Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#861 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 March 2009 - 06:52 PM

Še ene sem se spomnila: ko zraven koga spim, sem bodisi vedno na desni strani ali pa ob steni, še najsrečnejša sem pa, če sem na desni strani in ob steni (tko sva mela za Bežigradom). smile.gif Do zdej sem imela vedno pojstlo ob steni, odkar sem pa odseljena, pa ne več in mi je blo na začetku prav čudno spat, ker sem se ponavadi vedno prav 'zabila' v steno in zaspala. Recimo tut doma, če sem spala v spalnici od staršev, sem zmeri spala na mamini postelji, ker je na desni strani, nikoli na fotrovi, ker nisem mogla zaspat. Ko smo se selili iz bloka v hišo, je bla moja soba zadnja urejena in sem en mesec spala pri starših v spalnici na enem kilavem ozkem ležalniku, ki ni bil ob steni in sem se nonstop bala, da bom dol padla. huh.gif Isto v Mehiki prvo noč sem se zjokala, ker sem mogla spat na zgornji pojstli od pograda (ni bla nobena spodnja fraj) - nisem navajena pa sem se full bala, da bom dol padla, čist sem bla napsihirana in sem takoj naslednje jutro napadla eno fraj spodnjo posteljo. Weirdo. smile.gif Ko sva mela pa dvojno pojstlo zgoraj, mi je blo pa kar ok (razen strategij, kako bom gor pa dol prilezla laugh.gif), ker sem vedla, da bom bolj težko dol zgrmela, ker bi mogla čez K. odletet. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#862 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 March 2009 - 02:06 AM

Jz mam posteljo ob steni na desni strani- najrajš tko spim, kjerkol se da. =)

Še do pred par leti sem mela od otroštva nekak odpor do besede - okrog-
Nisem razumela kako je lahko tko stroga in grda, vedno sem uporabljala besedo okoli.
Sploh nisem razumela zakaj obstaja beseda okrog.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#863 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 29 March 2009 - 01:28 PM

Jaz prebrala odpor do sosede LOOOL. Pa to se nekako razumela, da je grda hahahah, sam da te je motilo da je govorila okrog namesto okoli??!! smile.gif

Drugace imam pa jaz pravtako posteljo vedno potisnjeno ob steno in spim, se stiskam v kot.
Z bivsim sva pa mela na sredini tako luknjo, ker nisva mela prav une zakonske postelje, ampak sva dala skupaj vsak svojo enojno in mi je blo the best tam vmes spat, med eno in med drugo posteljo.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#864 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 07 April 2009 - 11:22 PM

Joj, zdej sem se spomnla. Mam eno ful nenavadno navado in namreč sovražm štumfe. laugh.gif V vseh oblikah biggrin.gif
Do 12 leta NIKOL nisem nosila nogavic. Že od čist dojenčka, k so mi tlačl žabe gor sem vedno jokala, se zvijala in nasploh nikol niso mogl ugotovit kaj mi je. K sm mal zrastla sem si skos štumfe dol vlekla, kasnej sem jim pa tut povedala da tega ne maram. VSE čevlje sem nosila na boso nogo, ne glede na vreme. Zuni je blo -20 in pol metra snega, ni problema, jst sm mela lepo obute sam supergice smile.gif NIKOL nisem bila bolana. Vse učiteljice v OŠ so me poznale in niso mogle razumet kako lahko skos okrog hodim brez štunfov laugh.gif Sem pa precej hitro uničvala čevlje, pa tut noge so se mi verjetno dost potile, no tega je zdej že kr neki časa nazaj.. Potem sem odkrila ta nizke štumfke in zdej samo to nosim. Žabe sem mela oblečene mogoče 3x vse skupi biggrin.gif Čeprov zadnje čase jih mal lažji trpim, še posebi če za vn oblečem kej krajšega pa vem da pač morm met žabe spodi. Drugač pa vedno, kamorkoli pridem, domov, h fantu, nima veze- hkrati k dam dol bundo sezujem tut nogavice. Doma sem skos bosa. To mam pomoje po babi k isto laugh.gif Pa če grem na kkšne krajše "proge", naprimer da pospremim fanta do busne ipd., potem ponavad še vedno obujem superge na boso nogo. Haha laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#865 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 07 April 2009 - 11:26 PM

Haha, ta pa je BOSA laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#866 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 08 April 2009 - 11:12 AM

Haha, sem se Ninchinu opisu smejala, rei pa še bolj! laugh.gif laugh.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#867 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27696 posts

Posted 08 April 2009 - 12:27 PM

Nincha, Rea laugh.gif laugh.gif

Od prijateljice bivsi ji je napol prepovedal nositi najlonke. In, ko sta bila skupaj res ni prakticno nikoli nosila najlonk, samo bombazne nogavicke ali pa debele volnene nogavice pozimi. Enostavno si je vtepel v glavo, da vsem zenskam, ki nosijo najlonke, smrdijo noge + da imajo zato cisto obribane in suhe pete. laugh.gif OK tiste obribane in suhe pete so tudi meni grde, ampak res nimajo veze z nosenjem najlonk. biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#868 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 08 April 2009 - 01:03 PM

Nincha jaz se rolam od smeha laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Pri meni je prej kontra, namreč zelo težko sem brez nogavic, ker me vedno zebe v noge. Bosa sem izjemoma poleti. A pa tebe nasploh bolj malo zebe ali te samo v stopala ne?
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#869 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 08 April 2009 - 03:24 PM

Hahahaha Rea laugh.gif laugh.gif biggrin.gif
Ne, zebe me, zebe, samo stopal pa res nimam občutljivih. Ne samo na temperature, tut tko, sem navajena po kakršnih koli kamnih ali pesku laufat, tut šprintat če je treba laugh.gif Mislm okej ane, sej zdej če je zuni ful vroče pa grem potem v avto pa mi direkt v noge piha klima, itak da me zebe ane, samo tko drugač pa res štumfi a-a biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#870 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 08 April 2009 - 03:44 PM

QUOTE(_Planet_ @ 8. 4. 2009 - 13:27) View Post
Enostavno si je vtepel v glavo, da vsem zenskam, ki nosijo najlonke, smrdijo noge + da imajo zato cisto obribane in suhe pete.

Joj, svašta. smile.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#871 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 28 April 2009 - 01:28 PM

Haha Nincha laugh.gif

Jaz ko sem na avtobusu in poslušam mp4 nenormalno rada goltam slino...Na televiziji ne morem gledati tiste reklame za Paradontax ker se mi zdi višek zabitosti in vedno gledam stran ko pljuva v umivalnik tisto peno s krvjo me prav zživcira rolleyes.gif

Ko kdaj igram kakšne igrice na računalniku moram vedno imeti noge naravnost nemorem sedeti po turško(na pisarniškem stolu), ko jih igram, ko gledam televizijo(kakšen film ob osmih zvečer) moram nujno žvečiti čigumi biggrin.gif

Hrano jem na zelo čuden načn, najprej obgrizem vse naokoli in pojem tisto kar se mi zdi najbolj "odveč"..naprimer pri sirovih štručkah najprej pojem kruh potem pa tisti del s kruhom kjer je sir biggrin.gif

Rafelote jem pa takole..najprej poiščem kje na rafaelotih je najmanj kokosove moke(tam je ponavadi mandelj biggrin.gif )..odgriznem mali košček stran poiščem mandelj, ga pojem, nato se lotim kreme, vso kremo poližem ven šele nato pojem ostalo biggrin.gif Na enak način jem vse čokolade z kremo(Kiner Bueno ipd. )
  • 0

#872 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 28 April 2009 - 03:24 PM

QUOTE(november.rain @ 28. 4. 2009 - 14:28) View Post

Rafelote jem pa takole..najprej poiščem kje na rafaelotih je najmanj kokosove moke(tam je ponavadi mandelj biggrin.gif )..odgriznem mali košček stran poiščem mandelj, ga pojem, nato se lotim kreme, vso kremo poližem ven šele nato pojem ostalo biggrin.gif Na enak način jem vse čokolade z kremo(Kiner Bueno ipd. )

To je pa kr zakompliciran postopek laugh.gif
  • 0

#873 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 28 April 2009 - 05:22 PM

Haha jz tut z bountya najprej pojem celo čokolado, potem pa šele kokos. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#874 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 28 April 2009 - 06:18 PM

jst sladoledne lučke pojem na isti način - najprej čokolado, šele potem sladoled.
  • 0

#875 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 April 2009 - 06:31 PM

November, jaz ISTO jem, haha! Alpa recimo, ko imam kos kruha z Nutello, vedno pojem vse naokoli skorjo in se šele potem lotim sredice. Si pustim najboljše za na konec, ane.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#876 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 28 April 2009 - 06:36 PM

To pa absolutno! Najboljše se vedno pusti na koncu.! biggrin.gif

Jaz pa si, če imam npr. za jest krompir, zelenjavo in meso, pustim za zadnjič "za na vilico" vsakega malo. Tko približno enak košček vsakega. Temu dodam še primeren košček solate. biggrin.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#877 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 28 April 2009 - 11:09 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 28. 4. 2009 - 19:18) View Post

jst sladoledne lučke pojem na isti način - najprej čokolado, šele potem sladoled.

Js tud biggrin.gif
  • 0

#878 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 April 2009 - 11:32 PM

Meni je una reklama za Parodontax s slino iber debilna, ker jaz pljunem vsak veče več krvi ven kot pa un tip, pa meni zaenkrat še noben zob ni izpadel, unemu pa kar izpadajo po samo treh dneh... FAIL. laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#879 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 29 April 2009 - 06:47 AM

sam to res ni dobr, če ti kri teče. Men se je to tud skos dogajal in mi je zobozdravnica resno zagrozila, da si moram pasto z reklame kupit. Od takrat nimam več teh problemov
  • 0

#880 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 29 April 2009 - 08:01 AM

Fifa, js tud tako delam če je kaj dobrega, ali pa naprimer pri mokih, pustim še eno vlko žlic drobtin za na konec za zadnji cmok biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users