Celulit
Posted 16 February 2021 - 12:03 PM
Pojma nimam, kako se pravilno rece
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 16 February 2021 - 12:24 PM
Vem katerega misliš. Jaz preventivno delam vaje oblečena
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 16 February 2021 - 01:37 PM
Downward dog?
Posted 16 February 2021 - 01:56 PM
Good point. : ))Jaz preventivno delam vaje oblečena
Kami, ravno te dni sem na Ig poslušala pogovor s “Cvetko” z zeliščnega posestva Cvetka. Pravi, da njihov izdelek seveda ne dela čudežev se pa menda v kombinaciji z valjčkanjem kar pozna učinek na koži (bolj napeta).
https://zelisca-cvet...ljcek-za-masazo
Posted 17 February 2021 - 09:19 PM
Vem katerega misliš. Jaz preventivno delam vaje oblečena
Hvala enako! Mene sicer malo celulita ne moti, ampak ko pa delam jogo, se pa vidi FUL. Pa v kopalnici.. jao mene. Najbolj pa sovražim kabine v trgovinah, tam se pa zgražam nad odsevom.
Jaz se včasih malo poščetkam na suho in upam, da telovadba kaj pomaga. Hvalabogu še nimam viseče riti.
Posted 17 February 2021 - 10:36 PM
Najbolj pa sovražim kabine v trgovinah, tam se pa zgražam nad odsevom.
Jaa!
Posted 18 February 2021 - 07:54 AM
Frida, si ti enkrat eno ščetko za suho ščetkanje priporočila?
Posted 18 February 2021 - 08:23 AM
U dober spomin
Tole ščetko https://es.iherb.com...h-1-Brush/72108
Vidim, da je še cenejša, kot pred leti.
Meni je všeč, ker je ravno prav groba/mehka.
Posted 18 February 2021 - 08:54 AM
Hvala!
Posted 23 January 2024 - 10:12 AM
A ste od prejšnjega posta odkrile kaj pametnega za spopadanje s celulitom?
Jaz sem včeraj nekaj poskušala v trgovini in se v gatah videla od zadaj. Aj mene , prav zgrozila sem se koliko celulita imam po riti in stegnih, pa sploh ne rabim nič stiskat mišic. Tako da bi sem odprta za razne predloge za izboljšavo stanja.
[Napoleon]
Posted 23 January 2024 - 10:44 AM
Step 1: ne se gledat pod trgovinskimi lučmi.
Že redno vlaženje oz. mazanje s kremo pomaga, da koža zgleda mal bl napeta. Dolgoročno pa itak ni zares rešitve, če ne poštimaš ful hrane pa športa. Koga briga celulit, tok pomembnejših stvari je u lajfu.
After all this time?
Always.
Posted 23 January 2024 - 11:02 AM
To je to. Ne gledaš se.
Posted 23 January 2024 - 12:00 PM
Nincha Se cisto strinjam.
Posted 23 January 2024 - 12:04 PM
Ce se ti da masirat in spodbujat limfo, ampak gre velik energije, meni se ne
da. Ena znanka je sla na tecaj maderoterapije in se je sama masirala, noge ima za dol past v primerjavi s prej.
Se pa strinjam z Ninco 100%

Posted 23 January 2024 - 12:10 PM
Ta ženska ni zato nič manj čudovita:
https://www.instagra...W5yaTIzY2RtdDRh
So razni tretmaji sicer, ki stanejo mnogo.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 January 2024 - 12:13 PM
Posted 23 January 2024 - 12:31 PM
Ta ženska ni zato nič manj čudovita:
https://www.instagra...W5yaTIzY2RtdDRh
Njo že ful dolgo followam ampak nisem bila zares pozorna, a ma ona takšno kožo zaradi velike izgube teže ali čist samo od sebe? Ampak njeni posti so res super.
Ja Frida konsistentnost pri teh limfnih dranažah, maderoterapijah, kavitacije itd. lahko izboljšajo izgled, ampak pomoje še vedno z neko spremembo življenjskega stila. Ampak to moraš tut zmetat ful keša, da se pozna - razen če se res sam naučiš nekih tehnik.
Spomnim se, k sm bla v srednji šoli ful obremenjena s tem in sem zapravila pol svojih prihrankov za kavitacijo, potem sem pa prišla domov in jedla pohančka in pomfri. Mlada in neumna.
After all this time?
Always.
Posted 23 January 2024 - 12:37 PM
Posted 23 January 2024 - 12:53 PM
Se tisto kar ga je bilo je slo pa stran delno z urejeno prehrano, preostanek pa s telovadbo - odkar delam z utezmi za rit in noge.
Zdaj ga lahko vidim samo se ce res stisnem z rokama stegen, na riti pa ga ni.
Je pa veliko tud genetsko. Moja mami ga sploh nima recimo, po riti, nogah.
Ga ima pa po rokah.
Posted 23 January 2024 - 01:30 PM
Jaz sem imela najmanj celulita takrat, ko sem redno kolesarila. Prehrana pri meni ne naredi kaj dosti, jem skos zdravo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users