Jump to content

Photo

Vprašanja, pomoč pri zdravstvenih tegobah

zdravje pomoč stanje problem samozdravljenje samopomoč

• Please log in to reply
868 replies to this topic

#861 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18603 posts

Posted Yesterday, 12:49 PM

Ce mislis, da bi bile lahko krcne, lahko probas z detralexom ali flebavenom. Jaz ga ponavadi jemljem poleti, ker me pecejo zile od vrocine, in je boljse. Ampak traja nekaj casa, da opazis razliko.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#862 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26441 posts

Posted Yesterday, 01:15 PM

Kaj pa plantarni fasciitis? Mene znajo podplati pečt tudi ob neprimerni obutvi
  • 0

#863 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30741 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted Yesterday, 01:32 PM

Mam čez tri tedne pregled pa bom vse dohtarci omenila pa da vidiva kje sem.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#864 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17930 posts

Posted Yesterday, 04:05 PM

Nekaj casa sem se trudila z vajami za core, pa zgleda nisem prav delala, ker sem si ocitno neko manjso/začetek popkovne kile pridelala.
Ima katera kaj izkušenj oz kak nasvet?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#865 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19259 posts

Posted Yesterday, 06:26 PM

Ja. Ko jih delas moras misice potegnit not. Torej, kot da zaregnes korzet okrog pasu, torej moras cutit da se zategnejo okrog in okrog. Najboljsa prispodoba mi je kot da bi skozi srednjo luknjo potegnila spagete tako kot jih potegnes skozi usta - suction efekt in istocasno zategnila se korzet. Ce si das prst na desno stran kolcne kosti moras cutit kako se misica napne ko to naredis. Ce trebusne pritiskas ven delas popolnoma narobe. Aktivirat jih mors tko da jih potegnes noter in istocasno aktiviras medenicno dno, aktivacijo moras pa cutit spredaj ob strani in v ledvenem delu, okrog in okrog in v gospodicni.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#866 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28853 posts

Posted Yesterday, 07:09 PM

Jaz hodim na fth in mi je fajn, edino z vajami nism bila ful pridna, običajno več telovadim že tako. To poletje je pa itak kar spolzelo.
  • 0

#867 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17930 posts

Posted Yesterday, 07:39 PM

Jaz imam ocitno res ful slabe te mišice, ker ful slabo to vse čutim, vsaj ne okoli in okoli in medenicno dno ali oa ne znam prav aktivirat.
Ne vem pa a se s to kilo kaj nardi, al samo vaje. Sem se za eno fizioterapevtko pogovarjala da bom sla mogoce.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#868 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18603 posts

Posted Yesterday, 08:08 PM

S kilo mislim, da nic ne mores, ko jo enkrat imas. Lahko si jo kvecjemu poslabsas.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#869 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28184 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted Yesterday, 08:54 PM

Pa dihanje je ful pomembno. Res je fino, da greš skozi to s strokovnjakom, obravnava v živo je neprimerljiva z nekim video posnetkom. Mogoče fizioterapevt/ka v Centru za krepitev zdravja?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users