Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#8661 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24776 posts

Posted 25 May 2015 - 09:09 AM

Mene pa vseeno bolj zmotijo otroci na igriščih, ki so popolnoma brez nadzora. Sem že sama imela parkrat priliko videt, ko sem bila s Katjo na igralih v parku, pa sestra ima tudi polno prigod z igrišča, kamor mame pripeljejo otroke, one pa telefon v roko in pozabijo na vse okrog njih...

tudi jaz sem tako gledala na starejše otroke, ki so sami letali okoli, našadva sta bila pa takrat še manjša. Sem bila včasih kar živčna, ko je naš komaj lezen na tobogan, potem je pa prišla skupina večjih in so ga skoraj izrinili dol. Ampak sem se tolažila, da bo tudi naš zrasel in bo potem druge "ustrahoval"

Zdaj sem pa jaz v tej fazi, da ju pripeljem na igrišče, tam starši skup visimo, otroci pa skup. Se kregajo, ravsajo ... ko je jok, gre eden od staršev pogledat kaj je. Vedno upam, da se ne bodo spravljali na mlajše, ampak na igrišču je žal "zakon močnejšega" in se morajo navdit, da je tako življenje, tudi ko staršev ni zraven.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#8662 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32587 posts

Posted 11 June 2015 - 08:37 PM

Na živce mi gre mularija z ulice, ki zganja kraval še ob tej uri zdej. Bom šla jest jutr ob 7 ropotat in vpit okol bajte, me zanima, kako jim bo všeč, hahaha

• 0

• Guests

Posted 27 June 2015 - 03:57 PM

Fehtanje za like pri raznih nagradnih igrah, ki temeljijo na glasovanju. Ne prenesem tega. Glasujem, če mi je res všeč nekaj, nikoli pa ne glasujem samo za to, ker gre za znanko/znanca ali ker me je nekdo to izrecno prosil. 

• 1

#8664 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14284 posts

Posted 02 July 2015 - 11:24 AM

Ljudje, ki se zanimajo za nakup dihurja in je prvo vprašanje koliko stane :verymad:

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#8665 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 05 July 2015 - 09:17 PM

starši, ki svoje otroke pustijo, da prilaufa k psu :mad2:, brez da bi mene vprašali če sploh moj pes 1. mara otroke, 2. se pusti božat...  :mad2: pol pa mene čudno gledajo ker Max začne od strahu renčat in lajat  :wallbash: 

• 0

#8666 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 08 July 2015 - 07:00 PM

Ponudbe za sodelovanje za razne spletne marketinge, ki trenutno kar dežujejo po družabnih omrežjih. Get a life.

Danes mi je na FB pisal nek tip, če me lahko nekaj vpraša. Sem mu odgovorila, da kar, če ni kaj v povezavi s spletnim marketingom. Je ostal kar tiho.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#8667 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 08 July 2015 - 08:01 PM

A je temu tipu slučajno ime Jure? :lol:

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#8668 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 July 2015 - 08:02 PM

Jaz sem od enega Jureta dobila to, ja! :lol1:

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#8669 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15251 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 08 July 2015 - 09:37 PM

Delat pod stresnim oknom, ko zunaj scije.

Ropota, kot da bi prekle padale. Pa imam rada dez. Zdaj morda razumem mace, zakaj je cisto znervirana, ko dezuje (ima svoje kraljestvo v mansardi, ki je sicer tisja, ker ni toliko oken, kot jih imam tukaj).

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#8670 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 08 July 2015 - 11:43 PM

Kaj pa ce si das slusalke gor?

Jaz sem od enega Jureta dobila to, ja! :lol1:

Ja. :lol: Ampak ta sploh ni prvi. Ocitno je bil danes ta Jure ful zaposlen. :D

• 0

― V. Van Gogh

#8671 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 09 July 2015 - 12:43 PM

Da si folk prčka po nosu (sploh v avtu) in povsod po telesu! Jaz pa vedno vse vidim :butl:

• 1

#8672 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 July 2015 - 12:48 PM

Jaz tudi :lol: :lol:

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#8673 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 09 July 2015 - 01:31 PM

:lol1:

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#8674 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 09 July 2015 - 01:45 PM

Se tukaj opozorilo: Jure Matko je tisti bimbo, ki posilja sporocila glede spletnega marketinga, vcasih pred tem se prosnje za prijateljstvo. Tako da, ne ga dodajat!
  • 0

― V. Van Gogh

#8675 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17445 posts

Posted 09 July 2015 - 01:52 PM

Pa tista punca, ki nas je par dodala pred kratkim in nismo vedele katera je, je na isto foro delala.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#8676 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 July 2015 - 02:43 PM

Se tukaj opozorilo: Jure Matko je tisti bimbo, ki posilja sporocila glede spletnega marketinga, vcasih pred tem se prosnje za prijateljstvo. Tako da, ne ga dodajat!

Aja, hvala! Mi ni bilo jasno, sem videla, da imava samo tebe, kot skupnega frenda :D

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#8677 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 09 July 2015 - 02:46 PM

Jaz sem ga imela že od prej, pa ga zdaj nimam več. Je pa potem dodal še fanta, lol.

• 0

― V. Van Gogh

#8678 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 10 July 2015 - 07:56 AM

"Moj" Jure se drugače piše :lol: Me je pa isto dodal najprej, in ponavadi sprejmem, če se mi profil ne zdi preveč sumljiv. Potem sem pa čez par dni dobila od njega enako vprašanje - če me lahko nekaj vpraša? in potem dalje glede spletnega marketinga. Pa kje nas najdejo no?! Kasneje me je hotel dodati še nek njegov (verjetno) sodelavec, ker je bil edini skupni prijatelj, sem takoj skenslala prošnjo. Da se jim da...
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#8679 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26039 posts

Posted 10 July 2015 - 12:39 PM

Mene je samo en spraseval nekaj casa nazaj, ce me kaj zanima zdravo zivljenje in prehrana :D Sem mu rekla, da ja, ampak da meni Herbalife ne pade v to domeno, za druge ideje sem pa odprta, haha. Pol je bil pa kar tiho.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#8680 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86504 posts

Posted 12 July 2015 - 12:10 PM

Pari, ki skoraj vsakodnevno na FB objavljajo svoje sladke slike in izpovedujejo ljubezen drug drugemu na nacin, ki bi ga pripisal kaksnemu junaku mehiske telenovele. Prikazujejo svojo zvezo in zivljenje nasploh, kot da so v Disneyevi pravljici, totalno sfejkano in cetudi normalnemu cloveku s trohico pameti tako pocetje smrdi do neba, se vedno pozanjejo tono obcudovanja in slinastih komentarjev. Sama poznam cel kup takih parov/druzinic, izstopala pa sta dva, ki sta se do pred par meseci to pocela v najbolj potencirani verziji mozno. Zdaj sta locena. :butl:
  • 1

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users