Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#8681 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 31 August 2009 - 08:19 PM

Sam res, čisti naval. Smo jim vso zalogo pobrale. laugh.gif Men je blo dost poceni, pa sem si neki mogla naročit, ker mam zdej mal keša in moram zapravt nekej. biggrin.gif Sej ne, da bi kej od tega nujno rabila. Glede kvalitete pa ne vem, čopiči so fajn. Sem si pa namazala lak prejšnič in je naslednji dan se je že ful odkrušil. huh.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#8682 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 August 2009 - 08:25 PM

Glede lakov so pa izjemno deljena mnenja, sem brala ocene na netu in gledala par ocen tudi na Youtube.
Nekatere jih dobesedno ne morejo prehvalit, druge pa pravijo, da so popolnoma zanič in takorekoč neuporabni.
Me res zanima, v katero skupino se bom prištela jaz, pomoje je resnica nekje vmes.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#8683 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 31 August 2009 - 08:28 PM

Ja, to sm tud jst brala glede lakov... Mnja, mogoče so pa eni bolj obstojni kot drugi (dvomim biggrin.gif ), moram še ostale sprobat, ki sem jih naročila. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#8684 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12165 posts

Posted 31 August 2009 - 08:33 PM

Jaz sem sprobala 4 njihove lake in sem šokirana nad razlikami. Mod Mauve, Burgundy in Royal Purple so fajn, lepo se mažejo, obstojni etc. Dark Navy pa je se mi je začel luščit že po par urah!! Ostali so zdržali par dni, tistega sem pa štukala, odstranjevala etc in ni bilo nič iz njega, vedno se je po par urah začel krušit. Tako da eve, tvoji dvomi so zaman tongue.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#8685 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 August 2009 - 09:10 PM

Kakšen je burgundy? Sem ga hotla vzet, ampak nikakor nisem mogla dobro razbrat odtenka s slike. Ima veliko shimmra, je krem ali se ful preliva? Pa kak odtenek točno je, res burgundy?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#8686 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12165 posts

Posted 31 August 2009 - 09:31 PM

Nič posebnega ni v bistvu, dosti manj zanimiv kot na sliki. Barva je rdeča z zlatim shimmrom, čakaj, sej sem poslikala, bom dala v kokošnjak.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#8687 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 August 2009 - 10:14 PM

Babe, glejte swatche, ako obstajajo, ker na straneh ponavadi niso realne slike odtenkov.

Burgundy (meni je grd):
IPB Image

Jaz moram reči, da sem z VSEMI izdelki zelo zadovoljna, pa nisem pričakovala veliko.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#8688 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 31 August 2009 - 10:38 PM

Jaz sem zadovoljna tudi z vsem, razen z eyelinerjem, ampak pač se je zopet pokazalo, da ga ne znam uporabljati, pa upam, da je to zadnja šola, naj ga za božjo voljo ne kupujem več!!!!! Čopiči so zelo kulj. cool.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#8689 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 August 2009 - 10:40 PM

Keri EL pa si vzela?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#8690 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 August 2009 - 11:10 PM

Hvala za sliko burgundija, meni je tudi grd, hvala bogu, da ga nisem naročila.
  • 0

#8691 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 01 September 2009 - 12:51 AM

Jaz sem zadovoljna z njihovimi čopiči in zagotovo jih bom še nekaj kupila. Drugo pa me ne mika preveč. Edino lak sem si še nabavla, ker je res lep odtenek. smile.gif

• 0

#8692 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 September 2009 - 06:07 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 31. 8. 2009 - 23:40) View Post

Keri EL pa si vzela?

Istega kot ti. cry.gif Tebi je kul?

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#8693 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86591 posts

Posted 02 September 2009 - 01:15 PM

IPB Image IPB Image IPB Image
IPB ImageIPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#8694 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 September 2009 - 02:50 PM

QUOTE(Kinky @ 2. 9. 2009 - 7:07) View Post
Istega kot ti. cry.gif Tebi je kul?

Misliš ovega za pomakati al ovega na princip svinčnika?
Slednji mi je zelo dober (ni pa za na rit past), ovi za pomakati pa je morda preveč voden in če ga malo več naneseš, rata neka čudna gmota nad očesom.
Sem si kupla pred kratkim EL (tuš za pomakati) od Calvin-a Klein-a, ZELO je dober.
Boljši kot moj mnogo letni favorit od Collistar-ja.

• 0

#8695 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 September 2009 - 06:43 PM

Chanel Vendetta wub.gif

IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#8696 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86591 posts

Posted 02 September 2009 - 08:46 PM

Thanks to Sarah kiss1.gif :

NYX Single Eyeshadow
wub.gif
IPB ImageIPB Image

• 0

― V. Van Gogh

#8697 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 September 2009 - 08:57 PM

Upam da bo izpolnila tvoja pričakovanja.

Ej Jina, kako si zadovoljna s to Afroditino kremo? Kakšne učinke opažaš? biggrin.gif Ali jo imaš prvič? Sem si jo ravno danes ogledovala, je znižana v DM če koga zanima btw.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#8698 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86591 posts

Posted 02 September 2009 - 09:08 PM

Sem sigurna. smile.gif

Haha, to je že tretja tuba, ampak sem tako lena z mazanjem, da kakšnega večjega učinka res ni. oops.gif biggrin.gif Naredi pa super mehko in napeto kožo, pa malo hladi (Cekropia tako žge, ga je groza ohmy.gif ).

• 0

― V. Van Gogh

#8699 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27487 posts

Posted 02 September 2009 - 09:11 PM

Naročila od Artistry kremo, masko in šminko, lepim, ko dobim biggrin.gif
  • 0

#8700 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 September 2009 - 09:11 PM

Kaka pa je razlika med vsemi temi Afrodita kremami, Cecropia, Garcinija, tale tvoja?
Meni je ena grda rdeča strija prišla na desnem boku cry.gif in sem si danes v DM vzela neko kremo Sanosan za strije, sam piše da pomaga preprečevat strije, ne pa da že nastale strije omili - ker sem prebrala da dokler so rdeče se jih da kao omilit. Tako da se bojim da mi ta krema ki sem jo vzela ne bo kej dosti pomagala.
ermm.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users