Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#8581 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 07 February 2015 - 11:50 AM

Kabine za pomerjanje s slabo razsvetljavo. Primer je Bershka v Lj, kjer imajo ful "zaflešane" luči, da se sploh ne vidiš normalno v ogledalo. Tudi ko ven iz kabine stopiš pred tisto ogledalo na "hodniku" ni nič bolje. To me je tako zmotilo, da sploh nisem pomerila vseh oblačil, ker nisem mogla ocenit, ali mi pašejo ali ne. 

Ja Bershka definitivno zmaga v slabi razsvetljavi, no saj zdaj že dolgo ne kupujem več tam. Važno pa da tiste luči poudarijo vsako nepravilnost na koži.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#8582 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24776 posts

Posted 09 February 2015 - 10:37 AM

Vsakič ko jem kokice, mi kakšna "lušina" rani dlesen in imam še par dni razboleno, ker tako bezan in jo poskušam odstranit!

In pa seveda HERPES!!!!

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#8583 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86507 posts

Posted 10 February 2015 - 07:25 PM

Ljudje, ki ne opravijo svojega dela tako, kot je treba/je bilo zmenjeno in s tem nakopljejo težave in dodatno delo še drugim.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#8584 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 24 February 2015 - 12:32 PM

Fantova mama, ki ne ve, kaj pomeni biti mama. Tako sebičnega in zahrbtnega človeka pa še ne! Vse, kar počne, je v njeno lastno korist. Ko ji kdo to pove v obraz, se pa dela vso bogo in da ona pa že ni takšna in kako jo le more kdo obtožiti. Njeno lastno mnenje o sebi je, da je odlična mama, ki je svojemu sinu "dala vse", ko je bil otrok, ampak žal v njenem svetu "vse" pomenijo le materialne dobrine - da pač ni bil bos, nag in da je imel hrano. Kakšne sledi o materinski ljubezni pa nikoli! In ona seveda sploh ni sposobna videti, kakšna je v resnici. Zdaj, ko je sine odrastel, in ima solidno plačano službo, bi ji pa naj "mastno odplačeval", ker je ona skrbela zanj, ko je bil otrok?! In res, tako sebičnega in koristoljubnega človeka, ki je pripravljen ogoljufati in oškodovati lastnega sina, pa še ne!! Sramota! Fuj! Nekateri ljudje res ne bi smeli imeti otrok. Otrok ni "investicija", ona pa je očitno njega "vzgajala" le zato, da ga bo kasneje, ko bo odrastel, lako izkoriščala! 

Zraven ves čas joče, da nima denarja, a za cigarete in draga dizajnerska oblačila pa je vedno denar. Ko ga zmanjka, začne pa izsiljevati in goljufati LASTNEGA SINA!! Grozljivo! 

Tako sem jezna, da me bo pobralo!!  :mad2:

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#8585 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 24 February 2015 - 04:38 PM

Immortelle, pa imas res veliko opravka s svasta ljudmi, sploh si ne predstavljam.  :shock:

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#8586 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 24 February 2015 - 05:19 PM

Ja, na žalost.. :(

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#8587 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86507 posts

Posted 01 March 2015 - 02:50 PM

Slovenska oblačilna kultura. Vrhunec so "zatakmašne" hlače in poliestrske obleke z našitimi cenenimi kamni, drugače pa vsepovsod kavbojke in - pajkice.
  • 0

― V. Van Gogh

#8588 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23416 posts

Posted 01 March 2015 - 03:10 PM

Glede pajkic in poliestra se strinjam. Kavbojke pa se da na 1001 način kombinirat, da dobro izpade.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#8589 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 March 2015 - 03:25 PM

Slovenska oblačilna kultura. Vrhunec so "zatakmašne" hlače in poliestrske obleke z našitimi cenenimi kamni, drugače pa vsepovsod kavbojke in - pajkice.

Kake so zatakmasne hlace?
  • 0
Viens, reste ici!

#8590 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86507 posts

Posted 01 March 2015 - 03:34 PM

"Ta boljše", elegantnejše hlace, kao za k maši, ker so se včasih lepše oblekli samo ob nedeljah. :D Saj ne vem, če sem prav črkovala, verjetno ne.

Marmelada, se strinjam do neke mere, ampak se jih zlorablja, ker so najbolj varne.
  • 0

― V. Van Gogh

#8591 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23416 posts

Posted 01 March 2015 - 03:49 PM

Jaz sem tudi morala 2x prebrat, da sem skapirala, da misliš mašne hlače. :lol:

• 0

#8592 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 March 2015 - 03:51 PM

Aja, sploh nisem postekala - za k masi hlace. :D
Meni je pa ful zanimivo da ko pridem v Lj so vse punce oblecene enako - kavbojke+timberland/ugg+puhovka+mk torbica. Pa nohti na spic in japonska metoda obrvi. :P

Ampak nek vzorec se pojavlja povsod in ce tam zivis ti zacne it na zivce.. Logicno.
  • 0
Viens, reste ici!

#8593 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86507 posts

Posted 01 March 2015 - 04:27 PM

Jaz mladine niti nisem štela sem. :D

• 0

― V. Van Gogh

#8594 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 02 March 2015 - 01:05 PM

Jaz sem uživala na sprehodih po Barceloni, je bilo veliko ljudi meni všečno oblečenih, seveda pa so se našli vsi mogoči stili. 

Kaki Azijci, zgoraj elegantno oblečeni, spodaj pa s supergami in pisanimi štumfi so bili še posebej smešni. 

Drugače pa Ljubljana je še "OK", je treba v kak manjši kraj na periferiji, tam pa se bolj vidi, kako ljudje na splošno gledano ne dajo 

kaj dosti nase (no, vsaj starejši). 

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#8595 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24776 posts

Posted 02 March 2015 - 01:51 PM

verjetno si pozabila še trenirke :)

jaz sem, razen za v službo, skoraj skoz v trenirki ... in imam tudi "ta gmašne" trenirke za ven in slabše za doma :P

Kolega iz Beograda je bil zgrožen, ko smo ga peljali poleti zvečer ob Ljubljanici.

Je komenriral, da kot bi bil v športnem klubu, ne pa na "promenadi". Da je v BG menda čisto druga scena

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#8596 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19384 posts

Posted 02 March 2015 - 02:48 PM

Ja, v Sarajevu tudi. Ženske v nulo spedenane in namazane povsod. In vse ful lepe.

• 0

#8597 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 02 March 2015 - 04:11 PM

Meni je pa ful zanimivo da ko pridem v Lj so vse punce oblecene enako - kavbojke+timberland/ugg+puhovka+mk torbica. Pa nohti na spic in japonska metoda obrvi. :P

MK torbice so mi nekaj najbolj groznega sploh, tako so se razpasle + denarnice. V isti koš mi spada še armani, guess in še bi se našlo.

Je res, da so v BG ful vedno zrihtane, ampak so pa vse preveč nakičene (meni osebno). Meni je bilo vedno v užitek gledat Italjanke, one so (večina) res vedno fajn urejene in ne kar nekaj ampak z okusom.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#8598 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23416 posts

Posted 03 March 2015 - 07:54 PM

Za Italijanke niti ne vem, mogoče so v kakšnih večjih mestih ful dobro zrihtane, tako mimogrede pa se mi ne zdijo nič posebnega. Italijani so mi pa naravnost grozni.

• 0

#8599 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19384 posts

Posted 03 March 2015 - 07:57 PM

Sej ne moreš kr vseh metat v isti koš, verjetno ti tud Slovenci niso vsi všeč...

• 0

• Guests

Posted 24 March 2015 - 12:24 PM

Eden od dobaviteljev, ki nam vedno znova pošilja napačne račune z višjimi cenami od dogovorjenih (zdaj že 4x-5x zapored). Ok, se zmotiš kdaj pa kdaj, ne rečem, ampak tole je pa res too much. Kar me še bolj pogreje pa je to, da je on čist flegma in se niti ne opraviči!! Za zadnji račun sem mu 2x poslala mail in ni bilo nič odgovora, potem ga pa kličem in mi reče "aha, ok, bomo uštimali ni panike". Halo!? Ni panike!? Kje je pa "oprostite", "bomo pazili v prihodnje" in podobno? Za piko na i me pa še tika - res, da sem nekoliko mlajša od njega, pa niti ne kompliciram ponavadi s tikanjem/vikanjem, vendar v tem primeru me pa to moti in to dojemam kot nespošljiv in neposlovni odnos. Sama vedno vikam svoje stranke, šele ko me kakšna redna stranka iste/podobne starosti večkrat tika in smo že na precej kolegialnem odnosu, takrat si šele morda drznem tikati to osebo.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users