Vzpodbudno ane?
Kaj ste to noč sanjali?
Posted 19 July 2007 - 11:08 PM
Vzpodbudno ane?
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 21 July 2007 - 10:03 PM
Sanjal se mi je o njem. Da je blo vse OK. Take sanje me bodo počasi pokopale še globlje.
Ta del po končani zvezi je meni bil najhujši. Se spomnim, da sem takrat razmišljala, kak so lepe sanje lahko hujše od nočne more. Ker po mori se zbudiš in ugotoviš, da je vse ok, tu pa ravno obratno. Jaz sem takrat več kot en teden sanjala non stop ene in iste sanje, da je z mojim (bivšim) fantom in z mano vse ok in mi je bilo slabo, ko sem se zbudila in se vrnila v realnost. Kot da bi vsako jutro na novo končala zvezo no... Zdaj sem malo zabluzla. Sam točno vem, kak je.
Posted 22 July 2007 - 09:31 AM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 22 July 2007 - 12:26 PM
Prvo sem mela grozljivko...jp, slaba vest me daje pol pa se mi take sanjajo... da me je blo strah nazaj zaspat, ampak nekako sem... potem v drugo sanjala, da sem se z busom odpravljala na pocitnice pa so mi vsi usli, pha.
Posted 23 July 2007 - 09:57 AM
Kake čudne sztvari jaz sanjam. Ponavadikakega igralca ali igralko, pa same čudne očete
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 23 July 2007 - 10:15 AM
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 23 July 2007 - 11:04 AM
Nasplošno pomeni v sanjah smrt nek konec nekega obdobja in nov začetek, spremembo.
Posted 23 July 2007 - 12:24 PM
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 23 July 2007 - 12:58 PM
Ja, baje da ce se ti kaj slabega sanja, grdega ipd. pomeni to kontra. Meni je to mami razlagala, ker imam venomer neke moraste sanje, cudne dogodke sanjam, nikoli se ne konca dobro. To noc sem sanjala, da so me ugrabili. Tega pojma pa ni v moji sanjski knjigi, tako da ce ti ves Chandra morda kako razlago za ugrabitev?
Posted 30 July 2007 - 11:35 AM
Sicer pa sem danes poleg mnogih ostalih sanjsko nenavadnih stvari sanjala, da sem srečala Dilemo in da se mi je ful zjokala
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 30 July 2007 - 12:12 PM
Posted 30 July 2007 - 04:17 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 August 2007 - 10:04 AM
Posted 07 August 2007 - 04:31 PM
2. Da so v Mercatorju prenehali s pikami in so za nakup nad 50 EUR podarjali majhne psičke
Posted 07 August 2007 - 04:50 PM
Posted 08 August 2007 - 01:02 PM
Najprej sem sanjala, da sem bla majhna punčka, 7 let približno in smo se s šolo odpravljali v Nemčijo na izlet. Meni je blo neki čudno, ker so bli učitelji ful zamorjeni in žalostni.. Ko smo prišli, so nas razporedili v neke sobe in sprva je blo vse v redu, sčasoma pa je blo vse huje. In čez nekaj mescev so nas odpeljali v tisto taborišče, Dahau, kjer smo delali in stradali 20 let, ker se je odvijala 20letna svetovna vojna.
Potem so me neki ljudje našli vso premraženo in shirano v neki kamrici in me odpeljali nazaj domov oz. so me odložili pred mojo OŠ (in kao je tam bla zdej naša gimnazija). Naenkrat je moj brat pripeljaj na šolsko dvorišče, v zgornjem nadstropju so se vsi zgrnili h oknu, da bi videli kaj se dogaja. Mene pa brat ni prepoznal in sem začela jokat kot majhen otrok in tekat gor in dol po šolskem dvorišču, dokler me mama ni odpeljala domov.
Zvečer sva z mamo šli pohajat po Kopru in sem se nonstop jokala, ker sem tolko zamudila v teh 20 letih. Ko sva bli pri lekarni, pristopi koprska Sofia Loren (tu živi neka italijanka, ki ji je fuuul podobna, ampak res prau identična je) in začne neki po francosko, ampak ko je vidla da ne razumem nič je zamahnila z roko in šla dalje. In jst spet v jok. Med vožnjo domov sem si ves čas ponavljala lepa, čudovita vojna in jokala, jokala.
In potem ko sem se zbudila sem valda spet jokala, ful mi je blo grozno.
Naslednje sanje: bli smo 1. letnik gimnazije in jst sem bla pomočnica Mirande Pristley hahah (to je una Hudičevka v Pradi), loool. Cel čas sem tekala po njenim opravkih in nonstop me je nadirala in dajala do znanja, da sem izmeček človeštva in take. Ko me je enkrat poslala v njen kabinet po poseben toaletni papir in sem se n poti zgubila, sem srečala kolega ki je reku:"Zakaj je ne odjebeš, vidiš da te zajebava?" sem jo poslala v tri pisane marjetice in se pobrala stran.
Pablo Picasso
Posted 08 August 2007 - 01:23 PM
Jaz sem pa danes sanjala da je bil za mojo hišo Rock Otočec, hahaha. Kr nekej.
Posted 08 August 2007 - 01:41 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 August 2007 - 09:57 AM
Posted 09 August 2007 - 10:00 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users