Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36372 replies to this topic

#8661 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20090 posts

Posted 14 June 2008 - 06:15 PM

Kje na gmailu izklopim to, da se mi okno pojavi, ko nov mail pride? Hiiiitro, prosim!
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#8662 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 June 2008 - 06:21 PM

ana, a ne zato k je neki dala oglas za šampon pol se pa ni nč javla?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#8663 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46614 posts

Posted 14 June 2008 - 07:08 PM

Ok jaz nisem tej "šampon" aferi sledila. No saj vseeno, me je začudlo, da je ni več nič gor, ker je navadno kar precej pisala in ker je fajn punca.
  • 0

#8664 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 15 June 2008 - 03:18 PM

Spet js, spet par vprašanj tongue.gif

A se mejbi kateri sanja kje se da dobit kako črno kravato, pa da ni ta ful draga. Js sem namreč tak štor, da sem svoji predragi sestrci njeno kravato skurla in se spodobi, da ji kupim novo.

Drugo vprašanje, kaj nardit če ti nekdo ful ful najeda, kljub temu, da ga lepo prosiš, napizdiš, pošleš ne vem kam, pa še kr ne da miru. Vedno najde kreten način, da lahko teži. Kljub temu, da ga mam povsod blokiranega, na cifre za katere vem, da so njegove se ne javlam,...

Tretje vpašanje, za katerega sem rahlo v dilemi je pa ta. Nej povem enmu frendu, da mi je všeč in s tem reskiram prijatelstvo ali nej počakam, da me navdušenje nad njim mine. Se mi zdi, da je zgolj to, trenutno navdušenje, nism pa zihr no.
  • 0

#8665 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20090 posts

Posted 15 June 2008 - 03:31 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 14. 6. 2008 - 19:15) View Post

Kje na gmailu izklopim to, da se mi okno pojavi, ko nov mail pride? Hiiiitro, prosim!

samo osvežujem smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#8666 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 15 June 2008 - 04:23 PM

Luci, odgovorov na 1. pa 2. vprašanje ne vem, no ja, pr 2. bi ga jz napizdevala dokler mu ne bi potegnil. Za 3. vprašanje pa jz pravm go for it! mene je izučil da morš reskirat če hočš dobit kar hočš, pa čeprov je trenutna želja. kakšno stvar se tut splača zgubit, je loh kratko ampak sladko twisted.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#8667 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 June 2008 - 04:29 PM

Za kravato poglej v kakem H&Mu na moškem oddelku. Tam ne bi smele bit drage. Prej so jih imeli ful v Centromerkurju v LJ, a je zdaj zaprt. Tudi v Nami jih imajo, a so dražje.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#8668 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 15 June 2008 - 05:29 PM

Jaz bi tistega, ki mi najeda ignorirala. Glede simpatije pa, jaz tudi pravim, da mu povej!
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#8669 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 15 June 2008 - 06:28 PM

Tenx punce, bom šla ščekirat in upam, da bom tud najdla kej:)

Glede njega pa tud, js mu bom kr direktno povedala, pol pa kokr hoče. Men ni do tega, da bi bla sam frenda še naprej, bi rajš kej mutila z njim. No ja, bom vidla kako bo šlo, ko prleze nazaj v SLO. Vam sporočim, kako se bo razpletlo:)

• 0

#8670 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 June 2008 - 08:43 PM

luci jaz nevem če je to pametna poteza. Jaz bi mogoče počakala, ker če si sama rekla, da je to mogoče samo evforija ti bo ful žal. Jaz bi po tvojem počakala.
  • 0
Viens, reste ici!

#8671 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 15 June 2008 - 08:48 PM

QUOTE(Frida @ 14. 6. 2008 - 15:43) View Post

hahaha Uršolinkica laugh.gif laugh.gif
Itak da dežuje.

Sm ugotovla pol k me je resno ful napral, ker sm pozabla dežnik v avtu laugh.gif
NEvem zakaj sem imela preblisk da je biu sonce laugh.gif laugh.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#8672 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 16 June 2008 - 10:15 AM

Imam nekaj vprašanj za katere ne vem kje in kako iskat odgovor. Menda bi tole moglo zanimat tudi Heveo.

1. Kako se najlažje, najceneje in najhitreje pride iz Stansted letališča do centra Londona. Gledala sem že easy bus, ampak tam moreš prej bookat uro. Problem je, da ne vem kdaj bomo rešli vse letališke kolobocije ...

2. Za v London rabim samo osebno ali more bit nujno potni list?

3. Slišala sem, da se da že v Slo kupit karto za podzemno in pride občutno ceneje (preko turistične agencije). Ve kdo kaj o temu?

4. Kje najlažje najdem MAC? biggrin.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#8673 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12961 posts

Posted 16 June 2008 - 10:41 AM

Iz Stansteda se pride v London z busom ali vlakom. Karto za bus kupiš tam na okencu, nek London express piše gor al kaj že. Vožnja traja 1,5 ure. Vozi pa na vsako uro, se mi zdi. Nič ti ni treba bookirat, brez skrbi.

Za London rabiš samo osebno izkaznico, ne rabiš za to posebej delat potnega lista. Zdej, odkar smo v EU, je dovolj osebna.

Jaz sem v Londonu na eni podzemni postaji kupila tedensko karto za subway in sem dala mislim da 22 funtov. Nisem pa še slišala, da bi bila kaj ceneje.
Če imaš ISIC kartico, boš prišla do kakšnega popusta pri ogledih. Jaz sem ga izkoristila pri London Eye, Tower od London in pri Stonehengu.
Tule pa imaš še link od London Pass in si preberi, če ti bo zanimivo, malo preračunaj, če se ti splača, spet odvisno kaj si boš ogledala.
http://sta-lj.com/po...ice/london-pass

Za MAC pa ne vem, ampak Oxford Street bi ga moral imeti. Al pa Covent garden, kaj pa vem.
  • 0

#8674 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 16 June 2008 - 10:53 AM

Hvala Frida!
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#8675 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15866 posts

Posted 16 June 2008 - 11:13 AM

QUOTE(Oakland Raider @ 14. 6. 2008 - 12:09) View Post

Pozdravljene punce...

Mene pa nekaj zanima in sicer, če se slučajno katera od vas tukaj gor spozna na slovenske filme. Namreč iščem en slo film pa ga ne najdem in ne najdem, da ga ubiješ pa ne. Film se v bistvu začne na vlaku kjer sedita kot sopotnika en čefur pa ena blondinka nasprot sebi. V glavnem po pogovoru se samo naenkrat znajdeta na sekretu pa vem, da jo kao on posili tam. Ta blondinka pa je meni se zdi tista avstrijska korošica, ki med drugim tudi vodi narodnozabavne prireditve. Film prikazuje, če se prav spominim res tak čefurski stereotip čez celoten film...(pa ne igra magnifico..samo toliko).

Ve katera slučajno?

Je mogoče tole?

http://www.kolosej.si/filmi/film/amir/
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#8676 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 16 June 2008 - 03:04 PM

A je tale stavek pravilen:

Watching her holding what could be mine.

a je bolš hold brez ing?
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#8677 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 June 2008 - 03:10 PM

QUOTE(Parvinder @ 16. 6. 2008 - 16:04) View Post

Watching her holding what could be mine.

Kaj hočeš s tem povedati? hmm.gif

Watching her, holding what could be mine - tako bi dala jaz, pač samo vejico vmes.

Zelo poetično. biggrin.gif

redkvica, od kje letiš v London? Jaz sem letela recimo iz Trsta, pa sem že tam na letališču nabavila karto, lahko jo pa seveda tudi na Stanstedu. V Londonu ustavi na dveh postajah, ena izmed teh je Vicoria station, ki je itak v strogem centru Londona. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#8678 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 16 June 2008 - 03:23 PM

Hvala, hvala.

Ja, hočem rečt kao da gledam njo, ki drži oz. ima nekaj kar bi lahko bilo moje.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#8679 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 June 2008 - 03:27 PM

Aham, potem pa ni tako, ker gre za različni osebi.

I was watching her and/while she was holding sth that could be mine. smile.gif / that could belong to me.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#8680 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 June 2008 - 06:25 PM

Do kdaj je odprt Humanic v CPju? CP je do 21h, za sam Humanic pa ne piše, vem pa da NISO vse trgovine do 21h odprte.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users