Jump to content

Photo

Eurovision Song Contest

• Please log in to reply
3261 replies to this topic

#841 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 01 May 2011 - 08:17 AM

http://www.net.hr/fi...006.html?pos=n1
  • 0

#842 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 01 May 2011 - 08:23 AM

Meni je še vedno odvratna. OT sem. ph34r.gif
  • 0

#843 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4196 posts

Posted 04 May 2011 - 12:48 PM

http://www.youtube.c...player_embedded

Prva vaja. Predvidevam, da bo tako oblečena. Čevlji so mi čisto preveč huh.gif
  • 0

#844 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 May 2011 - 01:20 PM

SLOVENIJAAAAAAAAAAAAAA

Čevlji so LOL, za na vogal ulice. Ampak saj vzhodna Evropa, od kjer smo mi, je po tem znana. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#845 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 04 May 2011 - 01:24 PM

Čevlji so grozni wacko.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#846 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 04 May 2011 - 01:38 PM

Meni je obupno oblečena, ampak je pa dobro zapela.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#847 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 04 May 2011 - 01:43 PM

Za nastop nimam kaj reči, mi je fajn. Čevlji so pa res wacko.gif . Obleka mi je še kar všeč (zgornji malo bolj, spodnji manj). Stilist je pa David Matej Goljat.
Aja, pa tisto k z roko počne (nekaj maha sem pa tja) na začetku mi ni všeč. Je počela to že na Emi, v videu in na nastopih. tongue.gif

Aja, še to. Čudno mi je, da je že v "kostumu" za nastop. Po navadi so to oblekli šele na 2. vaji, če se prav spomnim... hmm.gif

Komaj čakam nastope! thumbup.gif tongue.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#848 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 04 May 2011 - 01:47 PM

Jaz grem naslednji teden v Düsseldorf, gremo gledat v soboto finale. Sicer ne bomo šli v dvorano, bomo zunaj na kakšnem trgu, kjer bodo sigurno predvajali na kakšnem velikem platnu. thumbup.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#849 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 04 May 2011 - 02:15 PM

O, fajno. thumbup.gif Fouš! tongue.gif Uživaj!
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#850 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 04 May 2011 - 04:06 PM

Jaz še kar ne morem preboleti obupnega angleškega besedila.
  • 0

#851 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27470 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 May 2011 - 04:13 PM

^^JAAAA, jaz niti, džizuskrajst, še jaz sem v 2. razredu, ko sva z najboljšo prijateljico sanjali o pevski karieri in sva pisali pesmi, napisala boljšo, ne pa to, obup! ermm.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#852 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 04 May 2011 - 06:11 PM

QUOTE(eve @ 4. 5. 2011 - 14:47) View Post

Jaz grem naslednji teden v Düsseldorf, gremo gledat v soboto finale. Sicer ne bomo šli v dvorano, bomo zunaj na kakšnem trgu, kjer bodo sigurno predvajali na kakšnem velikem platnu. thumbup.gif

cry.gif FOWŠ.

Meni tudi ni všeč angleško besedilo, ampak kaj hočemo . . . kar je je, upajmo na najboljše (in pričakujmo najslabše). ph34r.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#853 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 04 May 2011 - 06:40 PM

QUOTE(fifa @ 4. 5. 2011 - 14:43) View Post

Stilist je pa David Matej Goljat.

Naj gre za poštarja. down.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#854 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18617 posts

Posted 04 May 2011 - 06:49 PM

lol1.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#855 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26115 posts

Posted 04 May 2011 - 08:13 PM

Besedilo je pa ponosno prevedla Lucienne sleep.gif
  • 0

#856 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 04 May 2011 - 10:47 PM

Pač še en primer 'multitalentizma' v SLO. Imamo pač ljudi, ki znajo VSE. rolleyes.gif

No, ostajam pri svojem, da bi bilo lepše, če bi pela v naši lepi slovenščini. happy.gif

Upam na finale (optimist do zadnjega). tongue.gif
  • 0

#857 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 May 2011 - 11:09 PM

QUOTE(Sinnaia @ 4. 5. 2011 - 17:06) View Post

Jaz še kar ne morem preboleti obupnega angleškega besedila.

Joj nehajte, pa ti boljše prevedi. Veš kak je težko nardit spevno pesem iz enega jezika v drugega. Halo, samo pizdite skos.

QUOTE(Coco* @ 4. 5. 2011 - 17:13) View Post

^^JAAAA, jaz niti, džizuskrajst, še jaz sem v 2. razredu, ko sva z najboljšo prijateljico sanjali o pevski karieri in sva pisali pesmi, napisala boljšo, ne pa to, obup! ermm.gif

Ti si pa itak na glavo padla. laugh.gif Očitno si multitalentirana in pravi genij!
  • 0
Viens, reste ici!

#858 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25942 posts

Posted 05 May 2011 - 05:54 AM

"Maja bo v angleščini namreč zapela tudi maja v Düsseldorfu, v pogovoru za MMC pa je razkrila, da je bila pesem pravzaprav v že v osnovi napisana v angleškem jeziku, in priznala, da ji taka pesem tudi bolj ustreza, angleščino pa opisuje kot univerzalen jezik v Evropi."

Sicer ste pa sitne s tem pokroviteljskim tonom že kar malo tečne - pač enim ni všeč, enim je vseeno, nekatere so pa zadovoljne - dajmo zdaj pljuvat drug čez drugega. Bi bilo pa fajn, če bi svoje komentarje še podprle s čim.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#859 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 May 2011 - 06:43 AM

Ana, sploh ni res, da samo pizdimo itd. Znamo tudi lepo pohvaliti, če si stvar pač to zasluži oz. nam je všeč in je kvalitetno. To pač ni in ne dvomim, da bi marsikatera tu s foruma znala besedilo napisati precej bolje.
  • 0

#860 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 05 May 2011 - 06:46 AM

Jaz vem, da je tako besedilo izjemno težko prevest, zakaj tudi mislite da tujo poezijo prevajajo slovenski pesniki? smile.gif

Pa glede prevoda ne bom nič rekla, ampak meni je sam naš jezik lepši (pa ne, da je angleščina grda), pa ESC se mi zdi ena taka priložnost, da se pokažejo različne kulture, jeziki, raznolikost.

Če pa prileze naša Maja na oder in poje v angleščini . . . res ne veš, lahko bi bila od kjerkoli, to sem jaz mislila. wink.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users