vprašanja (zanima me, ...)
Posted 14 June 2008 - 06:15 PM
Posted 14 June 2008 - 06:21 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 14 June 2008 - 07:08 PM
Posted 15 June 2008 - 03:18 PM
A se mejbi kateri sanja kje se da dobit kako črno kravato, pa da ni ta ful draga. Js sem namreč tak štor, da sem svoji predragi sestrci njeno kravato skurla in se spodobi, da ji kupim novo.
Drugo vprašanje, kaj nardit če ti nekdo ful ful najeda, kljub temu, da ga lepo prosiš, napizdiš, pošleš ne vem kam, pa še kr ne da miru. Vedno najde kreten način, da lahko teži. Kljub temu, da ga mam povsod blokiranega, na cifre za katere vem, da so njegove se ne javlam,...
Tretje vpašanje, za katerega sem rahlo v dilemi je pa ta. Nej povem enmu frendu, da mi je všeč in s tem reskiram prijatelstvo ali nej počakam, da me navdušenje nad njim mine. Se mi zdi, da je zgolj to, trenutno navdušenje, nism pa zihr no.
Posted 15 June 2008 - 04:23 PM
Posted 15 June 2008 - 04:29 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 15 June 2008 - 05:29 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 15 June 2008 - 06:28 PM
Glede njega pa tud, js mu bom kr direktno povedala, pol pa kokr hoče. Men ni do tega, da bi bla sam frenda še naprej, bi rajš kej mutila z njim. No ja, bom vidla kako bo šlo, ko prleze nazaj v SLO. Vam sporočim, kako se bo razpletlo:)
Posted 15 June 2008 - 08:43 PM
Posted 16 June 2008 - 10:15 AM
1. Kako se najlažje, najceneje in najhitreje pride iz Stansted letališča do centra Londona. Gledala sem že easy bus, ampak tam moreš prej bookat uro. Problem je, da ne vem kdaj bomo rešli vse letališke kolobocije ...
2. Za v London rabim samo osebno ali more bit nujno potni list?
3. Slišala sem, da se da že v Slo kupit karto za podzemno in pride občutno ceneje (preko turistične agencije). Ve kdo kaj o temu?
4. Kje najlažje najdem MAC?
Posted 16 June 2008 - 10:41 AM
Za London rabiš samo osebno izkaznico, ne rabiš za to posebej delat potnega lista. Zdej, odkar smo v EU, je dovolj osebna.
Jaz sem v Londonu na eni podzemni postaji kupila tedensko karto za subway in sem dala mislim da 22 funtov. Nisem pa še slišala, da bi bila kaj ceneje.
Če imaš ISIC kartico, boš prišla do kakšnega popusta pri ogledih. Jaz sem ga izkoristila pri London Eye, Tower od London in pri Stonehengu.
Tule pa imaš še link od London Pass in si preberi, če ti bo zanimivo, malo preračunaj, če se ti splača, spet odvisno kaj si boš ogledala.
http://sta-lj.com/po...ice/london-pass
Za MAC pa ne vem, ampak Oxford Street bi ga moral imeti. Al pa Covent garden, kaj pa vem.
Posted 16 June 2008 - 10:53 AM
Posted 16 June 2008 - 11:13 AM
Pozdravljene punce...
Mene pa nekaj zanima in sicer, če se slučajno katera od vas tukaj gor spozna na slovenske filme. Namreč iščem en slo film pa ga ne najdem in ne najdem, da ga ubiješ pa ne. Film se v bistvu začne na vlaku kjer sedita kot sopotnika en čefur pa ena blondinka nasprot sebi. V glavnem po pogovoru se samo naenkrat znajdeta na sekretu pa vem, da jo kao on posili tam. Ta blondinka pa je meni se zdi tista avstrijska korošica, ki med drugim tudi vodi narodnozabavne prireditve. Film prikazuje, če se prav spominim res tak čefurski stereotip čez celoten film...(pa ne igra magnifico..samo toliko).
Ve katera slučajno?
Je mogoče tole?
http://www.kolosej.si/filmi/film/amir/
Posted 16 June 2008 - 03:04 PM
Watching her holding what could be mine.
a je bolš hold brez ing?
Posted 16 June 2008 - 03:10 PM
Watching her holding what could be mine.
Kaj hočeš s tem povedati?
Watching her, holding what could be mine - tako bi dala jaz, pač samo vejico vmes.
Zelo poetično.
redkvica, od kje letiš v London? Jaz sem letela recimo iz Trsta, pa sem že tam na letališču nabavila karto, lahko jo pa seveda tudi na Stanstedu. V Londonu ustavi na dveh postajah, ena izmed teh je Vicoria station, ki je itak v strogem centru Londona.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 June 2008 - 03:23 PM
Ja, hočem rečt kao da gledam njo, ki drži oz. ima nekaj kar bi lahko bilo moje.
Posted 16 June 2008 - 03:27 PM
I was watching her and/while she was holding sth that could be mine.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 June 2008 - 06:25 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users