Jump to content

Photo

Kje se lahko kupi...?

• Please log in to reply
1031 replies to this topic

#841 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85861 posts

Posted 11 May 2020 - 05:31 PM

Mi imamo tega, mi je ful dober: https://www.proteini...t-butter-1000g/

Pa Rok's peanut butter. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#842 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 11 May 2020 - 05:34 PM

Tega pa še nisem poskusila, vidim da je cena enaka kot pri MP. Rokov je pa tudi ful dober, ja, cena pa bolj tako.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#843 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 May 2020 - 06:16 PM

Mi imamo tega, mi je ful dober: https://www.proteini...t-butter-1000g/

Pa Rok's peanut butter. 

Identično, haha. Rokovo je sicer precej dražje, in moram reči, da ne občutim take bistvene razlike, da bi mi to odtehtalo ceno. Verjetno ga ne bom več kupila, mandljevo pa.

Se mi zdi, da je zdaj ogromno kvalitetnih (100% arašidi) peanut butterjev po zmerni ceni. Naj me katera popravi, če se motim. Niso ravno ekološki, so pa brez ostalih dodanih sestavin.

• 0

#844 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 11 May 2020 - 06:43 PM

Kul, hvala vsem! 

Vidim, da se res da fajn nabavit. To je samo spletna prodaja, myprotein in proteini.si? 

1 kg je za 2 osebi kar orng količina, ampak ga bom prepakirala magari v manjše kozarčke in dala v hladilnik. 

Vidim, da ima myprotein še znižane omega 3 kapsule, iz alg, pa bom še to vzela. :)

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#845 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17272 posts

Posted 11 May 2020 - 06:51 PM

Ne, Myprotein imajo ocitno tudi v Sparu pravi tasika (pa v Polleo trgovinah), Proteini so pa tudi fizicne trgovine. Jaz v BTC hodim (v Siski v Mercatorju pa v Velenju je tudi-a nisi ti iz tam? :D).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#846 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 May 2020 - 07:00 PM

Tega od proteini.si so imeli nekaj časa v Hoferju, ne vem pa, če še vedno. 

• 0

#847 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27320 posts

Posted 11 May 2020 - 07:08 PM

Meni proteini.si isto ni bil dober :D rokov pa.
  • 0

#848 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 11 May 2020 - 07:11 PM

Olivija, a ga tako sparas? Midva skoraj vsak teden 500g sprazniva. Ampak pac tudi kuham in pecem z njim (kake mafine, gado gado ipd.). Pa moj ga je za zajtrk na kruhu vsak dan. V oatmeal se tudi fajn vmesa s kaksno narezano banano. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#849 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts

Posted 11 May 2020 - 07:25 PM

Ma imam 250g dozo vsaj za kak mesec, ja. Ga dam po žličko v kaše/jedi, ga bolj malo jem, ker sem en čas sumila, da mi povzroča vnetno reakcijo.

Arašidovih piškotov po tistem tvojem receptu pa raje nikoli več ne naredim, ker so tako dobri, da pol runde zmažem v šusu sama :lol:

Podgana, sem večino časa v Lj. Polleo je v Supernovi, fajn, bom šla tja. 

Spar ima pa tudi očitno, ja, od proteini.si, še ceneje, 8 eur. Zdaj se moram pa odločit ali enega ali drugega, glede na Orin komentar, da ni vedno enako dober :) 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#850 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 11 May 2020 - 09:35 PM

Olivija, jaz imam mandljevo maslo rada v jogurtu, so mi pa bila vsa dosedaj preizkušena dobra - Terezino (brez dodatkov ali tisto s cimetom je sploh poslastica), Pip & Nut iz DM, znamka “Odlično” iz Spara. Eno redkih tovrstnih živil, ki ga redno kupujem (rastlinskih napitkov in “jogurtov” se nikakor ne morem navaditi).
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#851 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts

Posted 13 May 2020 - 03:34 PM

Tašiko je potrebno prepričat ;)

Meni je Tereza mandljevo s cimetom in vanilijo b o ž a n s k o . <3 Tudi kokosovo je dobro. 

Ga podobno kot ti dam v jogurte, kefir ali smoothije - z banano, cimetom + ovsenim mlekom in lanenimi semeni izpade vrhunsko. Fajn je za kalorično obogatit kaše in obroke brez pretiranega vpliva na okus, če vzameš samo mandljevo, brez dodatkov. 

Hvala za nasvete in mnenja, sem šla vzet proteini.si arašidovo maslo. Ni mind-blowing (Meridian uber alles), je pa ok. :) Sploh cena je s popustom v sparu res ugodna, 6 eur. 

• 0

#852 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 13 May 2020 - 04:02 PM

Ah, se oproščam, prepričujem prepričane. : )) Pa sem še mela v glavi, da si ti že hvalila Terezino mandljevo s cimetom.

Tako ja, se strinjam glede kalorij in okusa. : )
  • 0

#853 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 13 May 2020 - 08:09 PM

Zelo irelevantna informacija, ker se ga ne da dobiti pri nas, najboljši PB na svetu:

5701038033248.jpg

Kogar pot zanese na sever, naj mi ga lepo prosim prinese.  :w00t2:

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#854 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16959 posts

Posted 14 May 2020 - 07:38 AM

Planet sem si ogledovala mandljevo maslo od znamke ''Odlično'', mogoče poskusim ob priliki. Mi pa arašidovo ni najbolj potegnilo v jutranjih kosmičih. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#855 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 14 May 2020 - 03:38 PM

Arašidovo tudi meni ne ustreza, mi je premočnega okusa. Odkupim “Odlično”, če se odločiš za nakup in ti ne bo všeč. : )
  • 0

#856 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17272 posts

Posted 15 May 2020 - 12:43 PM

Jaz sem ga kupila od Odlicno in mi je zelo dobro. Je pa verjetno iz olupljenih arasidov, ker je barva cisto svetla. Z Bakina tajna slivovo marmelado je njam. Probam se mandljevo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#857 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24517 posts

Posted 03 June 2020 - 12:00 PM

A ima kdo kakšno vezo/poznanstvo, kje bi se v okolici LJ lahko kupil dober domač pelinkovec?

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#858 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24517 posts

Posted 24 June 2020 - 12:44 PM

se da kje kupit manjše embalaže soka granatnega jabolka (npr 2 dcl)?

• 0

Put A Kilt On It!

#859 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24517 posts

Posted 19 August 2020 - 07:46 AM

Če Spar online nima na zalogi tega sladoleda:

117596285_339050480463734_53661312641418

Ali se sploh splača hodit po trgovinah in ga iskat?

Decathlon sem ugotovila, da ima na online bistveno več stvari, kot v trgovinah. Tu pa ne vem, ali deluje podobno ali drugače

• 0

Put A Kilt On It!

#860 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85861 posts

Posted 19 August 2020 - 07:57 AM

Veliko stvari nimajo na zalogi v spletni. Jaz zato se nikoli nisem narocila, ker mi nic ne pomaga, ce moram potem po par stvari se vedno v trgovino.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users