Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#861 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 19 July 2007 - 11:08 PM

Men se je pa sanjal, da sm (ne vem zakaj) enmu tipčku izpovedala svojo neskončno ljubezen, pa se mi je samo režal v glavo...

Vzpodbudno ane? ermm.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#862 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 21 July 2007 - 10:03 PM

QUOTE(nihrida @ 19. 7. 2007 - 16:59) View Post

Sanjal se mi je o njem. Da je blo vse OK. Take sanje me bodo počasi pokopale še globlje. cry.gif

Ta del po končani zvezi je meni bil najhujši. Se spomnim, da sem takrat razmišljala, kak so lepe sanje lahko hujše od nočne more. Ker po mori se zbudiš in ugotoviš, da je vse ok, tu pa ravno obratno. Jaz sem takrat več kot en teden sanjala non stop ene in iste sanje, da je z mojim (bivšim) fantom in z mano vse ok in mi je bilo slabo, ko sem se zbudila in se vrnila v realnost. Kot da bi vsako jutro na novo končala zvezo no... Zdaj sem malo zabluzla. Sam točno vem, kak je.
  • 0

#863 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 22 July 2007 - 09:31 AM

Ma nč nisi zabluzila. Sej to spada pod sanje. Včasih zaradi takih sanj dobim občutek, k da me lastni možgani jeb*jo v glavo. ermm.gif Drugače imam sama že celo življenje zelo resnične in pogoste sanje. To mi prav nič ne pride prav trenutno.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#864 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 22 July 2007 - 12:26 PM

Prvo sem mela grozljivko...jp, slaba vest me daje pol pa se mi take sanjajo... da me je blo strah nazaj zaspat, ampak nekako sem... potem v drugo sanjala, da sem se z busom odpravljala na pocitnice pa so mi vsi usli, pha.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#865 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 23 July 2007 - 09:57 AM

Imela sem zelo strogega očeta (v sanjah Zvone Hribar blink.gif ) Bila sem neke vrste njegova ujetnica, saj me je zapiral v neko manjšo hiško in nisem smela nikamor. Imel sem svojo služkinjo in tudi fanta, ki sem ga pred očetom skrivala) Ko je to ugotovil ga je vtaknil v lisice in ga privezal ko psa k mojim vratom, isto je naredil s služkinjo, jaz pa sem se zaklenila in se tresla kaj bo naredil z mano. Ampak mu nisem ušla. Prišel je še da opravi z mano in ne morem verjeti, pustila sem mu, da me je našeškal laugh.gif

Kake čudne sztvari jaz sanjam. Ponavadikakega igralca ali igralko, pa same čudne očete laugh.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#866 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 23 July 2007 - 10:15 AM

Sanjal se mi je, da mi je umrl brat.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#867 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 23 July 2007 - 11:04 AM

Nihrida sanje o smrti niso slabe sanje. V sanjski bukvi piše o smrti: Ko v naši notranjosti neko čustvo dokončno umre, smrt v sanjah predstavlja konec notranje stiske. Pred nami je novo rojstvo in nov proces, v katerem se bomo lahko pripravili na obdobje dozorevanja, če si bomo le dovolili.

Nasplošno pomeni v sanjah smrt nek konec nekega obdobja in nov začetek, spremembo.
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#868 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 23 July 2007 - 12:24 PM

Chandra, rada bi verjela. Čustvo še živi v meni, stiske tud ni konec. Ne verjamem ravno v sanjske bukve.
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#869 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 23 July 2007 - 12:58 PM

Ja, baje da ce se ti kaj slabega sanja, grdega ipd. pomeni to kontra. Meni je to mami razlagala, ker imam venomer neke moraste sanje, cudne dogodke sanjam, nikoli se ne konca dobro. To noc sem sanjala, da so me ugrabili. Tega pojma pa ni v moji sanjski knjigi, tako da ce ti ves Chandra morda kako razlago za ugrabitev?
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#870 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 July 2007 - 11:35 AM

Sanje so vbistvu simbolična govorica, nasprotje našemo zavestnemu logičnemu razmišljanju. Gre za nek nezavedni jezik, ki deluje s pomočjo simbolov in asociacij; tko da sanje v bistvu lahko najbolje raztolmačiš sam/a.

Sicer pa sem danes poleg mnogih ostalih sanjsko nenavadnih stvari sanjala, da sem srečala Dilemo in da se mi je ful zjokala cry.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#871 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 30 July 2007 - 12:12 PM

Tokrat me je preganjala profesorica slovenščine iz srednje šole. Pisali smo esej in mojega je "izgubila", nakar sem mogla ponovno pisat, a na izmišljeno temo Najboljši mešani recept.Niti se ne spomnim kaj sem klobasala.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#872 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 July 2007 - 04:17 PM

sanjalo se mi je, da si dala sodelavka izrezati maternico in je potem razlagala vsem naokoli, da kok je zdej shujšala, ko nima več maternice. približno vem, zakaj se mi je to sanjalo - ona scena v hudičevem advokatu, ko se njegovi ženi prikaže tisti otroček z njeno posteljico in nerojenim otrokom in dejstvo, da ta sodelavka manjka v službi v svrhe bolniške.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#873 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 07 August 2007 - 10:04 AM

Sanjala sem, da sem hodila na Dunajsko univerzo in kar naenkrat se je skupini študentov spipalo in je začela kar vse povprek rezat z noži. Profesorje, študente, čistilke... Da ne bi tudi mene vrezali sem skupaj z bellini s foruma pobegnila na mariborski EPF, kjer so naju njihovi študenti skrili, da naju tisti iz dunajske univerze niso odkrili. Potem pa sem se sama umaknila na nek razgledni stolp in sem tam gori sama bivala v snegu, v dežju in sončni pripeki. Pa ves čas me je preganjal strašen občutek, da me bodo tudi tam našli.
  • 0

#874 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 07 August 2007 - 04:31 PM

1. Da sva s frendico, s katero grem na Pag, plavale v nek drug zaliv, kjer so bili morski psi biggrin.gif haha laugh.gif

2. Da so v Mercatorju prenehali s pikami in so za nakup nad 50 EUR podarjali majhne psičke laugh.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#875 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 07 August 2007 - 04:50 PM

Sanjalo se mi je, da sem šla s kolesom v Špar. Ko sem prišla nazaj z nakupov, so mi ukradl vse s kolesa, še sedež, sam sklumpan kolo so pustil. Jokala sem se tk mi je blo hudo. cry.gif cry.gif cry.gif
  • 0

#876 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 August 2007 - 01:02 PM

Spet neke grozne sanje. ermm.gif

Najprej sem sanjala, da sem bla majhna punčka, 7 let približno in smo se s šolo odpravljali v Nemčijo na izlet. Meni je blo neki čudno, ker so bli učitelji ful zamorjeni in žalostni.. Ko smo prišli, so nas razporedili v neke sobe in sprva je blo vse v redu, sčasoma pa je blo vse huje. In čez nekaj mescev so nas odpeljali v tisto taborišče, Dahau, kjer smo delali in stradali 20 let, ker se je odvijala 20letna svetovna vojna.
Potem so me neki ljudje našli vso premraženo in shirano v neki kamrici in me odpeljali nazaj domov oz. so me odložili pred mojo OŠ (in kao je tam bla zdej naša gimnazija). Naenkrat je moj brat pripeljaj na šolsko dvorišče, v zgornjem nadstropju so se vsi zgrnili h oknu, da bi videli kaj se dogaja. Mene pa brat ni prepoznal in sem začela jokat kot majhen otrok in tekat gor in dol po šolskem dvorišču, dokler me mama ni odpeljala domov.
Zvečer sva z mamo šli pohajat po Kopru in sem se nonstop jokala, ker sem tolko zamudila v teh 20 letih. Ko sva bli pri lekarni, pristopi koprska Sofia Loren (tu živi neka italijanka, ki ji je fuuul podobna, ampak res prau identična je) in začne neki po francosko, ampak ko je vidla da ne razumem nič je zamahnila z roko in šla dalje. In jst spet v jok. Med vožnjo domov sem si ves čas ponavljala lepa, čudovita vojna in jokala, jokala.

In potem ko sem se zbudila sem valda spet jokala, ful mi je blo grozno. ermm.gif

Naslednje sanje: bli smo 1. letnik gimnazije in jst sem bla pomočnica Mirande Pristley hahah (to je una Hudičevka v Pradi), loool. Cel čas sem tekala po njenim opravkih in nonstop me je nadirala in dajala do znanja, da sem izmeček človeštva in take. Ko me je enkrat poslala v njen kabinet po poseben toaletni papir in sem se n poti zgubila, sem srečala kolega ki je reku:"Zakaj je ne odjebeš, vidiš da te zajebava?" sem jo poslala v tri pisane marjetice in se pobrala stran. laugh.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#877 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 08 August 2007 - 01:23 PM

Uf, taprve sanje so grozne. Jaz tud včas drugo svetovno vojno sanjam in ni prijetno.

Jaz sem pa danes sanjala da je bil za mojo hišo Rock Otočec, hahaha. Kr nekej. laugh.gif
  • 0

#878 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 August 2007 - 01:41 PM

Jst sem sanjala da smo s faxom pa s kr enimi znanci tko iz žiljenja šli kao na tečaj jamarstva. In to se je dogajalo pod Savskim mostom (pa še FBI je bil zraven, ker se je en voznik zrušil noter v graben in so ga še iskal), s tem da vode ni sploh blo, ampak je nastala ena taka blatna kotanja/mrtvi rečni rokav iz katere je blo nemogoče zlest zarad blata. Mi smo znali letet, samo si se rabil ful koncentrirat da nisi zgrmel dol in so nas učili za katere rastline se moramo prijet, kr neke ovijalke so ble tam, pa ful kač vmes, takih tropskih, strupenih, in smo morali kao pazit da nismo prijel za kačo, ker bi zgrmeli dol, pikale pa lih niso. Spodi so nas pa preganjali krokodili, ki so se čudežno znali vzpenjat v blaten hrib. U glavnem , ful je blo blatno pa paranoično, ker nikakor nisem mogla prit ven.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#879 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 09 August 2007 - 09:57 AM

Njaprej sem sanjala, da mi je ortodontka naredila luknje v zobe in skozi luknje dala nitko, da mi je spodnji in zgornji lok zob držalo skupaj. Potem me je ful bolelo in nisem mogla govort in sem rotila folk okoli mene naj me odreši muk. Potem sem sanjala, da sem šla s fantom in bratom na nek bazen, kjer so not plavale ribe in je bilo sploh zanikrno.
  • 0

#880 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 August 2007 - 10:00 AM

Da sem prevarala fanta z enim tipom (nek neandertalec, grozen tip) in je on to kasneje izvedel. cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users