Jump to content

Photo

Kateri film, oddajo, serijo... ste gledali danes?

• Please log in to reply
9793 replies to this topic

#8761 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25917 posts

Posted 20 May 2023 - 09:27 PM

Jaz bom danes, seveda če najdem na spletu, začela s serijo Queen Charlotte.

Nama je bila precej razvlečena. Pa epizoda 4 ima samo par dodatnih minut, praktično neke vrsta razširitev prejšnje epizode, ampak bi jo komot preskočila. Sva se počutila opeharjeno po koncu, pa se kratke niso te epizode in sva res upala na malo več razvoja.

White House plumbers (1.epizodo), super je
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8762 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 May 2023 - 10:28 PM

M, kako se ti je zdelo?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#8763 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 21 May 2023 - 06:40 AM

Kratko 😁 so samo polurne epizode, hitro je konec. Je pa 12 delov, tako da bo kar trajalo. Drugače mi je bilo všeč, precej po pričakovanjih, saj sem oba romana od treh prevedenih prebrala, le tega ne, tako da mi je bilo zanimivo in bom pomoje gledala naprej.
  • 0

#8764 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 21 May 2023 - 10:05 PM

^ Meni se 1. del ni zdel nic posebnega, knjige pa nisem brala. Verjetno bom iz firbca gledala naprej, so res kratke epizode.

Ob zadnjem delu Nameri v srcu sem jokala kot dez. Res ena boljsih evropskih miniserij.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#8765 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 22 May 2023 - 06:47 AM

Potem boš razočarana, če boš pričakovala kaj posebnega. Je tako, kot da bi opisovala naša življenja. Kako opiše osebe, kako globoko gre, koliko je prevpraševanja,analize in dvomov, to pa je drugo.

Serija to kar dobro zajame, knjige so seveda boljše.

Določenih odgovorovne knjiga, ne serija ne dasta. Ampak to smo mi navajeni, da so knjige dokončne, avtor vse bolj ali manj odgovori. In nas moti če ne, avtorju skoraj zamerimo. Ampak v resničnem življenju je ravno tako.

Oba glavna igralca sta pa super.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#8766 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4184 posts

Posted 22 May 2023 - 07:15 AM

Nama je bila precej razvlečena. Pa epizoda 4 ima samo par dodatnih minut, praktično neke vrsta razširitev prejšnje epizode, ampak bi jo komot preskočila. Sva se počutila opeharjeno po koncu, pa se kratke niso te epizode in sva res upala na malo več razvoja.

Ob četrti epizodi sem jaz zaspala zraven :) Se pa dejansko vidi, kako težko je na platnu predstavit dve plati ene zgodbe ne da bi se scene ponavljale, če ne želiš da gledalec že takoj izve v čem je finta vse zgodbe. Meni se je zdelo, da sta Shonda in Quinnova na dokaj dober način napisli zgodbo in povezali stranske like (no pustimo zdaj celotno woke ideologijo). Zadnji del se me je dotaknil in tudi zaključek je bil ravno pravšnji.

Včeraj sem pogledala še Normalni ljudje. Knjigo sem prebrala pred tremi leti in sem že nekaj detajlov pozabila (recimo kako kretenski je bil njen brat, da je njegova mama tako mlada itd.), ampak mi je zaenkrat všeč, sploh kako je posneta (kadri, svetloba).

• 0

#8767 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25917 posts

Posted 22 May 2023 - 07:44 AM

Stranski liki so bili meni dosti bolj zanimivi kot kraljevo trpljenje - tega bi mi bila ena scena ali dve čisto dovolj, da bi pokazali bistvo in ga nekako karakterno "očedili". Na račun tega bi potem lahko se na kakšno drugo odprto vprašanje odgovorili, ampak ok, so pač izbrali drugo pot.

Včeraj sva pogledala prvi del Rough Diamonds.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8768 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 23 May 2023 - 11:30 AM

Beef sva končala - bila mi je vrhunska serija, potem so pa z zadnjima dvema epizodama vse uničili in jo spremenili v nek tipičen holivudski bullshit.

• 0

After all this time?

Always.

#8769 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 23 May 2023 - 02:41 PM

Včeraj: Seinfeld par delov

• 0

#8770 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24569 posts

Posted 24 May 2023 - 06:43 AM

Ob zadnjem delu Nameri v srcu sem jokala kot dez. Res ena boljsih evropskih miniserij.

včeraj sem se končno spravila gledat. Prav rezervirala sem si večer zase, da pogledam par delov; prej pojedla in pripravila vse ...

najprej ugotovim, da prvega dela ni več. Jaz sem pa obsedena od ideje, da gledam vse po vrsti. Ko se sprijaznim in začnem gledat drugi del, zaspim po pol ure in sem spala do pol desetih. Sem se samo preoblekla in šla naprej spat. 

Full mi je žal, ker ne vem kdaj bom naslednjič uspela dobit cel večer zase in sem res želela gledat. Ta moja utrujenst res udari ko najmanj treba :(

EDIT: ravno ugotovila, da je bil včeraj zadnji dan, da bi pogledala drugi del in zdaj sem še to zamudila in lahko začnem pri tretjem  :lart:  :lart:  :lart: 

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#8771 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 24 May 2023 - 08:00 AM

Moviesjoy poglej, ce je gor. Online streaming.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#8772 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 24 May 2023 - 08:20 AM

Derry girls sva vceraj pogledala dva dela.
  • 0

#8773 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 24 May 2023 - 08:11 PM

Colin from Accounts s1e5-6
  • 0

#8774 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24569 posts

Posted 26 May 2023 - 07:19 AM

Mud (2012) - krasen film. Sem slišala pohvale že pred leti, malo sem pozabila nanj in me je zelo presenetil.

On je pa res lep v temu filmu. Ma saj meni je povsod, tu je pa s to frizuro in karakterjem res krasen :blush1: . 

• 0

Put A Kilt On It!

#8775 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 26 May 2023 - 07:34 AM

Kdo?

• 0

#8776 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 26 May 2023 - 07:36 AM

Storm, film tedna na rtv
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#8777 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24569 posts

Posted 26 May 2023 - 07:44 AM

Kdo?

McConaughey ... tak zagorel, umazan ... v gibanju ima nekaj grrrrrr

Mud-2_600.jpg

Mud-Matthew-McConaughey.jpg?resize=500%2

• 0

Put A Kilt On It!

#8778 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25917 posts

Posted 26 May 2023 - 10:03 AM

:lol1: Imamo pa res ful različne okuse!
  • 0

#8779 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 26 May 2023 - 10:06 AM

Men je on tud od nekdaj že zoprn :)
  • 0

#8780 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 26 May 2023 - 10:06 AM

Te slike res niso reprezentativne, oz. slike nasploh, ker je v gibanju čisto drug. Meni je McConaughey hud že odkar vem zase. Kot mala punčka sem bila zaljubljena vanj. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users