Optimistka

Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 07 October 2015 - 12:48 PM
Posted 07 October 2015 - 12:50 PM
Meni je najhuje zjutraj na kavi. Sem prav zadeta. Rdeči Boss so top shit!
Posted 10 October 2015 - 09:07 AM
Na živce mi grejo floskule: ''carpe diem'', ''živi in pusti živeti'', ''kar daš, to dobiš''. Milijoni zlorabljenih se ne strinjajo s tabo.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 November 2015 - 03:11 PM
Moški, ki uporabljajo pomanjševalnice, ki nosijo skinny baggy hlače, ki se cmizdrijo, ki filozofirajo, ki imajo delikaten način govorjenja, ki se takoj zavijejo v šalček, ko zapiha, ki nosijo čupce na glavi in si jo non stop popravljajo, ki trenirajo cele dneve a so vedno utrujeni in komaj dvignejo prepolno potovalko, ki kadijo na na ne sexy način in se stiskajo od mraza, ki se preveč brijejo, ki dišijo po parfumih, ki ne morejo brez mamice, ki se ustrašijo, če samo malo zakašljajo ali jih nekaj špikne, ki imajo delikatne, brezmadežne roke, ki so nadpovprečno inteligentni, ki se ne znajo obnašat, ki so kukavice, ki so slabiči, ki ne znajo zamenjat žarnice in podobno, ki v restavraciji naročijo samo ''solatko'', ki imajo doma ženo in otročičke a se slinijo in pecajo druge, ki niso gentlemani, ki so razvajeni, ki jamrajo za vsako stvar.... Bolje, da končam
Posted 16 November 2015 - 03:20 PM
Posted 16 November 2015 - 03:36 PM
morettina
Meni gredo pa na živce razni "xy Privat" profili naših sedmorazrednih "zvezdnikov". Get over yourself.
Posted 16 November 2015 - 03:37 PM
Planetka moja, nimam pojma kaj si napisala
Ja, ni pa več tistih preprostih, možatih, pogumnih moških
Posted 16 November 2015 - 04:06 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 November 2015 - 04:21 PM
Na žalost res...
Posted 16 November 2015 - 04:46 PM
Moški, ki uporabljajo pomanjševalnice, ki nosijo skinny baggy hlače, ki se cmizdrijo, ki filozofirajo, ki imajo delikaten način govorjenja, ki se takoj zavijejo v šalček, ko zapiha, ki nosijo čupce na glavi in si jo non stop popravljajo, ki trenirajo cele dneve a so vedno utrujeni in komaj dvignejo prepolno potovalko, ki kadijo na na ne sexy način in se stiskajo od mraza, ki se preveč brijejo, ki dišijo po parfumih, ki ne morejo brez mamice, ki se ustrašijo, če samo malo zakašljajo ali jih nekaj špikne, ki imajo delikatne, brezmadežne roke, ki so nadpovprečno inteligentni, ki se ne znajo obnašat, ki so kukavice, ki so slabiči, ki ne znajo zamenjat žarnice in podobno, ki v restavraciji naročijo samo ''solatko'', ki imajo doma ženo in otročičke a se slinijo in pecajo druge, ki niso gentlemani, ki so razvajeni, ki jamrajo za vsako stvar.... Bolje, da končam
Kak hecno, ker se mi je do polovice zdelo, da opisuješ od kolegice tipa
Tam pri kajenju se je ustavilo, ker pač ne kadi, drugo pa večina velja.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 16 November 2015 - 06:15 PM
Posted 16 November 2015 - 06:41 PM
Meni gredo pa na živce razni "xy Privat" profili naših sedmorazrednih "zvezdnikov". Get over yourself.
JA!
Posted 01 December 2015 - 04:53 PM
Davčne blagajna
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 December 2015 - 06:55 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 07 December 2015 - 02:29 PM
Protipropaganda proti prihajajočemu referendumu o družinskem zakoniku, ki temelji na osebnih predsodkih in lažeh.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 December 2015 - 10:28 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 December 2015 - 11:40 AM
Na živce mi gre občutek, ko nosim nahrbtnik, pa sem v kakšni vrsti ali na troli... pa se mi vsakih nekaj sekund nekdo zadane ob nahrbtnik, tudi če stojim pri miru in je nahrbtnik zelo majhen. Ob živce me spravlja!
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 05 January 2016 - 05:18 PM
Poslovodja v našem Hoferju. Že tako mi ni simpatična, danes se nama je pokvaril robotski sesalnik in sva ga nesla reklamirat, ker je še v garanciji. Najprej se dere za nama čez pol trgovine (to, da jo večkrat slišim kako se dere na zaposlene pred strankami, se mi zdi, da sem že pisala). Potem pride in nama vsa pametna začne razlagat, da naj kar po pošti pošljeva dobavitelju, ker če artikel oddava v trgovini ne velja 45 dnevni rok, ki ga imajo za popravilo. Ok sva rekla, dobro hvala in doma takoj poklicala na številko iz brošure. Tam je tip takoj rekel, da seveda se morajo tega roka držat in da se naju v bistvu niti ne tiče kdo in kako urejajo pošiljanje, ker za naju je veljaven datum, ki je napisan na reklamacijskem zapisniku. Greva nazaj v trgovino in nama je še vedno hotela dopovedat, da ona ima take izkušnje, da se jim roka ni treba držat. Meni je kar piskalo v ušesih... fant je samo rekel, da izkušnje imava pa tudi midva in naju naj pričakujejo v 45 dneh, da bova hotela denar ali izdelek. Pač res babura smotana se je pomojem samo hotela izognit delu in stroškom. Saj štekam, da poskušajo, pa če rata rata ampak, ko ti nekdo da vedet, da pač ne bo šlo... in ti še vedno vztrajaš... Mimogrede, a imamo kakšno temo o takih izkušnjah, včasih bi mi prav prišlo, če bi bile nekje nabrane, ne da vsakič posebej iščem se spomnim, da je enkrat ena nekaj lepila v zvezi z dostavo?
Posted 05 January 2016 - 07:09 PM
Hvala!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users