Mi imamo tega, mi je ful dober: https://www.proteini...t-butter-1000g/
Pa Rok's peanut butter.
Posted 11 May 2020 - 05:31 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 May 2020 - 05:34 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 May 2020 - 06:16 PM
Mi imamo tega, mi je ful dober: https://www.proteini...t-butter-1000g/
Pa Rok's peanut butter.
Identično, haha. Rokovo je sicer precej dražje, in moram reči, da ne občutim take bistvene razlike, da bi mi to odtehtalo ceno. Verjetno ga ne bom več kupila, mandljevo pa.
Se mi zdi, da je zdaj ogromno kvalitetnih (100% arašidi) peanut butterjev po zmerni ceni. Naj me katera popravi, če se motim. Niso ravno ekološki, so pa brez ostalih dodanih sestavin.
Posted 11 May 2020 - 06:43 PM
Kul, hvala vsem!
Vidim, da se res da fajn nabavit. To je samo spletna prodaja, myprotein in proteini.si?
1 kg je za 2 osebi kar orng količina, ampak ga bom prepakirala magari v manjše kozarčke in dala v hladilnik.
Vidim, da ima myprotein še znižane omega 3 kapsule, iz alg, pa bom še to vzela.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 May 2020 - 06:51 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 11 May 2020 - 07:00 PM
Tega od proteini.si so imeli nekaj časa v Hoferju, ne vem pa, če še vedno.
Posted 11 May 2020 - 07:08 PM
Posted 11 May 2020 - 07:11 PM
Olivija, a ga tako sparas? Midva skoraj vsak teden 500g sprazniva. Ampak pac tudi kuham in pecem z njim (kake mafine, gado gado ipd.). Pa moj ga je za zajtrk na kruhu vsak dan. V oatmeal se tudi fajn vmesa s kaksno narezano banano.
Posted 11 May 2020 - 07:25 PM
Ma imam 250g dozo vsaj za kak mesec, ja. Ga dam po žličko v kaše/jedi, ga bolj malo jem, ker sem en čas sumila, da mi povzroča vnetno reakcijo.
Arašidovih piškotov po tistem tvojem receptu pa raje nikoli več ne naredim, ker so tako dobri, da pol runde zmažem v šusu sama
Podgana, sem večino časa v Lj. Polleo je v Supernovi, fajn, bom šla tja.
Spar ima pa tudi očitno, ja, od proteini.si, še ceneje, 8 eur. Zdaj se moram pa odločit ali enega ali drugega, glede na Orin komentar, da ni vedno enako dober
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 May 2020 - 09:35 PM
Posted 13 May 2020 - 03:34 PM
Tašiko je potrebno prepričat
Meni je Tereza mandljevo s cimetom in vanilijo b o ž a n s k o . <3 Tudi kokosovo je dobro.
Ga podobno kot ti dam v jogurte, kefir ali smoothije - z banano, cimetom + ovsenim mlekom in lanenimi semeni izpade vrhunsko. Fajn je za kalorično obogatit kaše in obroke brez pretiranega vpliva na okus, če vzameš samo mandljevo, brez dodatkov.
Hvala za nasvete in mnenja, sem šla vzet proteini.si arašidovo maslo. Ni mind-blowing (Meridian uber alles), je pa ok. Sploh cena je s popustom v sparu res ugodna, 6 eur.
Posted 13 May 2020 - 04:02 PM
Posted 13 May 2020 - 08:09 PM
Zelo irelevantna informacija, ker se ga ne da dobiti pri nas, najboljši PB na svetu:
Kogar pot zanese na sever, naj mi ga lepo prosim prinese.
Posted 14 May 2020 - 07:38 AM
Planet sem si ogledovala mandljevo maslo od znamke ''Odlično'', mogoče poskusim ob priliki. Mi pa arašidovo ni najbolj potegnilo v jutranjih kosmičih.
Posted 14 May 2020 - 03:38 PM
Posted 15 May 2020 - 12:43 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 03 June 2020 - 12:00 PM
A ima kdo kakšno vezo/poznanstvo, kje bi se v okolici LJ lahko kupil dober domač pelinkovec?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 June 2020 - 12:44 PM
se da kje kupit manjše embalaže soka granatnega jabolka (npr 2 dcl)?
Put A Kilt On It!
Posted 19 August 2020 - 07:46 AM
Če Spar online nima na zalogi tega sladoleda:
Ali se sploh splača hodit po trgovinah in ga iskat?
Decathlon sem ugotovila, da ima na online bistveno več stvari, kot v trgovinah. Tu pa ne vem, ali deluje podobno ali drugače
Put A Kilt On It!
Posted 19 August 2020 - 07:57 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 members, 0 guests, 0 anonymous users