Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 08 March 2009 - 10:13 AM

Posted 08 March 2009 - 11:01 AM
Posted 08 March 2009 - 11:05 AM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 08 March 2009 - 11:15 AM

Posted 10 March 2009 - 06:48 PM

Aja, pa fuuul mi grejo na žiuce ženske k čist na VSEH slikcah "dajejo lupčka". Že tko mi je to debilno, potem pa še na VSEEEEH slikcaah

After all this time?
Always.
Posted 10 March 2009 - 06:59 PM
jaz pa ravno to obožujem

Posted 10 March 2009 - 07:18 PM

Posted 10 March 2009 - 07:31 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 11 March 2009 - 06:20 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 11 March 2009 - 06:57 AM

- Pa to, da ti nekdo non stop skače v besedo.

- Zmešane (najstniške) babe, ki se na ves glas hihitajo in pogovarjajo - brez, da bi pomislile na ljudi okrog sebe. Najboljše je, če se nimaš kam umaknit (npr. na busu) in jih moraš prenašat kar nekaj časa.

- Fake klošarji.
- da nekomu naredim uslugo, potem me pa naslednjič hoče izkoristiti, ker misli, da jo bom spet.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 11 March 2009 - 07:44 AM
Posted 11 March 2009 - 01:23 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 11 March 2009 - 01:33 PM
Posted 11 March 2009 - 01:35 PM
Ja pismu no, grem iz trgovine/kina/whatever in ko hočem ven se eni istočasno že not rinejo.
Včer sm prou rekla enmu a boste mal počakal, najprej ven nato not.
Svašta ej.
AAAA
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 11 March 2009 - 01:40 PM

pa da se ne morejo na natrpanem busu niti za milimeter premaknit, ampak stojijo kot lipovi bogovi in se drogov okelpajo kot da gre za življenje in smrt in se naguzijo pred izstopna vrata vsaj 5 postaj preden grejo dol.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 11 March 2009 - 02:22 PM
Ful mi zrahlja živce, da ljudje ne razumejo, da se gre skozi vrata najprej ven, in nato notri.
Ja pismu no, grem iz trgovine/kina/whatever in ko hočem ven se eni istočasno že not rinejo.
Včer sm prou rekla enmu a boste mal počakal, najprej ven nato not.
Svašta ej.
AAAA
Tell me about it. Mene take osnovne stvari zmer tok ob živce spravljajo- vsak dan v šoli, recimo. Ker je folk tok zabit in še kej, da jim kr ne potegne da bi MOGOČE najprej spustil 32 folka VN iz razreda, preden bi se še njih 32 notr zrinl... Idiotizem, pač. Pa žal se take stvari ne dogajajo samo v šoli, pač pa, hja, povsod, tudi med takozvanimi otesanimi ljudmi.
Posted 11 March 2009 - 10:10 PM

OK OK, potem sem očitno jaz ena redkih, ki se ji zdi to debilizem najhujše vrste.
Tako.

Se mene pristej.

Posted 12 March 2009 - 05:50 PM

sovražim raznorazne anketarje, ki si ne znajo dopovedat, da so zame vsi podatki, ki se tičejo moje osebe, zaupni in nima on kej rofkat po njih!!!!! pa sem se enga dons vseen usmilila, ker popisujejo folk, da bi pol na podlagi zbranega prikazal stanje brezposelnosti. ajde, nej mu bo, ker je glih recesija.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users