Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 29 February 2008 - 01:31 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 29 February 2008 - 01:35 PM
Posted 29 February 2008 - 04:47 PM
Ja vem za grd čop.

tukaj spuščeni & zravnani

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 February 2008 - 04:50 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 03 March 2008 - 04:38 PM
Ja no, glede na to kako imajo nekatere lepe, zares goste lase...

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 March 2008 - 05:05 PM

Posted 03 March 2008 - 10:57 PM
Kašno približno si pa mela v mislih?
Posted 03 March 2008 - 11:02 PM

Posted 04 March 2008 - 12:02 AM
Matilda,
meni imaš ti čist povprečno gostoto las, mislim - niti približno nimaš redkih las

Posted 04 March 2008 - 03:45 PM
Posted 06 March 2008 - 10:00 PM
Dilemca zlata, prosla bi te za nasvet ( lahko tud katera druga), ali je ta nega do zdaj vredu, zares bestbuy za najzahtevnejše lasje in če mi pomagaš zapolnit zadnja dva prostorčka.

Šampon: Lavera vrtnica
Balzami/maske (izmenično): Tigi OH, Aubrey GBP/ ?Honeyhoscule? rose/ greentea nekaj

Prewash: Avokadovo olje
Pred likanjem/sušenjem/kodranjem: ??
Za na sonce: ??
Po oblikovanju: Olje grozdnih pešk
Rekonstruktor ( recimo enx na mesec): Joico vem da ma enga, poznate mogoče malo bolj cenejšega? Ampak samo če ni neke bistvene razlike v kvaliteti.

Mogoče bom avokadovo olje kdaj mešala z arganovim, če ga gdaj slučajno nabavim.
Posted 06 March 2008 - 10:16 PM

Posted 07 March 2008 - 04:12 PM

Ja Tigi mi je vredu ampak ali nima silikonov? Aja pa v letu 2008 si jih še sploh nisem likala, samo enkrat na straneh, zadaj pa kito (ko sm tud sliko prilepla). Ampak vseeno bom mela nekaj doma tud za pred fenjanjem.

Za na plažo pa si bom pol mešala ta naravna olja seveda s sezamovim, bom pa prečekirala tud tistega Baleinega za vsak dan.

Hvala Dilemčič !
Posted 07 March 2008 - 04:34 PM

Posted 07 March 2008 - 10:20 PM

Posted 12 March 2008 - 04:30 PM
Vglavnem, barvam se na črno že lep čas, zadnje čase pa mi črna najeda in bi rada minimalno spremembo na temno rjavo - tako naravno, kar je tudi moja naravna barva. Zdaj pa mi ni jasno, s čem se pravzaprav naj pobarvam, da bom to dosegla, ker je črna pač dokaj j**** za losat se. Any suggestions ?

Posted 12 March 2008 - 05:01 PM
Potem sem šla k frizerki, da mi je ven potegnila nakopičen črni pigment - da ti nek poc na glavo in potem te vleče za lase (dobesedno) po celi dolžini in ti dobesedno dol pobira to črno barvo z las. Jaz sem potem ven prišla nekako temno oranžna (po ene dveh urah matrarije) in potem mi je dala čez čudovito mešanico treh rjavih in enega rdečega odtenka - malo rdeče mora dat zraven, da ne boš imela zelenih konic. Ven je prišlo tole:

Barva las ni bila čisto enakomerna, ampak meni je ravno to najbolj všeč, ker so se odtenki rjave dobesedno prelivali in je izgledalo krasno.
Posted 12 March 2008 - 08:10 PM

Posted 12 March 2008 - 08:20 PM
Faaak ej.
Blondi če imaš friški pobarvane ti res ne bo prijelo. Vem, ker sem se par let gibala v krogih črnolasega folka, in so imeli tudi težave s prehajanjem na druge barve. Jaz sem enkrat prišla na rdečo tko, da sem nekaj časa pustila rjav narastek, črna barva pa se mi je vmes spirala (ne prav ono vidno, a se je poznalo pri barvanju). Ko sem čez dala rdečo je prijela, a ne povsod, pa sem jo dala čez še enkrat in je bil rezultat bolj viden. Je pa res, da je rdeč pigment bolj žilav od črnega in da črna med spiranjem potegne na neko rdečo, rjavo je pa verjetno težje doseč.
Ugl. poslušaj Dilemo

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 12 March 2008 - 09:12 PM
Jaz sem tudi prej dobesedno z odprtimi usti (mislila sem zdaj natipkat očmi, LOL) občudovala...

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users