Jump to content

Photo

Sestavine

• This topic is locked This topic is locked
1671 replies to this topic

#861 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 November 2005 - 11:00 PM

Rea za Fructisovo sem že jst nalimala tle gor in je bla dobro ocenjena. Sicer sestavin teh dveh mask sama raje ne bi primerjala, je pa meni glede na rezultat Fructisova neprimerljivo boljša.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#862 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 November 2005 - 11:04 PM

full se mi ne da iskat pa bom kr prašala,če smo že komentiral revlonov colorstay? oops.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#863 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 November 2005 - 11:07 PM

QUOTE(DiLeMa)
Rea za Fructisovo sem že jst nalimala tle gor in je bla dobro ocenjena. Sicer sestavin teh dveh mask sama raje ne bi primerjala, je pa meni glede na rezultat Fructisova neprimerljivo boljša.

Dilema-vem, da je že kle, samo sem sonchiko prašala, če ji jo poiščem in dam obe na kup, da bo zdaj, ko je tukaj na novo še ta maska, imela možnost še 1krat za ziher povedala kaj se ji zdi wink.gif
  • 0

#864 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 11 November 2005 - 12:24 AM

QUOTE(rea)
full se mi ne da iskat pa bom kr prašala,če smo že komentiral revlonov colorstay? oops.gif

sonchika je pred cajtom napisala neki v tem stilu... Revlon Colorstay original - Puder je dober, z zanesljivo UV zaščito, veliko silikonov, ki dajejo dober občutek koži in je namenjen tudi mastni koži, ker ne vsebuje olj. Ne dolg nazaj je blo pa neki govora o tem, da če določene sestavine niso aktivne in služijo samo kot barva, pol UV zaščite ni... drugač pa super puder. Jst si ga grem kupit (ko bo cajt) IPB Image
  • 0
Posted Image

#865 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 11 November 2005 - 08:00 AM

QUOTE(Princeska)
Barbara Bort Intensive cell treatment

Aqua, olus, glyceryn, C 12-20 acid PEG 8 ester glyceryn, octyl palmitate, cetearly alcohol, glyceryl stearate, topžcopheryl acetate, cholestherol, ubidearenone (Q10), rethynyl palmitate, sodium hyaluronate, lecithin, tocopherol ascorbyl palmitate, citric acid, dimethicone, phenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, ethylparaben, disodium edta, sodium dehydroacetate, parfum.

Krema je dobra, vlažilna, z nekaj antioksidanti. Meni je všeč. Nima pa UV zaščite.

Barbara Bort Normalising face gel

aqua, glycerin, propylene glycol, arcitum lappa, hamamelis virginiana, glycolic acid, carbomer, sodium methyl paraben- sodium propyl paraben- disodium edta, sodium dehydroacetate-PEG-40 hydrogenated castor oil, parfum, sodium chloride.

Gel naj bi bil namenjen mastni koži? Vsebuje AHA kisline, ki pa v gelu niti kaj preveč ne koristijo, ker ne ostanejo na koži, ampak se sperejo. Sicer je pa to vlažilen gel (ali mislim prav, da je to gel za umivanje?), ki pa je žal brez antioksidantov.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#866 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 11 November 2005 - 08:01 AM

Kar se tiče mask za lase, težko kaj povem, ker jih ne uporabljam. Poslušaj raje Dilemo.
Puder Revlon je pa odličen in ga priporočam.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#867 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 11 November 2005 - 02:42 PM

QUOTE(sonchika)
Kar se tiče mask za lase, težko kaj povem, ker jih ne uporabljam. Poslušaj raje Dilemo.

ja,samo ti bolje veš glede sestavin,zato sem mislilal(sj je vseen....) ermm.gif ker kaj se nekomu zdi,ko neko stvar uporablja je relativno-če njej ne pomaga dosti oz. ma še vedno trde lase po uporabi maske ni nujno,da bo imela to ena,ki si jih ne barva.... wink.gif
  • 0

#868 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 November 2005 - 02:46 PM

QUOTE(rea)
QUOTE(sonchika)

ja,samo ti bolje veš glede sestavin,zato sem mislilal(sj je vseen....) ermm.gif ker kaj se nekomu zdi,ko neko stvar uporablja je relativno-če njej ne pomaga dosti oz. ma še vedno trde lase po uporabi maske ni nujno,da bo imela to ena,ki si jih ne barva.... wink.gif

Ja, to je res da je zadeva zlo relativna. Tisti, ki imamo barvane in zelo suhe lase, smo bolj občutljivi na te zadeve. Vsekakor opažam bistveno razliko med Fructisovo masko in med to Avonovo z makadamskim orehom ... je pa res, da če so tvoji lasje normalni, potem ti bo Avonova dovolj dobra.

Ne vem no, preizkusi jo ... konec koncev stane samo 550 tolarjev in nimaš ravno veliko za izgubit.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#869 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 November 2005 - 10:29 PM

morm dat pregledati ta BB Modelling body cream anticelullitis, ker mi je naredila ogromno škodo... me prav zanima:

AQUA, OCTYL PALMITATE, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM, GLYCERYL STEARATE, STEARETH 2, STEARETH 21, HEDERA HELIX, PROPYLENE GLYCOL, FUCUS VESCICULOSUS, SALVIA OFFICINALIS, CAFFEINE, BENZYL NICOTINATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMILATE, CITRIC ACID, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, SODIUM DEHYDROACETATE, DISODIUM EDTA, CI 42090, 14700, 15985, 47005, PARFUM
  • 0

#870 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 12 November 2005 - 02:00 AM

vem...a vendar,tolar na tolar palača biggrin.gif
  • 0

#871 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 November 2005 - 11:14 AM

QUOTE(Princeska)
morm dat pregledati ta BB Modelling body cream anticelullitis, ker mi je naredila ogromno škodo... me prav zanima:

AQUA, OCTYL PALMITATE, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM, GLYCERYL STEARATE, STEARETH 2, STEARETH 21, HEDERA HELIX, PROPYLENE GLYCOL, FUCUS VESCICULOSUS, SALVIA OFFICINALIS, CAFFEINE, BENZYL NICOTINATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMILATE, CITRIC ACID, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, SODIUM DEHYDROACETATE, DISODIUM EDTA, CI 42090, 14700, 15985, 47005, PARFUM

Kakšno škodo? Ta krema je sicer fajn, ima pa precej iritantov kože. Nekatere od teh sestavin naj bi učvrščevale kožo, obenem bile pa tudi iritanti. Ima nekaj antioksidantov. Nasploh fajn krema za neobčutljivo kožo.
  • 0

#872 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 November 2005 - 11:17 AM

mah, dobila sem hude opekline... ermm.gif
  • 0

#873 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 November 2005 - 11:19 AM

Opekline? Ni možno. Lahko si pa dobila alergijo.
  • 0

#874 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 November 2005 - 11:21 AM

QUOTE(sonchika)
Opekline? Ni možno. Lahko si pa dobila alergijo.

res, prov opekline cry.gif še hujše kot da te sonce ful ful opeče... sm komaj spala. pa z obkladki sm se mazala. zdej sm uredu, na srečo.
  • 0

#875 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 12 November 2005 - 12:43 PM

jz sm tud v osnovni dobila po neki kreme prou opekline!!! me je še 'tršica' prašala,če mi doma na obrazu čike ugašajo(WTF???) no,namešal so mi kremo v lekarni...in mi je ženska notr peroksid nalila ermm.gif ,vmešala,karkoli?!
  • 0

#876 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 November 2005 - 01:17 PM

Ojej, to je pa res kriza. Ne vem, katera sestavina bi to povzročila...
  • 0

#877 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 12 November 2005 - 01:23 PM

Tonik:
water, mentha piperita (peppermint) leaf water, butylene glycol, methyl gluceth-20, cananga flower oil, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil,poteriumo fficinale root extract, cinnamomum cassia bark extract, zingiber officinale (ginger) root extract, carica papaya fruit extract, hamamelis virginana (witch hazel) extract, oleth-20, sodium citrate, propylene glycol, fragrance (parfum), tetrasodium edta, lactic acid, linalool, benzyl benzoate, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, isobutylparaben, propylparaben.

Je pa zelo nezen..Uporabljam ga ze ene pol leta, pa me zanima ce ga naj menjam,in ker mi ga glih zmajnkuje...
  • 0

#878 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 November 2005 - 02:24 PM

Sicer odličen tonik, ampak z mentolom, ki nikakor ni priporočljiv za kožo. Ali imaš po nanosu občutek hlajenja? Ima tudi olje čajevca, ki deluje protivnetno in proti mozoljem (čeprav sam tonik ni za mastno kožo).
  • 0

#879 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 13 November 2005 - 11:56 AM

QUOTE(sonchika)
Sicer odličen tonik, ampak z mentolom, ki nikakor ni priporočljiv za kožo. Ali imaš po nanosu občutek hlajenja? Ima tudi olje čajevca, ki deluje protivnetno in proti mozoljem (čeprav sam tonik ni za mastno kožo).

Ne, nimam občutka hlajenja.Sploh mi je tak nežen, kot da sploh ne bi bil tonik.Je pa od decleora in na njem pise da je za mešano/mastno kožo.Ampak glede na moj tip kože se mi zdi, da bi rabla malenkost bolj agresiven tonik.Nagledovala sem si od Clinique Mild tonik.A ga poznaš mogoče?
  • 0

#880 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 November 2005 - 12:10 PM

Od Cliniqueja tonika ne poznam. Decleor pa v vsak svoj proizvod vtakne olje. Olje pa ne paše na mastno kožo. Zato sem rekla, da ni namenjen mastni koži.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users