Katero oblačilo/modni dodatek ste nazadnje kupili?
Posted 17 July 2011 - 09:38 PM
Pa še ful lepe potiske mi imajo.
Jinadaze, prosim povej mi še samo, kje se da to dobit? V Mariboru sem ziher da nikjer nimamo njihove trgovine. Sem iskala pred dobrim letom, pa razen eBaya ni bilo nikjer nič. In čestitam mami za nenormalno dober nakup, cena je skorajda nora (glede na to da so take majice v čist žnj trgovinah ponavadi 14,90) !
Posted 17 July 2011 - 10:20 PM
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 17 July 2011 - 11:34 PM

Ja, še jaz sem mogla.

Za fanta kot darilo za obletnico. Upam da se nisem zajebala, pa so kje pri nas cenejši ker me bo pobralo!
+ še eno hot pink one shoulder obleko katero vam ne upam pokazat, ker vem da se bote norca delale

Všeč sta mi bili še dve stvari, ki gresta v wishlist.
Posted 18 July 2011 - 12:40 AM
Jinadaze, prosim povej mi še samo, kje se da to dobit? V Mariboru sem ziher da nikjer nimamo njihove trgovine. Sem iskala pred dobrim letom, pa razen eBaya ni bilo nikjer nič. In čestitam mami za nenormalno dober nakup, cena je skorajda nora (glede na to da so take majice v čist žnj trgovinah ponavadi 14,90) !
Samo v LJ se dobi - Nama, Forma+ (Kristalna palača; tam je tudi outlet) in nekaj malega v Sportini). V bistvu je povsod izbira precej majhna.
Ti Aldo sandali meni obupno barvo na podplatu puščajo, pa spredaj so se mi že malo znucali.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 July 2011 - 10:22 AM
Potem že vidim, da bodo meni še potencirano puščali barvo, ker se dost potim v stopala. Jaz sem jih pa kupila ravno iz razloga, ker sem že imela kake iz Princess shopa, pa so hudo nekvalitetni, 5x jih lahko imaš gor maksimalno, pa še skoraj zagotovo me ožulijo. Upam, da so tile vsaj malenkost bolj vzdržni. Upam, da so vsaj udobni?!

Posted 18 July 2011 - 12:23 PM
Ja, udobni so pa ful. Ampak mene tako moti, da imam čisto rjava stopala, da jih skoraj ne nosim. Je pa zanimivo, da mi na začetku niso puščale.
― V. Van Gogh
Posted 18 July 2011 - 04:08 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 18 July 2011 - 04:30 PM
Povej, če ti bodo. Razmišljam, da bi jih pošpricala s sprejem, ampak itak ni usnje in dvomim, da bi bilo kaj učinka.
― V. Van Gogh
Posted 18 July 2011 - 11:50 PM
Posted 19 July 2011 - 02:22 PM
Intimissimi komplet spodnjega perila v sivi barvi.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 July 2011 - 02:38 PM
After all this time?
Always.
Posted 21 July 2011 - 10:13 PM

― V. Van Gogh
Posted 21 July 2011 - 10:31 PM
^ Hude!
Se pripravljaš na morje?

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 21 July 2011 - 10:36 PM
Ane.

Ja, če pa slučajno ne greva, jih bom pa imela namesto perila. ˆ-ˆ
― V. Van Gogh
Posted 21 July 2011 - 10:39 PM
Sem imela isto v mislih.

Posted 22 July 2011 - 08:14 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 July 2011 - 09:32 AM
Meni so ogabno cheap. Zgledajo kot iz sex shopa. Spodnji del še nekak, zgornji pa je

Posted 22 July 2011 - 10:22 AM

After all this time?
Always.
Posted 22 July 2011 - 11:26 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users