Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 12 July 2015 - 12:58 PM

Posted 12 July 2015 - 02:01 PM
Zame je to čisto razvrednotenje ljubezni (ki to itak ni, se čez čas izkaže).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 12 July 2015 - 02:05 PM
Posted 12 July 2015 - 02:11 PM
Mene je ena pred kratkim vprasala, zakaj midva s fantom nic takega ne objaviva, ali pa kaksnih skupnih slik, kadar kam greva. Zato.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 July 2015 - 07:27 PM
Midva s S sploh nisva pofrendana na FB
Posted 12 July 2015 - 07:31 PM
Dej ajde, a res? Midva sva, ampak redko kaj objavim. Pa zadnji relationship status je bil "It's complicated with AnckaPomarancka"
Posted 12 July 2015 - 07:43 PM
Ja res Vem, da ima 4 frende pa da FBja v bistvu sploh ne uporablja, ker se mu zdi popolnoma brezveze
Posted 12 July 2015 - 07:45 PM
Moj je gor ravno vsake kvarte, pa se to bolj kot ne samo zato, ker mu posiljam filmcke prefriganih kosmatincev
Posted 13 July 2015 - 11:01 AM
Jaz si ne morem pomagat, ampak ful mi gre na k ena kolegica, ki na IG nonstop samo sebe objavlja
Posted 13 July 2015 - 01:09 PM
Pari, ki skoraj vsakodnevno na FB objavljajo svoje sladke slike in izpovedujejo ljubezen drug drugemu na nacin, ki bi ga pripisal kaksnemu junaku mehiske telenovele.
Podobno sem zadnjič opazila, ko je ena znanka preko FB svojemu možu "čestitala" za RD in potem še za njuno obletnico ... očitno doma nimata časa tega naredit med štirimi stenami.
To, da pa sožalje izrečeš nekomu kar javno preko FB, mi je pa sploh nekaj najhujšega!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 13 July 2015 - 01:41 PM
Kami, JA! En par, ki ga poznam, si je zadnjic ob obletnici poroke na FB izpovedal ljubezen in napisal voscila. Ma daj, a lahko? Da ne govorim o tem, da po vsakem druzinskem vikendu, prezivetem kjerkoli ze, na FB caka kolaz slik (od namescanja rokavckov do pohanih kalamarov na razmocenem papirju) s celim spisom, kako je njuna ljubezen neskoncna in skupni trenutki dragoceni kot prstan v LOTR.
Moj je gor ravno vsake kvarte, pa se to bolj kot ne samo zato, ker mu posiljam filmcke prefriganih kosmatincev
Nista edina.
― V. Van Gogh
Posted 13 July 2015 - 03:20 PM
Na IG slike so najhujše ... raznih bab, ki zase mislijo, da so ful hude in potem se nastavljajo v vseh možnih pozah ... se guzijo, ipd.
Izpadejo pa humorno, pa še grde so.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 July 2015 - 06:01 PM
in skupni trenutki dragoceni kot prstan v LOTR.
Posted 13 July 2015 - 06:09 PM
Meni gre ful na živce, ko sva kje na potovanju in želiva vsaj eno skupno sliko in prosiva nekoga, da naju fotografira, pa naredi takšno sliko, da ali odreže glavo, ali se znamenitost pred katero se slikava sploh ne vidi, ali kaj podobnega.
Posted 13 July 2015 - 06:40 PM
pohanih kalamarov na razmocenem papirju
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 13 July 2015 - 07:04 PM
Pari, ki skoraj vsakodnevno na FB objavljajo svoje sladke slike in izpovedujejo ljubezen drug drugemu na nacin, ki bi ga pripisal kaksnemu junaku mehiske telenovele. Prikazujejo svojo zvezo in zivljenje nasploh, kot da so v Disneyevi pravljici, totalno sfejkano in cetudi normalnemu cloveku s trohico pameti tako pocetje smrdi do neba, se vedno pozanjejo tono obcudovanja in slinastih komentarjev. Sama poznam cel kup takih parov/druzinic, izstopala pa sta dva, ki sta se do pred par meseci to pocela v najbolj potencirani verziji mozno.
Tudi jaz poznam nekaj takih. Ko midva kam greva, se skoraj nikoli ne slikava skupaj, raje slikam okolico, kakšne znamenitosti. Da bi pa dajala na FB slike, kako se lupčkava in na polno objemava, mi je pa debilno.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 13 July 2015 - 10:07 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 13 July 2015 - 10:50 PM
Pa miniaturni stirioglati umivalniki so tudi blazno neprakticni.
Posted 14 July 2015 - 04:59 PM
Ful mi gre na živce, ko pipa in umivalnik nista skladna. Najraje imam ogromne umivalnike in gor čisto drobno pipo, da se moraš dotikat roba, če hočeš roke zmocit, ali pa mega pipo na mini umivalniku, pri kateri se lahko malodane stuširaš.
Samo res; ni mi jasno, v čem je čar omenjenih super nepraktičnih kombinacij.
Posted 14 July 2015 - 05:05 PM
Sploh je super, če sta pipi dve, ena za mrzlo in ena za vročo vodo.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users