Če bi poznala naslove lastnikov psov, ki ne pospravljajo, bi jim drek vsakič nesla na hišni prag! Prav lopatko bi nosila s seboj s tem razlogom ... še predno bi prišli s sprehoda, bi jih darilo že čakalo pred vhodom!

Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 16 July 2015 - 08:51 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 16 July 2015 - 11:08 AM
To je en naredil moji sosedi - ni pobirala za svojim psom, ker "eni drugi tudi ne" () in je začel za njo vpit z balkona. Ona ga je mirno ignorirala in šla v blok. Midve sva se srečali pri vhodu v njeno stanovanje in se zagovorili...vmes pride tisti tip "z balkona", z roko oblečeno v vrečko, v roki pa dotični pasji drek. Ker ona ni hotela vzet v roke, ji ga je spustil na predpražnik ter odkorakal ven. Sem kolegici jasno povedala, da nima prav in da naj bo boljša od drugih (če že tisti drugi ne pobirajo za svojimi psi).
Posted 16 July 2015 - 11:54 AM
Jaz v gozdu ali kje v naravi kjer nimam kje odložit vrečke s kakci, kakcev ne pobiram, temveč jih samo pokrijem z listjem. Na ulicah in v mestu pa vedno poberem.
Meni grejo na živce dela na cesti. Še posebej, ko zaprejo odsek avtoceste, omejijo vožnjo na en pas, postavijo omejitev, delavce pa na tem odseku vidiš delati ravno 1 od 10x kar se pelješ mimo.
Posted 30 July 2015 - 07:36 AM
Pari, ki skoraj vsakodnevno na FB objavljajo svoje sladke slike in izpovedujejo ljubezen drug drugemu na nacin, ki bi ga pripisal kaksnemu junaku mehiske telenovele. Prikazujejo svojo zvezo in zivljenje nasploh, kot da so v Disneyevi pravljici, totalno sfejkano in cetudi normalnemu cloveku s trohico pameti tako pocetje smrdi do neba, se vedno pozanjejo tono obcudovanja in slinastih komentarjev. Sama poznam cel kup takih parov/druzinic, izstopala pa sta dva, ki sta se do pred par meseci to pocela v najbolj potencirani verziji mozno. Zdaj sta locena.
Meni je to vedno znak, da nekaj ne štima v vezi... tako da me razplet sploh ne preseneča.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 05 August 2015 - 12:37 PM
Ljudje, ki nimajo občutka kaj je primerno oz. kaj je še dovoljeno ....
Zadnjič pridem v pekarno in en gospod srednjih let "peca" mlado punco za pultom ... mislim halo.
Jaz ne vem ali je bil pijan ali samo premaknjem v glavi, ampak punci je bilo res zoprno, poskušala je bil vljudna in me gleda z očmi "žal mi je, ampak ne morem pomagat" ... on pa kar tera svoje "veš, jaz sem prišel sem samo zaradi tebe ... kruh bi lahko kupil kjerkol, ampat ti, ti si mi všeč. Mi boš dala lupčka....."
Jaz sem bila nekje med tem, da padem v smeh, da se mi smili on, ki je bolan v glavi ali ona, ker mora to prenašat (verjetno večkrat na dan).
Pa od kje ti ideja, da se izživljaš nad nekom, ki ti ne more zabrusit nazaj spelji se!!!!
Put A Kilt On It!
Posted 05 August 2015 - 12:45 PM
Aja, druga stvar, ki mi gre vedno bolj na živce, so pa ti, ki prosijo za denar in so še predrzni.
Sedi ena (predvidevam, da romunska ciganka) pred lokalno trgovino in tamala reče, če ji lahko kaj da. Pač nekako se moram odločit komu dajem in komu ne in načeloma dajem tistim, ki kaj igrajo oz. se vsaj trudijo kaj pokazat na ulici. In sem rekla, da bova dali drugič.
Nakupiva stvari in stojiva pri blagajni, ko pride ista gospa not in vzame 4 piksne fižola in se postavi pred mene in začne nekaj momblat v svojem jeziku (pač sem razumela, da če ji kupim) ... in rečem, da OK, da ji plačam eno piksno ... in s prstom pokažem 1 piksno.
Na koncu je bila tako predrzna, da je na vsak način hotela dat gor vse 4 piksne in se dela, da ne razume. Sem še enkrat rekla 1 in ona kar naprej tera svoje. Prav imelo mi je, da bi še tisto eno ji vrnila in naj kar sama plača.
Mislim res, .... kakšnim ponudiš prst in zagrabijo roko.
Put A Kilt On It!
Posted 05 August 2015 - 01:27 PM
^ ni vse tako, kot izgleda. Jaz sem nedolgo nazaj videla dve "romunski ciganki", ki sta prosjačili vsaka pred svojim Mercatorjem. V oči sta mi padli, ker sta izgledali pod vsemi oblačili in ruto, precej mladi, kakšnih 20-25 let. Pa skoraj identično oblečeni - v isti kroj krila, le iz drugega blaga sta bili zašiti. Sta se mi zdeli kot maškari, pa se je izkazalo, da sem imela prav.
Čez nekaj ur sem spet naletela nanju, tokrat za vogalom bloka, kjer sta se preoblačili. Obe sta spodaj, pod navidezno ponošenimi ciganskimi cunjami, imeli moderna oblačila in čevlje. Ena se je pogovarjala po telefonu in glej ga zlomka, bil je celo iPhone.
Tako da jaz čisto nič več ne verjamem. Ustavim se še samo pri komu, ki je nevsiljiv in prodaja Kralje Ulice, ker vem, da je ta pravi brezdomec, ne pa tile uvoženi, ki to sploh niso.
Posted 05 August 2015 - 01:55 PM
Se strinjam z Immortelle. Jaz nikomur ne verjamem. Če že, bi jaz isto dala za Kralje ulice ali pa kakšnim uličnim glasbenikom. Sem že tudi jaz dala par € enemu na videz urejenemu fantu, ki je kao nujno rabil denar za vozovnico za vlak, ker se mu je mudilo k očetu v bolnico, potem pa ga sploh ni bilo na vlaku. In ja, mnogi so prav predrzni. Enkrat sem srečala 2 mlajša tipa, na videz narkomana, ki sta spraševala mimoidoče za denar in potem je eden začel vpiti na neko žensko, ki mu ni nič dala. Mislim halo!?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 05 August 2015 - 10:41 PM
Ja, pa pri parkirnih avtomatih se tudi veckrat zadrzujejo, ker pac moras kovance not metat (pomoje imajo kar izmene dogovorjene).
Posted 16 September 2015 - 01:14 PM
Ženske, ki ne poznajo razlike med tem, kaj je to "krilo" in "obleka".
Posted 21 September 2015 - 06:54 PM
Ljudje, ki po FB pišejo angleško, ampak napačno. Večina v bistvu
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 22 September 2015 - 07:22 AM
Ženske, ki ne poznajo razlike med tem, kaj je to "krilo" in "obleka".
Med krilom in obleko.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 22 September 2015 - 04:15 PM
Posted 22 September 2015 - 07:08 PM
Pripisi "brez glutena". Kmalu bo še za jebene pomaranče iz Hoferja pisalo, da so brez glutena.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 September 2015 - 07:17 PM
Kot olivno olje brez holesterola!!
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 22 September 2015 - 08:29 PM
Pripisi "brez glutena". Kmalu bo še za jebene pomaranče iz Hoferja pisalo, da so brez glutena.
Na NL je to ze stalna praksa (gre tudi meni na zivce). Dokazni material:
Posted 30 September 2015 - 07:17 PM
na živce mi gre (že kakšen mesec), da je moj najljubši shower gel za jesen/zimo šel iz prodaje
A painting is complete when it has the shadows of a God. - Rembrandt
Posted 07 October 2015 - 11:50 AM
Me je ena druga tema spomnila.
Ljudje, ki kadijo zraven otrok ALI živali.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 07 October 2015 - 12:11 PM
Me je ena druga tema spomnila.
Ljudje, ki kadijo zraven otrok ALI živali ALI nekadilcev
žal, sem strasten nekadilec
Put A Kilt On It!
Posted 07 October 2015 - 12:32 PM
Mhm. Vcasih me prime, da bi se z roko malo po trebuhu pogladila, da bi preverila, ce bo imelo kaj haska pri tistih, ki uvidevno kadijo na avtobusni postaji recimo.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users