Evo, sem že nazaj, torej sledi poročilo sokoljega očesa!
Sem totalno navdušena, obožujem ta frizerski salon!! Torej, ta znižanja so resnična in res dobiš 750 mL šampon in 750 mL balzam vse skupaj za tisto ceno, nekaj čez 5k. Embalaže so ogromne, mi jih je pokazala - in so tudi na pumpuco, torej ful uporabne. Mi je naročila ta dvojček in me bo poklicala, ko ga bo dobila, predvidoma pojutrišnjem. Tle mi je ful všeč, ker ti v tem salonu vse naročijo, z veseljem in ful prijazno, brez teženja in jamranja. Imajo tle v tem salonu dejansko še polno drugih znižanj, ki jih na spletni strani ni, sicer se spomnim trenutno samo dva paketka. Eno je Dumb Blonde šampon standardna velikost (350 mL) in zraven tisti Ego Boost silikon/regenerator - ta šampon stane drgač blizu 3k in regenerator čez 3k, tle dobiš pa oboje skupaj za krepko manj kot 4k. Isto imaš Oatmeal&Honey regenerator in rjava barvica za oči, oboje skupaj za 4k - drgač samo regenerator tolk stane. Pa še več znižanj je, ampak si nisem vse zapomnla, ker sem bla čist hipnotizirana.
Pa vzela sem še katalogec za body izdelke in seveda sem čist paf, ker je vse taaako lepo in gor piše ''izdelki za nego telesa, ki vas popeljejo v nebesa''. I am stunned.

Aja pa v tem katalogcu so tudi vse cene, če bo katero kaj zanimalo, sicer so pa itak vsi geli za tuširanje 2.200 tolarjev za 350 mL, losjoni za telo so vsi 2.800 tolarjev za 250 mL, pilingi so 3.900 tolarjev za 200 mL, sprejčki so pa 3.100 tolarjev za 200 mL, vse cene so iste, ne glede na kolekcijo.
Dilema, a si ti prav vidla, da je to v akciji (Eno je Dumb Blonde šampon standardna velikost (350 mL) in zraven tisti Ego Boost silikon/regenerator - ta šampon stane drgač blizu 3k in regenerator čez 3k, tle dobiš pa oboje skupaj za krepko manj kot 4k. )? Sem klicala na Studio Ma pa pravijo, da ni več te akcije...