Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#861 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 December 2005 - 09:38 PM

DiLeMa in kak je to mogoče? biggrin.gif biggrin.gif

.......

Drugače pa danes dobila paket od Oriflama:

-piling za ustnice
-lak
-2 glosa ki jih niti ne nucam pa ok. wink.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#862 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 December 2005 - 09:56 PM

Smo ful redne in zapravljive stranke in nas je pač čakala tam ena vreč(k)a daril. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#863 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 14 December 2005 - 10:55 PM

QUOTE(DiLeMa)
Smo ful redne in zapravljive stranke in nas je pač čakala tam ena vreč(k)a daril. wink.gif

[b]waw, super! to pa ni kr tko IPB Image

v kerem DM-u pa to?
  • 0
Posted Image

#864 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 December 2005 - 12:28 AM

žajfa za roke 'z olivami', Alverde (edino po tem milu nimam suhih rok)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#865 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 December 2005 - 12:36 AM

hm....full dobr ejjjjj,da tko dobita!!! drugič jim povej kaj maš raje...da te bo v vrečki čakalo od gliss kurja full balzamov smile.gif biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#866 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 15 December 2005 - 08:35 AM

Včeraj sem si kupila šampon od Panten pro-V Full and strong pa parfum JLo
  • 0

#867 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 December 2005 - 10:44 AM

QUOTE(rea)
hm....full dobr ejjjjj,da tko dobita!!! drugič jim povej kaj maš raje...da te bo v vrečki čakalo od gliss kurja full balzamov smile.gif biggrin.gif

Hahaha ... pa sej sm dobla eno tavlko masko za lase, res so zlati! biggrin.gif Tanjci, v tem DM v Intersparu. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#868 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 15 December 2005 - 11:13 AM

L'OCCITANE čisto karitejevo maslo
pa ene par malenkosti za darila
(sem pa besna, ker nisem dobila niti enega samega testerja, uni pred mano- pa je mela tud sam par malenkosti- so jih pa dal in ji še vse razložil; men so hotli podturit pa samo katalog, ki ga že imam!! besna)
  • 0

#869 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29880 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 December 2005 - 03:10 PM

QUOTE(-supergirl-)
L'OCCITANE čisto karitejevo maslo
pa ene par malenkosti za darila
(sem pa besna, ker nisem dobila niti enega samega testerja, uni pred mano- pa je mela tud sam par malenkosti- so jih pa dal in ji še vse razložil; men so hotli podturit pa samo katalog, ki ga že imam!! besna)

zateži drugič za testerje, to js zmer nardim. moja mati je zadnjič kupila samo vodo za peglanje ('samo' 2k) in je pršla dam s polno vrečko testerjev. (se hitro uči od mene .... biggrin.gif )
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#870 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 December 2005 - 04:00 PM

.
Se spet moram potožit: klkokrat se je to meni zgodilo, ah. Ko sem kupla kar nekaj stvari naenkrat...... pa so kakšno mamco obsuli s testerji (pa je mela zgolj malenkost), jaz pa sem vprašala za testerje (ko so me mislili po hitrem postopku odpraviti), čeprav mi je blazno zoprno to prosjačenje, pa jim jih je skos zmanjkalo in niso nič meli. Glavno, da mam tistih dišečih lejm kazal za knjige cel kup. V CityParku so še sploh kretenčki...... sploh, če naletiš na tistega podivjanega tipa, katerega ziher kdo z mrežo išče.....
Tako da, -supergirl-, nisi edina.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#871 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 15 December 2005 - 04:19 PM

vem. sem brala vaše penjenje v eni drugi temi. ampak sem se mogla potožit. ker me je pojezilo!!!!!!
  • 0

#872 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 December 2005 - 04:56 PM

[quote=Jenna].
o in niso nič meli. Glavno, da mam tistih dišečih lejm kazal za knjige cel kup. V CityParku so še sploh kretenčki...... sploh, če naletiš na tistega podivjanega tipa, katerega ziher kdo z mrežo išče.....
Tako da, -supergirl-, nisi edina.

.
ampak en podivjan tip je tudi v lush!!!joj ker kmetko-tko že kak let nazaj al pa še clo mičkn več...ker lolek ej!!!
  • 0

#873 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 December 2005 - 06:43 PM

Ne vem, če misliva istega. Tisti v Lushu mi je bil zelo prijazen in se je potrudil pokazati izdelke. Medtem ko je on v CPju malo utrgan (v negativnem smislu). Ko je on v trgovini, si sploh ne upam stopiti vanjo in grem raje kar naprej. biggrin.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#874 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 15 December 2005 - 07:08 PM

QUOTE(sonchika)
Ne vem, če misliva istega. Tisti v Lushu mi je bil zelo prijazen in se je potrudil pokazati izdelke. Medtem ko je on v CPju malo utrgan (v negativnem smislu). Ko je on v trgovini, si sploh ne upam stopiti vanjo in grem raje kar naprej. biggrin.gif

očitno sta 2 usekanca-eden je v lushu en pa v locitanu biggrin.gif kaj pa un v locitanu dela? biggrin.gif
  • 0

#875 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 15 December 2005 - 07:12 PM

QUOTE(DiLeMa)
Tanjci, v tem DM v Intersparu. wink.gif

sem bla dons tam... biggrin.gif... sem se mal okol ozrla, če spat kej med policami stikaš IPB Image (sem predvidevala, da misliš tega)

kupla pa:
- Garnier Essentials Tonik (norm-meš),
- Garnier TF za (suho-norm) - za lubija za božička smile.gif
- masko za obraz Balea - multivitaminska

biggrin.gif

• 0
Posted Image

#876 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 15 December 2005 - 07:47 PM

Danes sem dobila novo Manhattnovo maskaro Boosting Mascara. A jo ima katera? Moja namreč takooooo smrdi, da je nevzdržno, pa nova je, še ne uporabljena ermm.gif Sumim, da je pokvarjena. Drugače pa mi tudi krtačka ni všeč.
  • 0

#877 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 15 December 2005 - 08:20 PM

tekoči puder, puder v kamnu, gloss pa odstranjevalec make-up-a biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#878 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 December 2005 - 08:23 PM

Nadi!

Tale Boosting tudi meni ni bila nevem kaj, mi je pa bila zelo fajn njena 'sestrica' Maximum Volume, ki pa izgleda takole:

IPB Image
  • 0

#879 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 15 December 2005 - 08:27 PM

Dilema

a je tvoja tudi smrdela? Moja noro smrdi. ermm.gif
  • 0

#880 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 December 2005 - 08:38 PM

Nadi, jaz sem imela to maskaro že sigurno kakšno leto nazaj in se ne spomnim točno, vendar pa se mi zdi, da je imela res malo nenavaden vonj, ki pa se mi ni zdel moteč ... ne vem, mogoče je tvoja res pokvarjena. ermm.gif

Jaz ti priporočam, da greš v drogerijo in povonjaš isti tip maskare ki jo imaš doma in če imajo vse tak odbijajoč vonj, potem zihr niso pokvarjene ampak pač imajo tak vonj.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Bing (1)