Jump to content

Photo

Zaroka / poroka

• Please log in to reply
1324 replies to this topic

#861 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 29 September 2015 - 07:00 PM

Jaz pa vem, da bi rajši videla, da je večerja v notranjem prostoru, ne moreš namreč vplivati na to, da jo bo vreme ravno na tisti dan zagodlo.

Jina, seveda to ni edini razlog... Le razmišljala sem, da bi zaradi takšnih in podobnih stvari imela še težave. Fantu pa poroka nič ne pomeni in pravi, da se ne bo poročil. Itak se nisva tipična človeka skupaj našla, če tako rečem :D in ideja, da bi vedno živela na koruzi, nama je bolj blizu.
Je pa vsejed on, je zmanjšal konzumacijo mesa sicer in zaveda problematike le-tega, hkrati si pa žal ne deliva enakih etičnih vidikov. Vegansko hrano pa ima zelo rad.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#862 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 29 September 2015 - 07:08 PM

Saj to je jasno, da je vedno plan B v takem primeru, a mislite da bi drugače vse odpadlo? :lol: Imajo notranji prostor in nama je gospa že zrisala tloris postavitve miz, da ostane čimveč prostora za plesišče. Na Otočcu imajo pa v primeru dežja obrede v gradu.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#863 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 30 September 2015 - 09:00 PM

Jina, si si že sama odgovorila. : )
Nekaj bolj mestnega in ne-vinorodnega sem si predstavljala, nič narobe z omenjeno lokacijo sicer, nisem sploh ciljala na govejo juho, kariraste prte ipd.. Samo, če mi daš na izbiro tebe, nebotičnik, grad in na drugi strani tebe ter Krkin hram, je pogostejša asociacija v moji glavi zagotovo prva. Meni je sicer na prvo žogo všeč oboje, mi je pa drugo bolj pri srcu zaradi odmaknjenosti.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#864 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 30 September 2015 - 09:40 PM

Ja, razumem. :) Če zdaj pogledam, se mi pa zdi LJ grad v primerjavi z Otočcem prav kmetavzarski. :oops: Enako kot tudi nekatere kao fensi restavracije za pogostitev pri nas, recimo Slon in Union. Blah, to ze 30 let ni bilo obnovljeno, prodajajo se pa kot najvecje razkosje.
Poleg tega pa ce se le da, grem ven iz Ljubljane, je res toliko lepih krajev pri nas ...
  • 0

― V. Van Gogh

#865 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 30 September 2015 - 11:46 PM

Meni je en tak intimen prostor nekje malo odmaknjeno od mesta res najlepši prostor za kaj takega.

• 0

#866 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 05 October 2015 - 04:48 PM

Ta lokacija mi je ful lepa. :wub:

Villa Fabiani – Kobdilj, Štanjel

tuscany-garden-wedding-083.jpg

tuscany-garden-wedding-009.jpg

Končno sem dočakala ponudbo in me je skoraj kap. :lol:

Najem prostora za obred in pogostitev (+ 5 steklenic penine, brez hrane, glasbe in ozvočenja, samo osnovna dekoracija): 1100 € (+ 170 € matičarji);

priprava miz za slavje za do 40 gostov: 1800 €;

meniji so od 45 €/osebo, pijača posebej.

Če želiš z zabavo nadaljevati po 23. uri, moraš najeti celotno villo (prespi lahko do 16 oseb), kar pride 2000 €/dan.

Torej je samo najem 5k.  :D

Če bo katero še kaj zanimalo, ji lahko pošljem ponudbo, ki so mi jo poslali. Večina posestva je zdaj še neobnovljenega in do zdaj so tukaj organizirali samo eno poroko.

Lokacija za obred sicer meni sploh ni všeč (vse je natlačeno ob tem ribniku, prav nič veličastno ne izgleda), tako da me je na koncu ponudba zanimala zgolj informativno, ker sva itak že prej rezervirala vse. 

• 0

― V. Van Gogh

#867 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 05 October 2015 - 05:09 PM

LOL kaksne cifre, a so na glavo padli O.o

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#868 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 05 October 2015 - 06:29 PM

Večina posestva je zdaj še neobnovljenega in do zdaj so tukaj organizirali samo eno poroko.

Pri takih cenah bi si človek mislil, da bo pri tem tudi ostalo. :lol:

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#869 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 05 October 2015 - 08:12 PM

Mhm. :lol:
  • 0

― V. Van Gogh

#870 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 November 2015 - 01:32 PM

Katera ve, kje se je Tjaša poročila? Ta steklena dvorana mi je nora.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#871 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 12 November 2015 - 01:39 PM

Galerija Repanšek

• 0

#872 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 November 2015 - 01:43 PM

Hvala!

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#873 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 12 November 2015 - 02:55 PM

Meni oni niti odgovorili niso na povprasevanje, res nikakav odnos. No, saj mi tudi lokacija ni kaj posebno vsec ...
  • 0

― V. Van Gogh

#874 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 November 2015 - 03:02 PM

Uf meni pa je pomoje edino lepo, od tistega, kar sem videla pri nas.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#875 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 12 November 2015 - 03:04 PM

Ko sem se mimo peljala, tudi meni lokacija ni bilo bog ve kaj videti. Na posnetku je lepše :)

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#876 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 12 November 2015 - 05:31 PM

Meni je predvsem ta pavilijon obupen. Stavba mi je pa tudi čisto preveč klinična za poroko, imam raje grad. :)

Ful mi je smešno, ko sta nama najina fotografa govorila, da Tjaša ni hotela, da se slike objavijo (za to je potrebno doplačati 30 %), ko se je poročila zgodaj poleti, potem pa si je očitno premislila in sta prejšnjo nedeljo objavila nekaj slik, zdaj pa so spet zaklenjene. :lol:

• 0

― V. Van Gogh

#877 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 12 November 2015 - 05:38 PM

Pa še govorila je, da ne želi govoriti o poroki in da je to njuna stvar. Itak, vsak gladek potem objavlja fotografije  :hooray:

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#878 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 12 November 2015 - 05:51 PM

Jaz nje ne prenesem.  :ph34r: V živo je še večja krota.

• 0

― V. Van Gogh

#879 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 November 2015 - 07:20 PM

Pomojem pa že od začetka ni želela, da so objavljene, pa sta fotografa naredila napako. Zakaj bi si vmes premislila? Ker je tudi govorila, da je poroka njena stvar in da slik ne bo. Samo na IG je objavila eno samo sliko.

Video pa je javen ja, čudno.

Ful mi ni bla všeč, sem pričakovala več.

• 0
Viens, reste ici!

#880 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 12 November 2015 - 07:24 PM

Ma kakšno napako, to bi bila kršitev pogodbe. Nama sta rekla, da si je premislila in da hoče, da se nekaj slik vseeno objavi nekaj mesecev po poroki. Očitno si je dvakrat.  :hooray: Slike so drugače res lepe.

Meni je obleka grozno kičasta, ampak sem glede na njen stil pričakovala gršo. Več pa pri njej niti slučajno, LOL.

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users