Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#841 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 October 2006 - 11:53 AM

QUOTE(Jenna @ 17. 10. 2006 - 12:48) View Post

Zakaj pa nisi kupla? woot.gif
Drugače pa tu na netu ni kakšnih mamljivih paketičev. Tiste farbice morda s torbico vred. hmm.gif

Nisem kupila, ker bom že itak dala zdej za Dumb Blonde paket mal čez 5k, pa še oni balzam z barvico je 4k in mi je trenutno čist preveč dat skor 10k za proizvode za lase, sploh zato, ker nisem v finančno ugodnem obdobju trenutno.

Ja, na netu je dost manj paketkov, kot pa sem jaz potem videla v frizeraju. So mel še kr ene 3 paketke več, kot pa tle na spletni strani. Pa kozmetiko sm tudi videla, embalaže so čudovite, sploh one senčke, ki izgledajo tako, kot glossi - pa farbe so krasne, ena je taka lepa metalik vijolična.

Aja pa te barvice v paketku, ko so tri in dobiš torbico, so ful posrečeni odtenki, se mi zdi. Klasična črna, čokoladno rjava in taka lepa turkizna. Ampak je tle veliko vprašanje kvalitete, ker js sm glede teh črtal ful aklih in morjo bit res kvalitetna.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#842 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 17 October 2006 - 12:21 PM

QUOTE(DiLeMa @ 17. 10. 2006 - 10:04) View Post

Evo, sem že nazaj, torej sledi poročilo sokoljega očesa! laugh.gif

Sem totalno navdušena, obožujem ta frizerski salon!! Torej, ta znižanja so resnična in res dobiš 750 mL šampon in 750 mL balzam vse skupaj za tisto ceno, nekaj čez 5k. Embalaže so ogromne, mi jih je pokazala - in so tudi na pumpuco, torej ful uporabne. Mi je naročila ta dvojček in me bo poklicala, ko ga bo dobila, predvidoma pojutrišnjem. Tle mi je ful všeč, ker ti v tem salonu vse naročijo, z veseljem in ful prijazno, brez teženja in jamranja. Imajo tle v tem salonu dejansko še polno drugih znižanj, ki jih na spletni strani ni, sicer se spomnim trenutno samo dva paketka. Eno je Dumb Blonde šampon standardna velikost (350 mL) in zraven tisti Ego Boost silikon/regenerator - ta šampon stane drgač blizu 3k in regenerator čez 3k, tle dobiš pa oboje skupaj za krepko manj kot 4k. Isto imaš Oatmeal&Honey regenerator in rjava barvica za oči, oboje skupaj za 4k - drgač samo regenerator tolk stane. Pa še več znižanj je, ampak si nisem vse zapomnla, ker sem bla čist hipnotizirana. laugh.gif

Pa vzela sem še katalogec za body izdelke in seveda sem čist paf, ker je vse taaako lepo in gor piše ''izdelki za nego telesa, ki vas popeljejo v nebesa''. I am stunned. laugh.gif laugh.gif Aja pa v tem katalogcu so tudi vse cene, če bo katero kaj zanimalo, sicer so pa itak vsi geli za tuširanje 2.200 tolarjev za 350 mL, losjoni za telo so vsi 2.800 tolarjev za 250 mL, pilingi so 3.900 tolarjev za 200 mL, sprejčki so pa 3.100 tolarjev za 200 mL, vse cene so iste, ne glede na kolekcijo.

Dilema, a si ti prav vidla, da je to v akciji (Eno je Dumb Blonde šampon standardna velikost (350 mL) in zraven tisti Ego Boost silikon/regenerator - ta šampon stane drgač blizu 3k in regenerator čez 3k, tle dobiš pa oboje skupaj za krepko manj kot 4k. )? Sem klicala na Studio Ma pa pravijo, da ni več te akcije...
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#843 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 October 2006 - 12:25 PM

Sem vedla, da se boš v to zapičla, ker je Ego Boost zraven. laugh.gif Ja, seveda sem prav vidla, sej ne škilim. blink.gif Oboje skupaj je zapakirano v paketek in gor je cena nekaj manj kot 4k. Akcijski paketki so vedno tako zapakirani in pol jih imajo v tem salonu tko na pult naložene. Očitno jim je pač še ostal ta paketek in čaka na nekoga, da ga kupi ... kaj pa čejo druga, stran ga menda ne bojo vrgl.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#844 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 October 2006 - 01:17 PM

QUOTE(DiLeMa @ 17. 10. 2006 - 12:53) View Post
Aja pa te barvice v paketku, ko so tri in dobiš torbico, so ful posrečeni odtenki, se mi zdi. Klasična črna, čokoladno rjava in taka lepa turkizna. Ampak je tle veliko vprašanje kvalitete, ker js sm glede teh črtal ful aklih in morjo bit res kvalitetna.

Po moje ne pokajo od kvalitete in so premastni. Sploh pa je takšne stvari jako riskantno naročati preko neta, če jih še nikoli nisi sprobal.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#845 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 17 October 2006 - 01:22 PM

QUOTE(DiLeMa @ 17. 10. 2006 - 13:25) View Post

Sem vedla, da se boš v to zapičla, ker je Ego Boost zraven. laugh.gif Ja, seveda sem prav vidla, sej ne škilim. blink.gif Oboje skupaj je zapakirano v paketek in gor je cena nekaj manj kot 4k. Akcijski paketki so vedno tako zapakirani in pol jih imajo v tem salonu tko na pult naložene. Očitno jim je pač še ostal ta paketek in čaka na nekoga, da ga kupi ... kaj pa čejo druga, stran ga menda ne bojo vrgl.

Mi prosim poveš kater salon je to v Celju? Ker se bom probalal nekako zmenit, da bi ga poslali... po povzetju..., tu v Ljubljani ga nimajo več nikjer tega paketa....
  • 0

#846 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 October 2006 - 01:23 PM

QUOTE(Jenna @ 17. 10. 2006 - 14:17) View Post

Po moje ne pokajo od kvalitete in so premastni. Sploh pa je takšne stvari jako riskantno naročati preko neta, če jih še nikoli nisi sprobal.

Po čem sklepaš, da so ta črtala premastna? Mene mika turkizen odtenek, se mi zdi blazno stajliš. Grem itak zdle enkrat nazaj v salon po oni paketek in bom še te barvice malo počekirala, če jih imajo (jih namreč nisem zapazila - ampak tudi gledala nisem kej preveč, no). So pa kar drage, ena pride dokaj blizu 3k.

QUOTE(Verja @ 17. 10. 2006 - 14:22) View Post

Mi prosim poveš kater salon je to v Celju? Ker se bom probalal nekako zmenit, da bi ga poslali... po povzetju..., tu v Ljubljani ga nimajo več nikjer tega paketa....

HAIR CENTER DARJA
UL. FRANKOLOVSKIH ŽRTEV 34
3000 CELJE
Telefon: 03/49-19-700

Ampak sem malo skeptična, če ti bodo hoteli tole poslat po pošti. No, odvisno od njihove dobre volje.
  • 0

#847 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 October 2006 - 01:27 PM

QUOTE(DiLeMa @ 17. 10. 2006 - 14:23) View Post
Po čem sklepaš, da so ta črtala premastna? Mene mika turkizen odtenek, se mi zdi blazno stajliš.

Sklepam po tem, ker je meni večina črtal premastnih. =) In nekak imam tudi te na sumu, ne vem, tak filing. Turkizen me pa niti malo ne mika, ne maram te farbe (razen v obliki maskare, pa še to zato, ker mi pride na trepalnicah drugačna farba), blagor meni, haha.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#848 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 October 2006 - 01:28 PM

QUOTE(Jenna @ 17. 10. 2006 - 14:27) View Post

Sklepam po tem, ker je meni večina črtal premastnih. =) In nekak imam tudi te na sumu, ne vem, tak filing. Turkizen me pa niti malo ne mika, ne maram te farbe (razen v obliki maskare, pa še to zato, ker mi pride na trepalnicah drugačna farba), blagor meni, haha.

Jaz imam pa turkizno maskaro, ki izgleda noro dobro in v kombinaciji s turkiznim črtalom bi blo pomoje čist hudo. laugh.gif Samo ne bom vzela te Tigi barvice, se dobijo cenejše ... ampak ne vem, kje bom staknila turkizni odtenek.
  • 0

#849 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 October 2006 - 01:33 PM

Turkizni odtenek ima ziher kak BourJois al pa ArtDeco!
  • 0

#850 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 October 2006 - 01:38 PM

QUOTE(Jenna @ 17. 10. 2006 - 14:33) View Post

Turkizni odtenek ima ziher kak BourJois al pa ArtDeco!

Hvala za info, bom pri ArtDeco pogledala. Sej itak še vijoličnega tud rabim. laugh.gif
  • 0

#851 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 17 October 2006 - 01:43 PM

Mogoče mi bodo celo poslali, se morjo s šefinjo zmenit smile.gif Upam, da bodo. Dilema hvala za podatke.
  • 0

#852 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 October 2006 - 01:43 PM

QUOTE(Verja @ 17. 10. 2006 - 14:43) View Post

Mogoče mi bodo celo poslali, se morjo s šefinjo zmenit smile.gif Upam, da bodo. Dilema hvala za podatke.

A si že klicala in so ti tako odgovorili?

• 0

#853 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 17 October 2006 - 01:44 PM

Sem klicala in so rekli, da morjo šefico vprašat in me bodo poklical nazaj.
  • 0

#854 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 October 2006 - 01:57 PM

QUOTE(Špela @ 14. 7. 2005 - 21:59) View Post

mati me je presenetila s tigijevim balzamom ... ampak ne multi vitijem ... dobila sem 'moisture maniac', ki je sicer za suhe lase, ampak po hitrem pregledu učinkovanja je bolj ko ne isti ko multi viti ... verjetno ne more biti slab ...

Tle sem za nazaj čist slučajno gledala in sem se zapičila v tole. Špela, kako si bila zadovoljna s tem balzamom? Se ti da napisat oceno v dotično temo, torej nega las (ocenjevanje)?
  • 0

#855 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 17 October 2006 - 04:12 PM

Juhu, juhu, juhu, mi bodo poslali po pošti. Super, hvala Dilema. Upam, da mi bo kej pomagalo. Za ta šampon Dumb Blonde itak že vem, da je o.k., upam, da me Ego Boost ne bo razočaral. smile.gif
  • 0

#856 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 October 2006 - 10:56 PM

QUOTE(DiLeMa @ 17. 10. 2006 - 12:47) View Post
Sem danes gledala ta regenerator in zraven še tisto barvico za oči, sem omedlevala od upiranja, da ga nisem

QUOTE(DiLeMa @ 17. 10. 2006 - 12:53) View Post

pa še oni balzam z barvico je 4k

dilema,a to je eno in isti izdelk o katerm govoriš?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#857 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5826 posts

Posted 18 October 2006 - 09:01 AM

včeraj sem si poskusila po netu naročiti dumb blonde dvojčka na akciji. žal nimajo več na zalogi, so mi pa včeraj prijazno posli mail in me danes poklicali ter mi ponudili moisture maniac dvojčka ali pa oatmeal&honey dvojčka po isti ceni kot dumb blonde (enako količino). to je sicer novemberska akcija, ampak jaz dobim svojo dozo šampona in balzama jutri ali pojutrišnjem!!!! juhu!
  • 0

#858 TaSShY

TaSShY

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 18 October 2006 - 09:13 AM

Ja, jaz tudi nikjer ne dobim tega dumb Blonde dvojčka. Bom pa počakala do novembra in si kupila O&H.
Kateri od teh dveh (dumb blone, O&H) se vam zdi boljši?
  • 0

#859 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5826 posts

Posted 18 October 2006 - 09:40 AM

zgodba o mojem nakupu šamponov se nadaljuje!
včeraj sem šla k maliju kupit smooth&shine in ker niso imeli so mi obljubili, dfa naročijo. pa sem bolj za šalo rekla, da naj vprašajo še za dumb blonde! ha! in kaj se zgodi? pokličejo me, da so oboje dobili! )(torej imam šamponov in balzamov za dve leti!)
p.s. upam samo, da je to dumb blonde komplet, ker je tista deklica malo zmedena in upam, da sva se razumeli!
  • 0

#860 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 October 2006 - 10:23 AM

A novembra bo o&h v akciji al kaj?TaSShY?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users