Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#8761 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 September 2009 - 03:08 PM

QUOTE(Ana @ 14. 9. 2009 - 15:54) View Post

DiLeMa ja, zdaj imajo akcijo, da dobiš Ocean Salt zastonj, če kupiš tri morske izdelke. Da ti je pa dala gel za tuširanje zraven pa je res presenečenje. Kera prodajalka je pa bla ? Jaz ful denarja pustim v LUSHU, pa nikoli nič ne dobim cry.gif .

Jaz vedno kej dobim in to skos od ene in iste, s katero imava vedno debate in se ful dobro zastopiva.
Je pa simpatična suhcena punca, mlajša, s temnimi kodrastimi lasmi malo čez ramena, sej pomoje veš ktera je.
Ona mi vedno kej da, dvakrat prej sem dobila zastonj kos trdega mila, zdej pa gel za prhanje, mi je od zadaj prinesla.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#8762 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 14 September 2009 - 03:13 PM

A ta akcija velja tudi, če preko interneta kupiš?
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#8763 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 September 2009 - 03:14 PM

Ja vem kera je. Nje ne maram, ker se vedno tak butasto reži, pa zadnjič ko sem probavala Karma in Coconut kremico, ker nisem vedla kero naj vzamem, mi je rekla, da naj stopim za pult, ker ful kradejo. LOL
  • 0
Viens, reste ici!

#8764 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 September 2009 - 03:15 PM

Cebelica, pomoje velja.

Ana, hahaha, verjetno čuti da je ne maraš in zato nič ne dobiš. tongue.gif
Tega, da si morala it za pult, pa sploh ne kapiram - zakaj bi to kaj pomagalo proti kraji?

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#8765 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 September 2009 - 03:20 PM

Ja ker ko sem bla tam veš, ko majo kremice naložene bi si lahko kaj v torbico vrgla al kaj jaz vem laugh.gif . Potem pa je ona prišla in kao da bo ona zdaj mene mazala z vsemi mogočimi kremami. Jaz tega pritiska ful ne maram. Saj sem potem vseeno pustila ene 50 eur tam, pa vseeno nič nisem dobla. verymad.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#8766 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 September 2009 - 03:26 PM

Joj, to pa je res ena bedna fora, no. laugh.gif Moraš bit že na začetku tečna, pa te pustijo pri miru. Js sem mela tako taktiko, da sem povedala, da vse poznam, ko mi je hotla kaj razaložit, sem kar jaz končala stavek namesto nje, da je vidla, da poznam izdelke, pa je pol nehala, LOL. Zdej me pustijo pri miru, si kar sama veselo v tistih skledah milim roke, če me kej pritegne in hočem sprobat. tongue.gif
  • 0

#8767 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4295 posts

Posted 14 September 2009 - 04:41 PM

Kaka bedna finta..enim dajo drugim ne. Zdaj so me pa razkurli. Sem bila večkrat tam, stem da sem enkrat pustila preko 100€, vedno pa vsaj preko 30€ in mi nobena ni nič dala. Sem imela pa vsakič drugo prodajalko (se mi zdi) verymad.gif
  • 0

#8768 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 14 September 2009 - 07:58 PM

collistar eyeliner tecnico wp
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#8769 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23434 posts

Posted 14 September 2009 - 11:50 PM

Dilema, ti maš pa res srečo. ohmy.gif No jaz težko, da bi kaj dobila zastonj v Lushu, ker nikoli ne pustim tam več denarja naenkrat. Ponavadi kupim samo en izdelek, ker imam potem občutek, kot da sem manj zapravila. smile.gif
Pa to lahko prodajalke kar tako dajejo izdelke zastonj, komur se jim zazdi?

Do kdaj pa traja ta akcija s 3 morskimi izdelki? Pa ni važno koliko ti 3 izdelki stanejo? V tem primeru bi si mogoče šla kupit 2 trdi mili -Sea vegetable in Ice blue in Big blue kopalno kroglo, to bi se še najbolj splačalo za dobit zastonj piling zraven. tongue.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#8770 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 September 2009 - 11:39 AM

Nimam pojma do kdaj traja akcija, je pa zdej spet tudi tista akcija, da prineseš 5 praznih črnih lončkov in dobiš zastonj kos mila.

Jaz jih imam že 6 umitih in pospravljenih, tak da v petek grem po prvi kos mila, ko pa našparam še štiri lončke, pa še po enega. tongue.gif
  • 0

#8771 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 15 September 2009 - 12:11 PM

A si lahko sam izbereš milo?
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#8772 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86572 posts

Posted 15 September 2009 - 05:20 PM

Maskara je Estee Lauder Magnascopic, svinčnik pa Seventeen (Ripe plum).
IPB ImageIPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#8773 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 15 September 2009 - 05:53 PM

uf lepi odtenki lakov... kolk si pa dala za paketek?
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#8774 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86572 posts

Posted 15 September 2009 - 06:45 PM

35€, po 7,5ml so. smile.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#8775 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 15 September 2009 - 08:06 PM

Alverde tonik (vrtnica)
Balea dve maski za obraz
  • 0

#8776 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 15 September 2009 - 08:15 PM

Akamuti hidrolat čajeve mirte
Ikove šampon amazonske acerole za mastne lase
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#8777 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86572 posts

Posted 16 September 2009 - 04:26 PM

Dior Sérum de Rouge (740 Rosewood Serum)

IPB ImageIPB Image

• 0

― V. Van Gogh

#8778 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 16 September 2009 - 06:10 PM

Kolko je bla šminka? odtenek direkt iz tulca je ful lep smile.gif
  • 0

#8779 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86572 posts

Posted 16 September 2009 - 07:31 PM

32, mami se je strgal. huh.gif biggrin.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#8780 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 September 2009 - 08:45 PM

L'Occitane peneča kopel Med/Limona

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users