Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#861 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26160 posts

Posted 08 March 2009 - 10:13 AM

ne, si dve redkih (count me in wink.gif )
  • 0

#862 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 March 2009 - 11:01 AM

Uh, še nečesa sm se spomnla...Men gre pa ful na živce, da sem časovno omejena z obroki...Da me čas oz. drugi ljudje priganjajo, da moram hitro pojesti. To ful sovražm, ker jz rada ful počasi jem in uživam v hrani in si za to vzamem čas.
  • 0

#863 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 March 2009 - 11:05 AM

naravnost sovražim sosede, ki se spravijo kaj popravljat, vrtat in podobna sranja recimo ob petkih pozno popoldne ali ob sobotah/nedeljah zjutraj. vzemi si dopust, poštimaj dopoldan, ko itak nikogar ni, pa daj mir, jebemomatr, ej! verymad.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#864 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 March 2009 - 11:15 AM

Huh, mi imamo takšnega soseda, ki non stop nekaj vrta, razbija, itd. laugh.gif Cele dneve, pa seveda najbolje ob vikendih zjutraj. Kakopak, živimo v vrstni hiši in seveda moja soba meji direkt na njegovo hišo.
  • 0

#865 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 10 March 2009 - 06:48 PM

SOVRAŽIM če pire krompir ni dovolj dobro zmečkan in so potem v njem grudice. Mi je čist neužiten ermm.gif

Aja, pa fuuul mi grejo na žiuce ženske k čist na VSEH slikcah "dajejo lupčka". Že tko mi je to debilno, potem pa še na VSEEEEH slikcaah rolleyes.gif laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#866 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26160 posts

Posted 10 March 2009 - 06:59 PM

SOVRAŽIM če pire krompir ni dovolj dobro zmečkan in so potem v njem grudice. Mi je čist neužiten

jaz pa ravno to obožujem biggrin.gif
  • 0

#867 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 10 March 2009 - 07:18 PM

Jz tut tongue.gif . Je pa res, da ga jem glih mogoče ene 3x na leto.
  • 0

#868 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 10 March 2009 - 07:31 PM

Jaz pa ne maram pire krompirja na splošno.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

• Guests

Posted 10 March 2009 - 07:31 PM

QUOTE(Nincha @ 10. 3. 2009 - 18:48) View Post

Aja, pa fuuul mi grejo na žiuce ženske k čist na VSEH slikcah "dajejo lupčka". Že tko mi je to debilno, potem pa še na VSEEEEH slikcaah rolleyes.gif laugh.gif

podpis! To je res idiotizem!

• 0

#870 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 March 2009 - 06:20 AM

Pa ljudje, ki imajo piercing v jeziku pa na vsaki sliki jezik kažejo, vsaki, majkemi. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#871 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 11 March 2009 - 06:57 AM

- Na živce mi gre, ker nekateri ljudje vedno zamujajo. Tudi, ko gre za kaj pomembnega. mad.gif

- Pa to, da ti nekdo non stop skače v besedo. mad.gif

- Zmešane (najstniške) babe, ki se na ves glas hihitajo in pogovarjajo - brez, da bi pomislile na ljudi okrog sebe. Najboljše je, če se nimaš kam umaknit (npr. na busu) in jih moraš prenašat kar nekaj časa. rolleyes.gif

- Fake klošarji.

- da nekomu naredim uslugo, potem me pa naslednjič hoče izkoristiti, ker misli, da jo bom spet. rolleyes.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#872 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 March 2009 - 07:44 AM

Ja, skakanje v besedo je res grozno nadležno. I hate.
  • 0

#873 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 11 March 2009 - 01:23 PM

Men grejo verjetno najbolj na živce srede in lektorske vaje od 4ih do 8ih zvečer rpg.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#874 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46100 posts

Posted 11 March 2009 - 01:33 PM

Ja popoldanska predavanja in seminarji. Jaz jih tudi ne maram.
  • 0

#875 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 March 2009 - 01:35 PM

Ful mi zrahlja živce, da ljudje ne razumejo, da se gre skozi vrata najprej ven, in nato notri.
Ja pismu no, grem iz trgovine/kina/whatever in ko hočem ven se eni istočasno že not rinejo.
Včer sm prou rekla enmu a boste mal počakal, najprej ven nato not.
Svašta ej.
AAAA

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#876 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts

Posted 11 March 2009 - 01:40 PM

^^ men gre to tut tok na jetra, da tut eno sekundo ne morjo počakat. in pol sem jaz zlobna, ker si celo upam nekomu nekaj takega pripomnit ... rolleyes.gif

pa da se ne morejo na natrpanem busu niti za milimeter premaknit, ampak stojijo kot lipovi bogovi in se drogov okelpajo kot da gre za življenje in smrt in se naguzijo pred izstopna vrata vsaj 5 postaj preden grejo dol. rolleyes.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#877 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18530 posts

Posted 11 March 2009 - 01:56 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 6. 3. 2009 - 10:34) View Post

ampak a ma on kakšno žogo mogoče v trebuhu? biggrin.gif

Ne, nima. Ima pa dve majhni žogici pod trebuhom. cool.gif

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#878 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 March 2009 - 02:22 PM

QUOTE(rea @ 11. 3. 2009 - 13:35) View Post

Ful mi zrahlja živce, da ljudje ne razumejo, da se gre skozi vrata najprej ven, in nato notri.
Ja pismu no, grem iz trgovine/kina/whatever in ko hočem ven se eni istočasno že not rinejo.
Včer sm prou rekla enmu a boste mal počakal, najprej ven nato not.
Svašta ej.
AAAA

Tell me about it. Mene take osnovne stvari zmer tok ob živce spravljajo- vsak dan v šoli, recimo. Ker je folk tok zabit in še kej, da jim kr ne potegne da bi MOGOČE najprej spustil 32 folka VN iz razreda, preden bi se še njih 32 notr zrinl... Idiotizem, pač. Pa žal se take stvari ne dogajajo samo v šoli, pač pa, hja, povsod, tudi med takozvanimi otesanimi ljudmi.
  • 0

#879 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 11 March 2009 - 10:10 PM

QUOTE(Kinky @ 8. 3. 2009 - 9:12) View Post

huh.gif

OK OK, potem sem očitno jaz ena redkih, ki se ji zdi to debilizem najhujše vrste.

Tako. sleep.gif

Se mene pristej. smile.gif Sicer je pa meni tudi FB nasplosno down.gif . Nocem posplosevati, ampak veliko se jih najde, ki hocejo na vsak nacin vesoljnemu svetu pokazati, da hodijo na najboljse zure, imajo najboljse prijatelje in sploh zivijo oh in ah pravljico. Seveda, ko temu istemu osebku, ki je se pred nedavnim z veseljem prisel na pivo vsaj enkrat na mesec, omenis, da ga ni nikjer vec videti, izves, da absolutno nima casa. Pustmo stat pa to...
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#880 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts

Posted 12 March 2009 - 05:50 PM

važn, da majo FB frende, to je tisto, kar šteje. da crkneš, kam smo pršli .... rolleyes.gif

sovražim raznorazne anketarje, ki si ne znajo dopovedat, da so zame vsi podatki, ki se tičejo moje osebe, zaupni in nima on kej rofkat po njih!!!!! pa sem se enga dons vseen usmilila, ker popisujejo folk, da bi pol na podlagi zbranega prikazal stanje brezposelnosti. ajde, nej mu bo, ker je glih recesija.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users