Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#861 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 29 February 2008 - 01:31 PM

Jst sploh ne vidim nič groznega. Samo čop je grdo narjen.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#862 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46048 posts

Posted 29 February 2008 - 01:35 PM

Podpis pod Heveo. Much do about nothing.
  • 0

#863 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 29 February 2008 - 04:47 PM

Ja vem za grd čop. oops.gif (pa še malo las je v njem).

tukaj spuščeni & zravnani

IPB Image IPB Image
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#864 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 29 February 2008 - 04:50 PM

Ojojojoj, kako so redki in strašljivi!! ohmy.gif NOT! Prov lepi so, nevem zakaj se pritožuješ!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#865 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 03 March 2008 - 04:38 PM

Ja no, glede na to kako imajo nekatere lepe, zares goste lase... oops.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#866 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 03 March 2008 - 05:05 PM

Ok, jaz zbiram mnenja........prosim svetujte mi glede barve mojih las. Tukaj se barva sicer ne ravno dobro vidi ampak to ni važno. Mene zanima, če bi na te moje temne obrvi sploh pasala kakšna bolj svetlo rjava/rjava barva las? Jaz sem cel čas v temnih barvah in sem tako navaličana tega pa bi šla v kakšno četudi samo malo bolj svetlo barvo. Pa se bojim da bo čudno izpadlo in mi še bolj povdarilo obrvi. Slikca:
IPB Image
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#867 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 03 March 2008 - 10:57 PM

Sej obrvi se da tudi pobarvat, če ti bi tolkle ven, ampak pomojem kšna srednje rjava ne bi smela bit problem.

Kašno približno si pa mela v mislih?
  • 0

#868 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 03 March 2008 - 11:02 PM

Matilda tiho tongue.gif
  • 0

#869 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 04 March 2008 - 12:02 AM

Kakšna malenkost svetlejša barva las ne bi bila problem glede obrvi, je pa res da se tudi obrvi da pobarvat. Jaz ko sem bila črna, sem si jih morala 1x tedensko barvat na črno, če ne so bile takoj svetle-sivkasto rjave. Vendar za svetljenje obrvi obvezno h kozmetičarki ali frizerski salon!

Matilda,
meni imaš ti čist povprečno gostoto las, mislim - niti približno nimaš redkih las smile.gif
  • 0

#870 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 04 March 2008 - 03:45 PM

Obrvi si ravno ne bi barvala, ker je pol en kup dela. Mah, bom se pobarvala na neko sredno svetlo/temno rjavo, tak bolj naraven odtenek. Saj ne more bit tko slabo.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#871 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 06 March 2008 - 10:00 PM

Ker se mi lasje ne nehajo uničevat (se mi je zdelo kot da sm že skoraj vse tiste "mrtve" izstrigla, zdaj pa ko sem prišla iz potovanja, pa tam solena voda in sonce, + prej ko sm šla sem se barvala po celi dolžini in mam spet grozne) sem sklenila da se kar konkretno postrižem in potem začnem eno res konkretno nego, iz previdnosti brez silikonov in čimbolj naravno. Do birme (31. maja) še bom blond (zdaj v kratkem se grem postričt in potem začnem takoj intenzivno negovat), če se nebojo izboljšali in bojo še zmeraj fejst suhi se pobarvam na temnejšo in blond opustim, ker drugače moji lasje poletja nebi preživeli.

Dilemca zlata, prosla bi te za nasvet ( lahko tud katera druga), ali je ta nega do zdaj vredu, zares bestbuy za najzahtevnejše lasje in če mi pomagaš zapolnit zadnja dva prostorčka. tongue.gif

Šampon: Lavera vrtnica
Balzami/maske (izmenično): Tigi OH, Aubrey GBP/ ?Honeyhoscule? rose/ greentea nekaj laugh.gif , Logona olivna, Lush Huen blabla
Prewash: Avokadovo olje
Pred likanjem/sušenjem/kodranjem: ??
Za na sonce: ??
Po oblikovanju: Olje grozdnih pešk
Rekonstruktor ( recimo enx na mesec): Joico vem da ma enga, poznate mogoče malo bolj cenejšega? Ampak samo če ni neke bistvene razlike v kvaliteti. smile.gif

Mogoče bom avokadovo olje kdaj mešala z arganovim, če ga gdaj slučajno nabavim.
  • 0
Memento mori.

#872 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 March 2008 - 10:16 PM

Logona nima nobene olivne maske, samo jojobino. =) Kar se tiče Aubrey Organics, raje izberi GPB. Cenejše alternative za Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor ni - ta je najboljši, pa ti ki imaš res dost uničene lase, ga uporabljaj vsaj enkrat na 14 dni. Kaj pred likanjem ti Tigi Fashionista Smooth&Shine ni kul? SICER PA JIH NEHAJ LIKAT!! tongue.gif Za na sonce pa ne vem - za na plažo olja, za vsak dan poleti pa kakšen sprejček, Balea ima vsako leto poleti enega fajn, nemastnega in lepo diši.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#873 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 07 March 2008 - 04:12 PM

Ja, nevem kak sem olivno mela v glavi, jojobino sem mislila ja. smile.gif No okej sej ni take panike za Joico ker mam jutri rojstni dan tak da bo šlo skoz. laugh.gif .

Ja Tigi mi je vredu ampak ali nima silikonov? Aja pa v letu 2008 si jih še sploh nisem likala, samo enkrat na straneh, zadaj pa kito (ko sm tud sliko prilepla). Ampak vseeno bom mela nekaj doma tud za pred fenjanjem. tongue.gif

Za na plažo pa si bom pol mešala ta naravna olja seveda s sezamovim, bom pa prečekirala tud tistega Baleinega za vsak dan. smile.gif

Hvala Dilemčič !
  • 0
Memento mori.

#874 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 March 2008 - 04:34 PM

Te zadeve za zaščito las pred likanjem imajo popolnoma vse silikone. Jaz še nisem videla niti ene take zadeve brez silikonov in dejansko ne vem, če sploh obstaja. tongue.gif Drgač pa ne rabiš nič pred fenanjem pacat na lase, samo fenaj na nižji temperaturi, ne na tisti najbolj vroči, da ti ne bo po nepotrebnem skurilo las.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#875 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 07 March 2008 - 10:20 PM

Sej kolko sem jaz razumela, velja tudi če daš katerokoli kremo za lase pred toplotnim obdelovanjem, ker finta vsega naj bi bla v tem da ti kao tista vroča temperatura iz las vzame vlago, če pa si prej naneseš kakšno kremo pa pol bolj vpije kremo in ne tolko lasno vlago, naj bi blo nekak tak a ne? Tak da potem nebom več jemala tega Tigijevega, ker če se bom že pri vseh drugih produktih ognila silikonom se bom tukaj tudi. smile.gif
  • 0
Memento mori.

#876 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 12 March 2008 - 04:30 PM

Jaz bom kar sem vtaknila to vprašanje.
Vglavnem, barvam se na črno že lep čas, zadnje čase pa mi črna najeda in bi rada minimalno spremembo na temno rjavo - tako naravno, kar je tudi moja naravna barva. Zdaj pa mi ni jasno, s čem se pravzaprav naj pobarvam, da bom to dosegla, ker je črna pač dokaj j**** za losat se. Any suggestions ?
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#877 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 March 2008 - 05:01 PM

Jaz sem bila na istem, kot ti. Eno leto sem se redno barvala na črno, potem pa sem si noro zaželela spremembe in sem dala čez svašta rjavih odtenkov, od svetlo do temno rjave in ni NIČ prijelo - tudi tebi ne bo, lahko kar odmisliš kej takega, believe me.

Potem sem šla k frizerki, da mi je ven potegnila nakopičen črni pigment - da ti nek poc na glavo in potem te vleče za lase (dobesedno) po celi dolžini in ti dobesedno dol pobira to črno barvo z las. Jaz sem potem ven prišla nekako temno oranžna (po ene dveh urah matrarije) in potem mi je dala čez čudovito mešanico treh rjavih in enega rdečega odtenka - malo rdeče mora dat zraven, da ne boš imela zelenih konic. Ven je prišlo tole:

IPB Image

Barva las ni bila čisto enakomerna, ampak meni je ravno to najbolj všeč, ker so se odtenki rjave dobesedno prelivali in je izgledalo krasno.
  • 0

#878 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 12 March 2008 - 08:10 PM

Aha, thanks DiLeMa. Pri tebi je izpadlo res lepo, jaz pa morem torej k frizerju. down.gif Sem si misla, da tak ne bi nič prijelo.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#879 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 March 2008 - 08:20 PM

Kaka griva.

Faaak ej.

Blondi če imaš friški pobarvane ti res ne bo prijelo. Vem, ker sem se par let gibala v krogih črnolasega folka, in so imeli tudi težave s prehajanjem na druge barve. Jaz sem enkrat prišla na rdečo tko, da sem nekaj časa pustila rjav narastek, črna barva pa se mi je vmes spirala (ne prav ono vidno, a se je poznalo pri barvanju). Ko sem čez dala rdečo je prijela, a ne povsod, pa sem jo dala čez še enkrat in je bil rezultat bolj viden. Je pa res, da je rdeč pigment bolj žilav od črnega in da črna med spiranjem potegne na neko rdečo, rjavo je pa verjetno težje doseč.
Ugl. poslušaj Dilemo happy.gif.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#880 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 March 2008 - 09:12 PM

Jaz sem tudi prej dobesedno z odprtimi usti (mislila sem zdaj natipkat očmi, LOL) občudovala... ohmy.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users