barvanje las
Posted 05 April 2025 - 07:41 PM
Posted 06 April 2025 - 04:00 PM
Fajn si glavo povij, ko jo bos imela gor naneseno, zmesaj po navodilih, ce je pretekoce, ti lahko potem mal tece dol. Nanesi na oprane lase, ena navodila so, da s kisom speres ostanke balzamov in silikonov. V tekocino za pripravo kane lahko das sipkov caj (pa ne prelit z vrelo vodo, nekje do 70 stopinj je optimalno) in nanasaj se toplo. Pa fajn je potem glavo povit s foljo in dat kapo cez, da ti je toplo v glavo - neko vezo ima toplota tudi za boljse delovanje kane.
Ko spiras, ne uporabit v prvo prevec agresivnega sampona (nekaj naravnega ali se bolje brez, ker se barva se 1-2 dni po barvanju razvija).
Ce imas od Radico, si pri njih poglej video, preberi navodila.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 19 January 2026 - 07:56 AM
Hvala Olivija, sicer se še nisem lotila te packarije. ![]()
S čim oz na kak način negujete lase po barvanju? Jaz imam po navadi precej take trde, krepaste, tudi kodri se dosti slabše držijo, kar je bil eden izmed glavnih razlogov, da sem se ful upirala barvanju.
[Napoleon]
Posted 19 January 2026 - 08:38 PM
Pa mi je potem vedno zal, da sem toliko casa odlasala, ker naredi reees lepe lase.
Vcasih sem negovala z ritho/amlo/shikakai prahom, sem mela ful fajn lase. Ampak to je res pacanje. Ko spiras vse naokrog taka rjava voda sprica.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 January 2026 - 07:43 PM
Posted 21 January 2026 - 07:40 AM
enako. Jaz imam polno nekih krast po lasišču in še iščem šampon, ki bi mi ustrezal . Sem zadnjič ugotovila, da se nič manj ne praskam, pa če uporabljam Redken šampon ali pa od Recepta za občutljivo lasišče.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 January 2026 - 11:29 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 January 2026 - 11:49 AM
After all this time?
Always.
Posted 21 January 2026 - 12:00 PM
po moje da ne, ker mene nič ne peče, ko se barvam. Prej sem imela druge barve in me je vsakič peklo, zdaj me pa že full let nič ne draži.
Bom morala res nekaj bolj naravnega in nežnega še poskusit.
Put A Kilt On It!
Posted 21 January 2026 - 12:07 PM
Posted 21 January 2026 - 12:16 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 January 2026 - 01:20 PM
Posted 21 January 2026 - 01:32 PM
Jaz sem pa s tem zadovoljna: https://www.notino.s...sce/p-15992387/
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 January 2026 - 01:39 PM
Saj ce ti odgovarja, nic narobe. Ampak s hrastami bi pa kaj neznejsega, od kaksne dermo firme (z ovsom npr.). Tudi z naravnimi (etericna olja in ekstrakti) ne bi probala. Ko srbi, meni samo osnovne stvari pomagajo.
Imaš kakšen prelog v mislih ali kar v lekarni vprašam?
Put A Kilt On It!
Posted 21 January 2026 - 03:15 PM
Tamara ful enega od Bioclin hvali, pa eden od Olival naj bi bil tudi super.
[Napoleon]
Posted 21 January 2026 - 03:29 PM
Mene ta Bioclin ni navdušil, pa mami tudi ne. Imava obe enake težave s srbečim lasiščem. Pa čisto predrag je za to količino.
Za tega gre: https://www.pharmage...-sampon-125-ml/
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 January 2026 - 03:36 PM
Posted 22 January 2026 - 08:30 AM
Hvala Barbrarina, pogledam
Put A Kilt On It!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users