Jump to content

Photo

Katero oblačilo/modni dodatek ste nazadnje kupili?

• Please log in to reply
15761 replies to this topic

#8701 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 17 July 2011 - 09:38 PM

Meni so A&F majice lepe ravno zato ker so tak simpl ampak se vidi da niso cheap a la New Yorker ipd.
Pa še ful lepe potiske mi imajo.

Jinadaze, prosim povej mi še samo, kje se da to dobit? V Mariboru sem ziher da nikjer nimamo njihove trgovine. Sem iskala pred dobrim letom, pa razen eBaya ni bilo nikjer nič. In čestitam mami za nenormalno dober nakup, cena je skorajda nora (glede na to da so take majice v čist žnj trgovinah ponavadi 14,90) !

• 0
Memento mori.

#8702 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 17 July 2011 - 10:20 PM

Na razprodajah sem 5 majic s kratkimi rokavi in dvoje kratke hlače kupila.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#8703 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 17 July 2011 - 11:34 PM

Bog mi pomagaj, Asos discount kode me vedno premamijo. cry.gif Pa je šlo 100€ v pol ure. Grozno se počutim! Da bom le srečna ko bom prejela pošiljko closedeyes.gif

IPB Image

IPB Image
Ja, še jaz sem mogla. pinch.gif Ker vem, da bom slej kot prej rabla ene svetle sandale in jih takrat, ko jih bom iskala ne bom našla. Te so popolne.

IPB Image
Za fanta kot darilo za obletnico. Upam da se nisem zajebala, pa so kje pri nas cenejši ker me bo pobralo!

+ še eno hot pink one shoulder obleko katero vam ne upam pokazat, ker vem da se bote norca delale oops.gif pa še ogromno rožo ima na eni rami oops.gif x2

Všeč sta mi bili še dve stvari, ki gresta v wishlist.
  • 0
Memento mori.

#8704 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86513 posts

Posted 18 July 2011 - 12:40 AM

QUOTE(nutella` @ 17. 7. 2011 - 22:38) View Post

Jinadaze, prosim povej mi še samo, kje se da to dobit? V Mariboru sem ziher da nikjer nimamo njihove trgovine. Sem iskala pred dobrim letom, pa razen eBaya ni bilo nikjer nič. In čestitam mami za nenormalno dober nakup, cena je skorajda nora (glede na to da so take majice v čist žnj trgovinah ponavadi 14,90) !

Samo v LJ se dobi - Nama, Forma+ (Kristalna palača; tam je tudi outlet) in nekaj malega v Sportini). V bistvu je povsod izbira precej majhna.

Ti Aldo sandali meni obupno barvo na podplatu puščajo, pa spredaj so se mi že malo znucali. cry.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#8705 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 18 July 2011 - 10:22 AM

Aha super, ko bom v Ljubljani bom šla pogledat.

Potem že vidim, da bodo meni še potencirano puščali barvo, ker se dost potim v stopala. Jaz sem jih pa kupila ravno iz razloga, ker sem že imela kake iz Princess shopa, pa so hudo nekvalitetni, 5x jih lahko imaš gor maksimalno, pa še skoraj zagotovo me ožulijo. Upam, da so tile vsaj malenkost bolj vzdržni. Upam, da so vsaj udobni?! cry.gif

• 0
Memento mori.

#8706 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86513 posts

Posted 18 July 2011 - 12:23 PM

Ja, udobni so pa ful. Ampak mene tako moti, da imam čisto rjava stopala, da jih skoraj ne nosim. Je pa zanimivo, da mi na začetku niso puščale.

• 0

― V. Van Gogh

#8707 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 18 July 2011 - 04:08 PM

Nee, jaz sem pa mislila, da sem varna, ker sem jih 2x nosla in mi nič niso puščali cry.gif butl.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#8708 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86513 posts

Posted 18 July 2011 - 04:30 PM

Povej, če ti bodo. Razmišljam, da bi jih pošpricala s sprejem, ampak itak ni usnje in dvomim, da bi bilo kaj učinka.

• 0

― V. Van Gogh

#8709 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 18 July 2011 - 11:50 PM

Republica polo črna majica na kratke rokave
  • 0

#8710 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 July 2011 - 02:22 PM

Intimissimi komplet spodnjega perila v sivi barvi.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#8711 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18623 posts

Posted 19 July 2011 - 02:38 PM

Calzedonia črne kopalke z bakrenimi pikami
  • 0

After all this time?

Always.

#8712 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86513 posts

Posted 21 July 2011 - 10:13 PM

IPB Image IPB Image IPB Image

IPB Image

• 0

― V. Van Gogh

#8713 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 July 2011 - 10:31 PM

^ Hude!

Se pripravljaš na morje? IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#8714 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86513 posts

Posted 21 July 2011 - 10:36 PM

Ane. woot.gif

Ja, če pa slučajno ne greva, jih bom pa imela namesto perila. ˆ-ˆ

• 0

― V. Van Gogh

#8715 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 July 2011 - 10:39 PM

Sem imela isto v mislih. thumbup.gif

• 0

#8716 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 July 2011 - 08:14 AM

Link? tongue.gif A so še v kakšni drugu barvi? Jaz bi samo spodnji del imela, mi je ful dober.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#8717 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 July 2011 - 09:32 AM

Meni so ogabno cheap. Zgledajo kot iz sex shopa. Spodnji del še nekak, zgornji pa je blink.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#8718 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18623 posts

Posted 22 July 2011 - 10:22 AM

^^Meni izgledajo DIREKT kot da so iz kakšnega Tallya. Tam jih seveda nobena ne bi pogledala, ampak ker je pa Asos pa po možnosti en dizajner.. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#8719 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23418 posts

Posted 22 July 2011 - 11:26 AM

Meni je pa spodnji del zadaj grdo narejen. Modrc mi je lepši. Bolj mi je všeč z naramnicami. Mi pa material ni všeč in izgleda mi, kot da se takoj bradavice vidijo skozi.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#8720 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86513 posts

Posted 22 July 2011 - 11:40 AM

Sarah, klik.
Meni so seksi, ne cheap. Nincha, tudi v Tallyju bi pogledala za kopalke, ker mi je škoda denarja zanje, eno sezono pa že zdržijo.

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users