Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#861 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 12 April 2006 - 08:31 PM

jaz sem dobila šampon in kremo za lase marelica-mandarina. šampon je pač šampon, tiste krem pa me tudi cool. lase mi zravna in dišijo mi. drugače pa kakšnega presežka ne opažam (tudi nisem pričakovala!).
  • 0

#862 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 April 2006 - 08:35 PM

-supergirl- a ma krema alcohol denat kje na začetku? Me namreč blazno zanimajo sestavine!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#863 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32315 posts

Posted 12 April 2006 - 08:39 PM

Ej Dilema, ti ne daš nič na to, da bi uporabljala pač šampone za barvane lase?
Ker jst sm skor vedno imela tega od L'oreala za barvane, pa nevem, če je ful narobe, da bi zdej navadnega imela?
  • 0

#864 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 April 2006 - 08:42 PM

Šamponi za barvane lase niso popolnoma nič drugačni od drugih šamponov.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#865 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 12 April 2006 - 08:50 PM

Dilema, vidim, da imaš isto. Jaz imam tudi posebej eno omaro, ampak me skoraj kap, ko vse to vidim. Ker nimam vsega v uporabi, kar ne uporabljam imam posebej na eni polici.

Ja, to za barvane lase je lari fari, samo, da prodajo, ne vsebujejo nič kar bi ohranilo barvo. Jaz uporabljam navadne šampone, pa je vredu, imam vseeno lepo barvo. Je predvsem odvisno od kvalitete barve in koliko se spira.
  • 0

#866 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 April 2006 - 08:54 PM

QUOTE(Irena*)
Dilema, vidim, da imaš isto. Jaz imam tudi posebej eno omaro, ampak me skoraj kap, ko vse to vidim. Ker nimam vsega v uporabi, kar ne uporabljam imam posebej na eni polici.

Jaz imam čisto isti sistem. biggrin.gif In verjemi, tudi jaz se včasih zgrozim, ko odprem omaro, ampak me to nekak ne ustavi ko je čas za shopping. biggrin.gif
  • 0

#867 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 12 April 2006 - 08:59 PM

A sva midve mogoče v sorodu? biggrin.gif Včeraj sem se zgražala nad mojo zalogo, jutri grem v Lj., pa že imam spisek za v Mullerja. Jao. oops.gif Ampak bom kupila le kar mi je zmanjkalo. Upam. biggrin.gif
  • 0

#868 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 April 2006 - 09:00 PM

Če sva res v sorodu, pol boš zihr kupla tud kej, kar ni na spisku. biggrin.gif Sicer pa ... hvala bogu, da v Celju nimamo Mullerja, ker bi se moja omara zrušila.
  • 0

#869 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 12 April 2006 - 09:02 PM

laugh.gif Ja, sva v sorodu. Samo moram ugotoviti po kateri strani. biggrin.gif Ja, mi ga tudi nimamo, ker mene bi starši že na cesto postavili. Tako je pa še v mejah normale.
  • 0

#870 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 12 April 2006 - 09:36 PM

ne, ta krema nima alkohol denata na prvem mestu. lahko pa dam sestavine v pravo temo! smile.gif
  • 0

#871 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 April 2006 - 09:37 PM

Ja, lepo prosim. wink.gif
  • 0

#872 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 12 April 2006 - 09:46 PM

Ja, mene tudi zanimajo sestavine.
  • 0

#873 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 12 April 2006 - 09:48 PM

so že v pravi temi. upam, da so ok!
  • 0

#874 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32315 posts

Posted 13 April 2006 - 07:37 AM

Še eno ermm.gif: imam in sicer glede kopeli Naturals, če je katera morda že imela.
Zanima me,če bi bila ravno tako primerna namesto gela za tuširanje, ker stane enako, samo dvakrat več je je notri.
  • 0

#875 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 13 April 2006 - 08:01 AM

Mah to ne igra pomoje nobene vloge. Kopel lahko uprabljaš za tuširanje.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#876 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 13 April 2006 - 08:46 AM

Odvisno kakšne so sestavine. Kopeli so ponavadi bolj koncentrirane kot geli in posledično lahko izsušijo kožo, bolj kot gel. Najbolje, da probaš. Če je pa kvaliteta podobna gelu se pa bolj splača, ker kopeli je 150 ml več za isto ceno. Misliš vanilijo?
  • 0

#877 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 13 April 2006 - 09:13 AM

No jaz bom iz kamp. 6 naročila un sprej na strani 25 z UV zadevo. Pa mami še eno kremo ta novo iz strani 9.
  • 0

#878 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32315 posts

Posted 13 April 2006 - 10:53 AM

QUOTE(Irena*)
Če je pa kvaliteta podobna gelu se pa bolj splača, ker kopeli je 150 ml več za isto ceno. Misliš vanilijo?

ja, vanilijo. tongue.gif (jedla bi lahko te gele in losjone)

Verja, a ti imaš že katalog 6?
Jst nisem nč naročala že dolgo, upam,
da mi bojo poslali. Kdaj pa so datumi za naročanje iz 6?

Baje se po novem tudi ne bo več dalo naročat za eno kampanjo nazaj, kot je to zdaj možno, recimo, da bi naročila skupaj iz 5 in 6.

Nekje v 8. kampanji to baje ne bo več mogoče.
  • 0

#879 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 13 April 2006 - 11:00 AM

Imam katalog.
  • 0

#880 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 14 April 2006 - 11:00 AM

Punce, a se vam pogosto dogaja, da ful zamujajo z dostavo? Jst jo čakam že od srede, danes k sem vzrojila, pa izvem, da me čaka na drugem koncu Slovenije, ker so zamešal dostave. Pa ne d bi men to kdo sporočil. Baje dobim jutri na dom. Da popizdiš, so zmešani, pa tk nujno mi je blo da dns dobim. Da pride slučajn še kaj raztrgan pa polito, mi bo pokrovko odneslo twisted.gif

Pol pa vse kar zveš, je to, da so krivi Door to door in ne Avon. Kak ne, saj jih oni najemajo za dostavo!
Jao, kar piham od jeze. Kak si lahko dovolijo, da mi mormo spoštovat svoj del pogodbe (rok plačila), oni pa tkole z dostavo-k nujno rabiš (jst ličila za sestrinega maturanca). Obup.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users