Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#8661 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17091 posts

Posted 17 February 2009 - 09:41 PM

... zgrešla temo

recimo da se spovedujem, da sem se nažrla McFlurrya in bombonov gu-gu. biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#8662 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 17 February 2009 - 09:54 PM

Tok sem že sita te snovi k se jo učim, res močno upam, da se tega znebim kmalu, joooj.
Ful mi gre na nerve, ker mi forum ful počas dela.
  • 0

#8663 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 17 February 2009 - 10:43 PM

njega bi...takoj zdej...obožujm ga
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#8664 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 17 February 2009 - 10:53 PM

grr ta sneg :S
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#8665 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17091 posts

Posted 17 February 2009 - 11:05 PM

- sneg mi gre na živce
- z enim pobom sma se ful ujela tako pri pogovorij preko msn-ja, zdaj pa me vabi na pijačo, meni pa ni najbolj za it oops.gif
  • 0

[Napoleon]

#8666 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 February 2009 - 07:11 AM

Tko nekje 99% folka mi je totalno mimo.

Vsi so nekaj nacionalistični, pa vsak faking študent poveličuje svojo rojstno vas, nje dialekt in kvazi znamenitosti itd. Pa koji kurac vam je? Ne morete preprosto sprejet dejstva da ste eni gnili človečki, tko kot vsi. A je res treba poudarjat vsako razliko med nami, pa jo branit za vsako ceno, namesto da bi živeli v nekem sožitju. Ni čudno da še v faking malomeščanski Sloveniji nikoli ni bilo sloge - lih zarad takih kvazi nazorov.
Patetično.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#8667 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 18 February 2009 - 06:50 PM

Tok mi grejo na živce ljudje, ki vsako frej minuto izrabijo za to, da ljudem serjejo na glavo s svojim obnašanjem rolleyes.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#8668 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 18 February 2009 - 07:29 PM

Dilema in Dragica z nekoliko zamude sozalje tudi od mene. sad.gif

QUOTE(crna @ 17. 2. 2009 - 18:51) View Post

Na organ mi gre, k se določen folk stalno premišlja kaj in kako. Ej ma za eno stvar se ne da normalno zmenit.

Podpis! Opazam, da postaja to del folklore, jaz bi pa kar pobijat zacela, ko zacne folk mutit. Groza!!

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#8669 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6799 posts

Posted 18 February 2009 - 08:04 PM

Ful sem šokirana, presenečena nad reakcijo moje prijateljice glede na mojo "novico".

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#8670 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 18 February 2009 - 09:47 PM

pa kaj mu spet ni jasno ej? pou ure sm se menla z J. in medtem me kliče bivši (nevem zakaj ampak kliče me vsak dan) in pol me klikne na msnju, kje sm k som se menim, zakaj sm zasedena. po pogovoru z J. si grem dol nrdit čaj, pridem nazaj, pa vidim 2. neodg. klica. kliknem bivšega na msn, ka bi rad... praša s kom sm se menla. zlažem se mu da sm bla skoz dol, pa da je bil telefon u moji sobi. (kaj ga pa briga s kom sm se menla). reku je da mu je čudn, ker me je 20 min klicu in sm mela zasedeno. pa kaj kura* morš skoz preverjat kje sm ka delam s kom sm pa S KOM SE POGOVARJAM PO TELEFONU?????????'
  • 0

#8671 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29895 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 18 February 2009 - 09:59 PM

nonstop mam že kar nekaj časa oteklo žlezo slinavko - pa ne vem še čisto točno, ali bi me to moralo že keaj skrbeti ..... mal berem po netu, da je treba veliko pit, redno umivat zobe (kot da tega že itak ne počnem), kapljice dajat v oči pa taka jajca, bom šla pa kljub vsemu še zdravnico vprašat, kaj bi to lakho blo, ker mi ni nič kaj dosti jasno? huh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#8672 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 February 2009 - 10:04 PM

Ta teden imam še dva izpita, jutri in v petek, pa še potem v marcu enega. Do zdej delala 4 izpite, tri nardila in enega po vsej verjetnosti pogrnila (še ni rezultatov). Ocene so porazne (8, 6, 6) ampak se nič kaj ne sekiram. Vem, da sem sposobna ful več, ampak grem (spet) po liniji najmanjšega odpora. Enostavno je tolk ene snovi, da se mi ne da vsega u nulo predelovat. Pa mislim ... glede na to, da grem v tem izpitnem obdobju delat vsega skupaj 7 izpitov, se mi prav jebe, če nardim vse s 6. Sam pač ... podjebavajo, totalno. Zadnjo sekundo izvemo določene stvari, pa za zadnji izpit se mi je zdelo, da sem ga res u nulo znala, pa sem dobila 6. WTF? Očitno res ne znam ocenit, kolk dobro sem pisala, al pa majo kak debilen sistem ocenjevanja. Sicer pa imam letos za nardit 16 izpitov in se mi gladko frečka za povprečje, glavno da vse zvozim.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#8673 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 18 February 2009 - 10:19 PM

eh pa ti profesorji so res debilni... vem ker brat včas razlaga da jih prau jebejo. zadnjič je pisu fizko, je reku da je znau teorijo 99,9% pol se je pa zapičla v neki k ji ni blo jasn pa ga je kr fu*nla. mislim... use je znau u piko. vedno se nauči maximalno kolk se lahk, ker more met dobre ocene zarat štipendije. in pol ga taki prfoxi zjebejo do konca.. še men se smil.
  • 0

#8674 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17436 posts

Posted 19 February 2009 - 09:00 AM

Prvič v zadnjih 4ih letih se počutim tako cunjasto in čudno. Pomojem me bo zvečer presenetla kakšna vročina cry.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#8675 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18541 posts

Posted 19 February 2009 - 09:41 AM

QUOTE(Coco* @ 5. 2. 2009 - 23:23) View Post

Jaz se tudi mučim z zgodovino, obup. Od razsvetljenstva do Ilirskih provinc. Sej časovno niti ni tako obsežno, ampak je kup podrobnosti, pa tista francoska revolucija, kakšne mone so tej franozi. Namesto da bi se vse lepo zmenili, so se tam jajcali, mali žirondisti, malo jakobinci, malo republika, malo ovo ono, aaa debilčine! verymad.gif

lol1.gif

Hja, tko smo pršli do demokracije...

QUOTE(DiLeMa @ 16. 2. 2009 - 17:57) View Post

[size=1]Babica je umrla

Pozno ma iskreno sožalje.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#8676 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 February 2009 - 09:53 AM

Včerej sm požrla tok da je prou čudno, da nism počla al pa vsaj bruhala oops.gif .
  • 0

#8677 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6799 posts

Posted 19 February 2009 - 10:35 AM

Ne morem verjet!
Jezna, da bi streljala.
Izpit, ki sem ga rešla v nulo prav, res vse je blo prav, napisala kvoto 1 stran prostega spisa na vprašanje. In telec mi, da 9. Ma jebi se. In to en tak debilen predmet, da ne morš verjet!!!!
Če bom šla na govorilno bo pa ziher kaj najdo, ne?...ma naj se spoka napisat dostojno knjigo!!
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#8678 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17091 posts

Posted 19 February 2009 - 04:14 PM

Čisto sm se pozabla odjavit od izpita in si za brezveze zapravla en rok. wallbash.gif
  • 0

[Napoleon]

#8679 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 19 February 2009 - 04:39 PM

Sm danes ugotovila da mi je faks prov zopern. V srednji mi je bilo tut ful fajn, ker smo se zmeraj skupinsko učili, ponavljali pred testom in si se zudi v šoli lahko kar dosti naučil če se že doma nisi. Pa točno si vedel katera snov pride v poštev in iz kje se učiti, tu pa je vse pobrkano in večina gleda le na svojo rit. Pa prov ne vem kaj je na men tako čudnega da me vsak gleda k da bi marsovca vidu (vsaj tak filing ponavad dobim, pa prov vid se kako se me izogibajo kot, da bi se bali, da bi jih kaj vprašala, jim rekla). I hate faks.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#8680 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 19 February 2009 - 04:45 PM

Neki sem zaspana, pa neki me hoče glava bolet oz. ko se tko namrščim začutim, da me neki zaboli v glavi. Tud jst sem mal cunjasta, upam, da ne bom kej zbolela.
Velik folka mi gre na živce, kr tko v mislih ful grdo govorim čez kakšen folk. Kok sem zatežena ej, hehe, npr. dons na faxu je ena pač rekla če lohk sedi tam, kjer sem jst mela plašč čez stol, pa mi je šla kr ful na živce in sem prav grdo pogledala...zakaj lih tja kjer mam jst plašč, izmed milijon prostih sedežev...heh.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users