Sestavine
Posted 10 November 2005 - 11:00 PM
Posted 10 November 2005 - 11:04 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 10 November 2005 - 11:07 PM
Dilema-vem, da je že kle, samo sem sonchiko prašala, če ji jo poiščem in dam obe na kup, da bo zdaj, ko je tukaj na novo še ta maska, imela možnost še 1krat za ziher povedala kaj se ji zdi

Posted 11 November 2005 - 12:24 AM

sonchika je pred cajtom napisala neki v tem stilu... Revlon Colorstay original - Puder je dober, z zanesljivo UV zaščito, veliko silikonov, ki dajejo dober občutek koži in je namenjen tudi mastni koži, ker ne vsebuje olj. Ne dolg nazaj je blo pa neki govora o tem, da če določene sestavine niso aktivne in služijo samo kot barva, pol UV zaščite ni... drugač pa super puder. Jst si ga grem kupit (ko bo cajt)

Posted 11 November 2005 - 08:00 AM
Aqua, olus, glyceryn, C 12-20 acid PEG 8 ester glyceryn, octyl palmitate, cetearly alcohol, glyceryl stearate, topžcopheryl acetate, cholestherol, ubidearenone (Q10), rethynyl palmitate, sodium hyaluronate, lecithin, tocopherol ascorbyl palmitate, citric acid, dimethicone, phenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, ethylparaben, disodium edta, sodium dehydroacetate, parfum.
Krema je dobra, vlažilna, z nekaj antioksidanti. Meni je všeč. Nima pa UV zaščite.
Barbara Bort Normalising face gel
aqua, glycerin, propylene glycol, arcitum lappa, hamamelis virginiana, glycolic acid, carbomer, sodium methyl paraben- sodium propyl paraben- disodium edta, sodium dehydroacetate-PEG-40 hydrogenated castor oil, parfum, sodium chloride.
Gel naj bi bil namenjen mastni koži? Vsebuje AHA kisline, ki pa v gelu niti kaj preveč ne koristijo, ker ne ostanejo na koži, ampak se sperejo. Sicer je pa to vlažilen gel (ali mislim prav, da je to gel za umivanje?), ki pa je žal brez antioksidantov.
Posted 11 November 2005 - 08:01 AM
Puder Revlon je pa odličen in ga priporočam.
Posted 11 November 2005 - 02:42 PM
ja,samo ti bolje veš glede sestavin,zato sem mislilal(sj je vseen....)

Posted 11 November 2005 - 02:46 PM
ja,samo ti bolje veš glede sestavin,zato sem mislilal(sj je vseen....)

Ja, to je res da je zadeva zlo relativna. Tisti, ki imamo barvane in zelo suhe lase, smo bolj občutljivi na te zadeve. Vsekakor opažam bistveno razliko med Fructisovo masko in med to Avonovo z makadamskim orehom ... je pa res, da če so tvoji lasje normalni, potem ti bo Avonova dovolj dobra.
Ne vem no, preizkusi jo ... konec koncev stane samo 550 tolarjev in nimaš ravno veliko za izgubit.
Posted 11 November 2005 - 10:29 PM
AQUA, OCTYL PALMITATE, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM, GLYCERYL STEARATE, STEARETH 2, STEARETH 21, HEDERA HELIX, PROPYLENE GLYCOL, FUCUS VESCICULOSUS, SALVIA OFFICINALIS, CAFFEINE, BENZYL NICOTINATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMILATE, CITRIC ACID, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, SODIUM DEHYDROACETATE, DISODIUM EDTA, CI 42090, 14700, 15985, 47005, PARFUM
Posted 12 November 2005 - 02:00 AM

Posted 12 November 2005 - 11:14 AM
AQUA, OCTYL PALMITATE, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM, GLYCERYL STEARATE, STEARETH 2, STEARETH 21, HEDERA HELIX, PROPYLENE GLYCOL, FUCUS VESCICULOSUS, SALVIA OFFICINALIS, CAFFEINE, BENZYL NICOTINATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMILATE, CITRIC ACID, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, SODIUM DEHYDROACETATE, DISODIUM EDTA, CI 42090, 14700, 15985, 47005, PARFUM
Kakšno škodo? Ta krema je sicer fajn, ima pa precej iritantov kože. Nekatere od teh sestavin naj bi učvrščevale kožo, obenem bile pa tudi iritanti. Ima nekaj antioksidantov. Nasploh fajn krema za neobčutljivo kožo.
Posted 12 November 2005 - 11:17 AM

Posted 12 November 2005 - 11:19 AM
Posted 12 November 2005 - 11:21 AM
res, prov opekline

Posted 12 November 2005 - 12:43 PM

Posted 12 November 2005 - 01:17 PM
Posted 12 November 2005 - 01:23 PM
water, mentha piperita (peppermint) leaf water, butylene glycol, methyl gluceth-20, cananga flower oil, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil,poteriumo fficinale root extract, cinnamomum cassia bark extract, zingiber officinale (ginger) root extract, carica papaya fruit extract, hamamelis virginana (witch hazel) extract, oleth-20, sodium citrate, propylene glycol, fragrance (parfum), tetrasodium edta, lactic acid, linalool, benzyl benzoate, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, isobutylparaben, propylparaben.
Je pa zelo nezen..Uporabljam ga ze ene pol leta, pa me zanima ce ga naj menjam,in ker mi ga glih zmajnkuje...
Posted 12 November 2005 - 02:24 PM
Posted 13 November 2005 - 11:56 AM
Ne, nimam občutka hlajenja.Sploh mi je tak nežen, kot da sploh ne bi bil tonik.Je pa od decleora in na njem pise da je za mešano/mastno kožo.Ampak glede na moj tip kože se mi zdi, da bi rabla malenkost bolj agresiven tonik.Nagledovala sem si od Clinique Mild tonik.A ga poznaš mogoče?
Posted 13 November 2005 - 12:10 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users