Desperate Housewives
Posted 08 November 2011 - 12:50 AM
'Napovednik' za osmi del:
Detective Chuck Vance begins harassing Bree as his suspicions about her involvement in the disappearance of
Alejandro grow; after using the murder of Gaby's stepfather as inspiration for her art school projects, Susan
must find a way to graciously decline art school teacher Andre's invitation to display and sell her paintings at a
gallery showing; when Carlos's drinking gets in the way of his ability to work, Gaby goes to the office in an
effort to save his business from losing a multi-million dollar account; and on the occasion of their 22-year
anniversary, Lynette comes up with a plan to try to salvage her marriage to Tom.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 November 2011 - 01:38 AM
Glede slike: Susan bi lahko tudi malo drugače, ne tako nazorno, narisala; še dobro, da jim ni imen nad glavami napisala.

Lynette ima tak zoprn glas.

Ben ima ziher nekaj za bregom.
Mali dve sta faci.

Mislim, da prejšnjega nisem skomentirala.
Zelo se me je dotaknilo, ko je Carlos prišel celi pijan in ji pod vsakim pogojem želel stati ob strani. Kar težko mi je postalo za oba.

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 08 November 2011 - 02:03 AM
Meni pa greta mali na jetra, totalno sta mi zoprni, prav tako do Gaby ne čutim nobenega sočutja,
niti do Carlosa. Nista mi všeč kot lika, predvsem ona.
Pa od Susan sin mi deluje kot malo prizadet.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 08 November 2011 - 06:39 AM

Pablo Picasso
Posted 08 November 2011 - 04:27 PM
Glede slike: Susan bi lahko tudi malo drugače, ne tako nazorno, narisala; še dobro, da jim ni imen nad glavami napisala.

Razplet okrog odkopanega trupla pa me je malce razočaral. Sem pričakovala nekaj bolj spektakularnega, ne pa tako kot se je odvilo. Zanima me tudi kdo je delavec, ki ga je odkopal in kako bo Ben zagotovil, da bo tiho. Podobno sumljivo mi je tudi, da je šel k Mikeu, da se je ta znebil trupla, da se ga ni sam. Da je le vpletenih še več ljudi.

Posted 08 November 2011 - 05:34 PM
Kalypso, good point okoli tega osvetljenega, ja.
K Mikeu bi naj šel zato, vsaj taka je bila njegova razlaga, ker ve, da se je v preteklosti ukvarjal z mutnimi posli
in bi morda boljše s tem opravil. Zanimivo bo izvedeti, kako bo ošutnil tistega delavca, ja. Morda pa se zna
zgoditi, da ta delavec ni kar en.
Posted 08 November 2011 - 06:42 PM
Še vedno je sicer najbolj begajoče tisto isto opozorilno sporočilo ...
Posted 08 November 2011 - 07:57 PM
Še vedno je sicer najbolj begajoče tisto isto opozorilno sporočilo ...
JA, zaradi tega jaz ne spim zadnje čase.

Sin od Susan mi je nadležen, jao, pač po mami.

Sem pa tudi sama nekoliko razočarana nad razpletom glede tega izkopavanje trupla, vse se je
tako na hitro poleglo, kot da bi bilo nekaj vsakdanjega. Ne vem res, če bi si nekdo kot Ben, nek
hudi poslovnež in ne vem kaj še dovolil kaj takšnega, da ne bi prijavil. In kdo odkoplje in spravi
truplo in premišljuje, če bi prijavil?

Bree - koji mu je zdaj faktor, da ji tako na roko gre? Razen če jo res namerava vpeljati v
svoje nečedne posle, in jo bom s teh držal v šahu. Mah ne vem.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 08 November 2011 - 07:59 PM

Posted 08 November 2011 - 08:35 PM
Ja, Kinky, tudi meni je bilo čudno, da se dejansko niti ne poznajo, pa ji je kar takoj začel iti na roko okoli
takšnih delikatnih stvari. Zato še bolj sumim, da ima nekaj za bregom - že zaradi tega, pa kot že prej omenjeno,
ker itak to imajo vsi, ki pridejo na to ulico. Meni je vse skupaj ZELO čudno, upam, da bomo dobili solidna
pojasnila. Ampak vidim, da naslednji teden bo, potem pa bo komaj spet 5. decembra. Res si želim, da bi zadevo
izpeljali kot se šika in bi se od njih poslovili s sladkim priokusom.
Posted 08 November 2011 - 10:13 PM
Hmm..I just got a wild idea. Perhaps it's Rex's mother who wrote that
"I know what you did..." letter to Bree. But how could she know that
Bree was responsible for Rex's death...
I still stand by my theory that Ben is Bree's long-lost-raised-in-Australia-half brother.
But I agree that George Williams case will pop up. I don't think the note has anything to do with the latest secret. It has to do with Bree exclusively and the only thing, besides Juanita mama, which is not much of a secret any more, could be the pharmacist issue.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 09 November 2011 - 10:21 AM

Ja, zna biti, da bodo kakšen 'star' karakter zopet 'oživeli'.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 09 November 2011 - 04:47 PM

Pablo Picasso
Posted 09 November 2011 - 06:02 PM
Jaz pa mislim, da so za vsem tem bolj nečedni (neprijetno nečedni XD) nameni ...
SP1: KLIK
SP2: KLIK
SP3: KLIK
SP4: KLIK
Posted 12 November 2011 - 11:44 AM

Posted 12 November 2011 - 11:52 AM
Men je ta Ben čis hud s tem naglasom.

Kako je Gaby svoje pošasti nagrajevala med večerjo, pa tisto "the other one" filala z bonboni!

Posted 12 November 2011 - 11:53 AM

Pablo Picasso
Posted 12 November 2011 - 11:59 AM

Posted 12 November 2011 - 01:37 PM
Men sta onidve grozni, sploh Celia, ker je kot en hlod. Juanita dejansko se kaj spravi iz sebe in ima nek karakter, ona druga

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users