 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 01 October 2007 - 08:05 PM

vem, samo kar se mene tiče, je vredna denarja.
  • 0

#864 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 02 October 2007 - 11:40 AM

Aja, ja kok pa je to keša? Ene 50eur al več?
Pa je že ocenjena v sestavinah?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#865 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 02 October 2007 - 11:57 AM

Ja, tam nekje 50€ stane. Ocenjena pa je tudi.
  • 0

#866 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 02 October 2007 - 04:01 PM

Na njihovi internetni strani piše, da je 54.60€. Uf, velikoooo.
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#867 KittyKat

KittyKat

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 225 posts

Posted 17 October 2007 - 09:49 PM

Kir tonik bolj priporočate za mastno kožo, tea tree water ali breath of fresh air? Sem prebrala oceni za oba pa se še kar ne morem odločit hmm.gif
  • 0
Ni ti potrebno biti popoln, da bi bil popoln zame.

#868 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 17 October 2007 - 11:35 PM

Težko rečem, ker nisem nobenega še sprobala. Ampak mislim, da bi bil za mastno kožo bolj Tea Tree.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#869 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 18 October 2007 - 06:57 AM

Tea tree definitivno - deluje antiseptično in s tem pomaga preprečevati nastanek mozoljev.
  • 0

#870 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 24 October 2007 - 07:08 PM

Če bom imela jutri veliko srečo, bom šla prvič v Lush. Kaj se kej splača kupit? Najbolj me mika H'Suan Wen Hua maska (ne vem če sem prav napisala).
  • 0

#871 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 October 2007 - 07:45 PM

H'Suan Wen Hua zeeelo priporočam, pa kar se tiče nege las še kakšen trdi šampon - meni dajo čisto posebno doživetje ob umivanju las, imam pa Godiva trdi šampon. Od trdih šamponov se ti splača počekirat še Hybrid, pa mogoče Trichomanio, če imaš zelo suhe lase. So pa vsi trije zelo negovalni, pa meni Godiva noro diši. Poleg tega super umijejo in ne mastijo.

Potem pomoje se ti splača malo pošnofat še masažne ploščice in njihove zelo pohvaljene gele za tuširanje (Sonic Death Monkey, Flying Fox, The Olive Branch itd.) Ah ja, pa seveda sveže maske za obraz, sploh čistilne so baje super.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#872 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 October 2007 - 07:48 PM

Pa krema za telo Symphaty For The Skin in kakšne bubble kopeli!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#873 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 October 2007 - 07:50 PM

P.S. Dejte mi povedat, a so ukinili masko Staff Of Life? Baje je bila to super čistilna maska ... kaj imajo zdej namesto te maske?

Ful bi imela eno res dobro čistilno masko, ki pa ne presuši kože in po možnosti leeepo diši (jao, Cupcake zihr noro diši). Mal me moti, ker ko berem opise Lushevih mask, skor za vsako piše, kak je super globinsko čistilna ... kaj pol izbrat, pa da res ne izsuši kože totalno?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#874 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 24 October 2007 - 07:51 PM

Masažne ploščice yes.gif in ja definitivno to masko HWH! smile.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#875 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 24 October 2007 - 08:23 PM

Se strinjam, maska za lase hwn, sympathy for the skin, šampon godiva(fant navdušen nad hard), dodajam almond butter ali smoothie za tuširanje, lemony flutter za roke ali/in stopala in olive branch.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#876 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 October 2007 - 08:39 PM

Še Pied De Pepper za noge!
  • 0

#877 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 October 2007 - 08:40 PM

Za tuširanje je meni noro super tisti puterček z vonjem po "mandljih" (meni vleče na mešanico mandljev in kokakole), tak rjav, imena se pa ne morem spomnit...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#878 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 24 October 2007 - 08:55 PM

Jao, al bom še bankrotirala laugh.gif . Hvala za nasvete. Bom pogledala za hsw in ostalo (masažne ploščice ki jih tako hvalite in pa šamponov mi je tudi zmanjkalo), če mi bo uspelo prit v Lush.
  • 0

#879 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 25 October 2007 - 08:57 AM

Ja Goddess, pa poglej še ploščice za piling telesa--Aqua mirabilis. Meni je res super. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#880 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 25 October 2007 - 11:06 AM

QUOTE(DiLeMa @ 24. 10. 2007 - 19:50) View Post

P.S. Dejte mi povedat, a so ukinili masko Staff Of Life? Baje je bila to super čistilna maska ... kaj imajo zdej namesto te maske?

Ful bi imela eno res dobro čistilno masko, ki pa ne presuši kože in po možnosti leeepo diši (jao, Cupcake zihr noro diši). Mal me moti, ker ko berem opise Lushevih mask, skor za vsako piše, kak je super globinsko čistilna ... kaj pol izbrat, pa da res ne izsuši kože totalno?

Ma jaz sem tudi brala, da so jo ukinli, pa sem jo kupla pred slabima 2 tednoma, tak da jo mam trenutno doma, ma rok uporabe do 20.11. Cupcake sem tudi mela, se mi zdi tudi full čistilna, neprimerna za suho kožo, pa težje jo je nanašat. Po občutku mi je bla tudi bolj agresivna od Staff of life. Z slednjo sem res zadovoljna, super čistilni efekt, odstrani odmrle celice, ne izsuši in je vseeno blaga.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users