najbolj nenavadne navade
Posted 28 March 2009 - 06:52 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 29 March 2009 - 02:06 AM
Še do pred par leti sem mela od otroštva nekak odpor do besede - okrog-
Nisem razumela kako je lahko tko stroga in grda, vedno sem uporabljala besedo okoli.
Sploh nisem razumela zakaj obstaja beseda okrog.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 29 March 2009 - 01:28 PM
Jaz prebrala odpor do sosede LOOOL. Pa to se nekako razumela, da je grda hahahah, sam da te je motilo da je govorila okrog namesto okoli??!!
Drugace imam pa jaz pravtako posteljo vedno potisnjeno ob steno in spim, se stiskam v kot.
Z bivsim sva pa mela na sredini tako luknjo, ker nisva mela prav une zakonske postelje, ampak sva dala skupaj vsak svojo enojno in mi je blo the best tam vmes spat, med eno in med drugo posteljo.
Posted 07 April 2009 - 11:22 PM
Do 12 leta NIKOL nisem nosila nogavic. Že od čist dojenčka, k so mi tlačl žabe gor sem vedno jokala, se zvijala in nasploh nikol niso mogl ugotovit kaj mi je. K sm mal zrastla sem si skos štumfe dol vlekla, kasnej sem jim pa tut povedala da tega ne maram. VSE čevlje sem nosila na boso nogo, ne glede na vreme. Zuni je blo -20 in pol metra snega, ni problema, jst sm mela lepo obute sam supergice
After all this time?
Always.
Posted 07 April 2009 - 11:26 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 08 April 2009 - 11:12 AM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 08 April 2009 - 12:27 PM
Od prijateljice bivsi ji je napol prepovedal nositi najlonke. In, ko sta bila skupaj res ni prakticno nikoli nosila najlonk, samo bombazne nogavicke ali pa debele volnene nogavice pozimi. Enostavno si je vtepel v glavo, da vsem zenskam, ki nosijo najlonke, smrdijo noge + da imajo zato cisto obribane in suhe pete.
Posted 08 April 2009 - 01:03 PM
Pri meni je prej kontra, namreč zelo težko sem brez nogavic, ker me vedno zebe v noge. Bosa sem izjemoma poleti. A pa tebe nasploh bolj malo zebe ali te samo v stopala ne?
Posted 08 April 2009 - 03:24 PM
Ne, zebe me, zebe, samo stopal pa res nimam občutljivih. Ne samo na temperature, tut tko, sem navajena po kakršnih koli kamnih ali pesku laufat, tut šprintat če je treba
After all this time?
Always.
Posted 08 April 2009 - 03:44 PM
Joj, svašta.
Posted 28 April 2009 - 01:28 PM
Jaz ko sem na avtobusu in poslušam mp4 nenormalno rada goltam slino...Na televiziji ne morem gledati tiste reklame za Paradontax ker se mi zdi višek zabitosti in vedno gledam stran ko pljuva v umivalnik tisto peno s krvjo me prav zživcira
Ko kdaj igram kakšne igrice na računalniku moram vedno imeti noge naravnost nemorem sedeti po turško(na pisarniškem stolu), ko jih igram, ko gledam televizijo(kakšen film ob osmih zvečer) moram nujno žvečiti čigumi
Hrano jem na zelo čuden načn, najprej obgrizem vse naokoli in pojem tisto kar se mi zdi najbolj "odveč"..naprimer pri sirovih štručkah najprej pojem kruh potem pa tisti del s kruhom kjer je sir
Rafelote jem pa takole..najprej poiščem kje na rafaelotih je najmanj kokosove moke(tam je ponavadi mandelj
Posted 28 April 2009 - 03:24 PM
Rafelote jem pa takole..najprej poiščem kje na rafaelotih je najmanj kokosove moke(tam je ponavadi mandelj
To je pa kr zakompliciran postopek
Posted 28 April 2009 - 05:22 PM
After all this time?
Always.
Posted 28 April 2009 - 06:18 PM
Posted 28 April 2009 - 06:31 PM
Pablo Picasso
Posted 28 April 2009 - 06:36 PM
Jaz pa si, če imam npr. za jest krompir, zelenjavo in meso, pustim za zadnjič "za na vilico" vsakega malo. Tko približno enak košček vsakega. Temu dodam še primeren košček solate.
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 28 April 2009 - 11:09 PM
jst sladoledne lučke pojem na isti način - najprej čokolado, šele potem sladoled.
Js tud
Posted 28 April 2009 - 11:32 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 29 April 2009 - 06:47 AM
Posted 29 April 2009 - 08:01 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users