Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#861 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 February 2008 - 09:19 PM

Oh god, js sem OBUPALA nad vami. Draga Coco, zakaj iščeš karkoli druga, če pa maš Skinoren, ki takisto vsebuje kislino in je proti mozoljem IN flekom? I fuckin' give up! wacko.gif unsure.gif mellow.gif sleep.gif huh.gif laugh.gif

Itak pa če imaš Skinoren ga ni priporočljivo kombinirat s čim drugim proti-mozoljskim. Pusti njemu, da opravi svoje delo, daj mu ene dva meseca časa (redne uporabe), ne pa kr skakat iz ene zadeve na drugo. Če ste tak nestanovitne, vam nič ne bo pomagalo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#862 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 February 2008 - 09:20 PM

Ma če mi ne pomaga nič! ohmy.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#863 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 February 2008 - 09:26 PM

Kolko časa ga pa uporabljaš?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#864 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 February 2008 - 09:26 PM

QUOTE(Coco* @ 27. 2. 2008 - 21:20) View Post

Ma če mi ne pomaga nič! ohmy.gif

Ja pa ljuba duša, kdaj si ti začela uporabljat Skinoren? Sem ti ga ja poslala maksimalno 14 dni nazaj!! Jaz ne vem, res ne vem kakšne predstave imate nekateri glede delovanja teh preparatov. A res tok verjamete reklamam, ki forsirajo nekatere izdelke in oblubljajo totalne bedarije, kot je ta, da nekaj deluje čez noč? Please people, use your minds. Nečistoče, ki so se ti kopičile mesece ali cela leta, ne morejo izgint v enem tednu, pa v 14 dneh tudi ne. Uporabljaj vsaj dva meseca REDNO VSAK DAN, pa se potem oglašaj, če ne bo nobenega izboljšanja.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#865 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 27 February 2008 - 09:30 PM

Tri tedne! tongue.gif
Ma ne vem, enkrat sem že uporabljala skinoren in to dva meseca, pa ni bilo nič in zdej se bojim, da spet ne bo pomagalo.
  • 0
Pablo Picasso

#866 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 February 2008 - 09:32 PM

Bog ve, kak si ti to uporabljala. tongue.gif Spustiš kak vikend tu, pa kak dan tam in se že ful zmanjša delovanje. Navodila za uporabi niso tam samo zaradi lepšega, ampak zato, da zagotavljajo optimalno učinkovanje in dobre rezultate. Že itak bi se naj uporabljal 2x na dan (zjutraj in zvečer), ampak večinoma vsi uporabljamo samo 1x na dan - smo pa vsaj pridni in dosledni pri uporabo in rezultati večinoma ne izostanejo.
  • 0

#867 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 February 2008 - 09:33 PM

Jaz sem Skinoren uporabljala 3 mesece (redno vsak večer seveda) in ni bilo nobenega izboljšanja. Proti koncu celo poslabšanje. Tako da ja, ne ustreza vse vsem.
Jaz sem takega mnenja da če ti kej pomaga bi se izboljšanje v npr 3 tednih že vidlo, vsaj minimalno. Jaz sem iz principa nadaljevala in naredila kot je priporočeno, 2,3 meseca, ampak zaman. Coco če si ga res v preteklosti že uporabljala tako dolgo pol po mojem nima smisla, poskusi kej druzga.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#868 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 February 2008 - 09:34 PM

Kaj pa druge kisline ti ustrezajo (salicilna, glikolna)?

Mi je pa zanimivo, da ti ni res NIČ pomagal ... poznam tudi nekoga, ki ima res dost hude težave z mozolji, pa mu je zelo pomagal.
  • 0

#869 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 February 2008 - 09:38 PM

Jaz nimam hude težave z mozolji, ampak tako no, hotla sem se jih enkrat za vselej znebit. In res čisto nič mi ni pomagal, ne lažem. Proti koncu sem imela še po licih par tavelkih mozoljev ki jih prej nikoli nisem imela na tem delu obraza. Ok ne govorim zdej o nekem grozovitem poslabšanju, ampak če pogledam pred začetkom in po koncu, je bilo po koncu ziher za odtenek slabše stanje.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#870 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 27 February 2008 - 09:38 PM

Najprej sem mazala samo zvečer, zdej pa že kak teden uporabljam zjutraj in zvečer.

Ne, res ne, kvečjemu še več mozoljev imam. Pa sem zato mislila, da bi si Skinoren mazala po bradi, med obrvmi in po nosu, kjer se mi delajo ogrci, na licih, kjer se mi delajo mozolji in imam tudi ful flekov od mozoljev, pa bi uporabljala Diacnel.
  • 0
Pablo Picasso

#871 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 February 2008 - 09:41 PM

Torej ti pri ogrcih pomaga?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#872 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 February 2008 - 09:41 PM

Jaz ti predlagam, da še vztrajaš kakšne 14 dni z uporabo zjutraj in zvečer (po celem obrazu) in če res ne bo nobene spremembe, potem poskušaš kombinirat.
  • 0

#873 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 27 February 2008 - 09:42 PM

Ma ni nevem kako uaaaaaa, ampak se mi zdi, da jih malo lažje iztisnem. hmm.gif
  • 0
Pablo Picasso

#874 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 February 2008 - 09:49 PM

Jaz bi ti ful priporočila PC, ampak je samo prek neta.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#875 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 27 February 2008 - 09:50 PM

PC? Podnapise bi rabla. ;D hmm.gif
  • 0
Pablo Picasso

#876 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 February 2008 - 09:52 PM

Paula's Choice. Izdelki z visoko vsebnostjo salicilne kisline. Vse tisto kar se da kupit pri nas vglavnem nima dovolj salicilne. Imaš pa več izdelkov, gel, losjon, tonik.. pa dve različici - 1% in 2% BHA.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#877 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 27 February 2008 - 09:54 PM

A nima Exfoliac tudi 1% ali sem spet kaj pomešala? hmm.gif
  • 0
Pablo Picasso

#878 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 February 2008 - 09:56 PM

Ne bi vedla.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#879 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 27 February 2008 - 10:28 PM

ljuba coco, si pomislila morda, da so mozolji posledica hormonskih sprememb, kar je v tvojih letih čisto normalen pojav?
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#880 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 27 February 2008 - 10:33 PM

Aaaa nehajte me obravnavat kot debila, no. sad.gif

Ja, sem pomislila, ampak moja koža zadnjih nekaj tednov še posebej nenormalno nori - na samem začetku jemanja KT se je precej spucala, potem pa, ko sem morala naredit tisto enotedensko pavzo za krvavitev, je blo samo PAAAAAF. In koža se od takrat noče in noče umirit, in mi res ni prijetno, ko imam na kvadratnem centimetru tri grde, rdeče mozolje, za katerimi potem ostanejo fleki, ki se poznajo še nekaj mesecev.
  • 0
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users