Jump to content

Photo

Slike frizur

• Please log in to reply
5466 replies to this topic

#841 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85914 posts

Posted 18 May 2006 - 01:37 PM

Še zadnjič povem.To fotko sem komentirala,ker imam podobno barvo las (in NIČ DRUGEGA :!: rolleyes.gif )
IPB Image
To sem pa prilepila za Verjo,ker jo je zanimalo,kakšne lase imam,in sem ji pač napisala,da bom prilepila,če najdem kaj podobnega.In pač sem.
IPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#842 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85914 posts

Posted 18 May 2006 - 01:39 PM

In moderatorki se opravičujem za OT-je...Ker sem pač jaz kriva za njih. rolleyes.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#843 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 May 2006 - 01:41 PM

Jinadaze ... nikakor nisi kriva ti, ampak določeni psi sledniki, ki zelo natančno prečesavajo forum in prežijo na odstopanja. Naša SOVA se jih ne bi sramovala, častna beseda.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#844 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85914 posts

Posted 18 May 2006 - 01:43 PM

QUOTE(DiLeMa)
Jinadaze ... nikakor nisi kriva ti, ampak določeni psi sledniki, ki zelo natančno prečesavajo forum in prežijo na odstopanja. Naša SOVA se jih ne bi sramovala, častna beseda.

ermm.gif: biggrin.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#845 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 May 2006 - 01:44 PM

SOVA je tko kot FBI al neki podobnega, samo da je slovenskega porekla.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#846 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85914 posts

Posted 18 May 2006 - 01:51 PM

QUOTE(DiLeMa)
SOVA je tko kot FBI al neki podobnega, samo da je slovenskega porekla.

Ahaa. tongue.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#847 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 18 May 2006 - 03:24 PM

IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#848 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 18 May 2006 - 04:31 PM

Ja, Dilema. Ampak če hočeš svojo frizuro zraven vmešavat, nalep še sliko. Ne pa da se menmo, kak mam jst nos k Nicole Kidman, rit k Kylie, lase k Penelope...v resnici bi bila pa ena siva miš. Slikce hočmo!
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#849 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 18 May 2006 - 04:36 PM

QUOTE(nihrida)
Ja, Dilema. Ampak če hočeš svojo frizuro zraven vmešavat, nalep še sliko. Ne pa da se menmo, kak mam jst nos k Nicole Kidman, rit k Kylie, lase k Penelope...v resnici bi bila pa ena siva miš. Slikce hočmo!

biggrin.gif biggrin.gif ...Yeah, se strinjam :thumright:
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#850 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 18 May 2006 - 04:40 PM

IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#851 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 May 2006 - 06:29 PM

QUOTE(nihrida)

Ja pa sej je nalimala kakšno frizuro ma! Je pod ono sliko napisala, da njena čupa tko zgleda. A zdej potrebujete pa prav njeno sliko, da mate nek uradni dokaz? Tole je pač tema o frizurah, ne pa neko neumno dokazovanje žensk, ki se obnašajo kot kure brez glave in tekmujejo, ktera ima lepše naglavno okrasje. rolleyes.gif
  • 0

#852 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 May 2006 - 06:30 PM

QUOTE(URŠKA)
IPB Image

Všeč mi je.
  • 0

#853 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 18 May 2006 - 06:35 PM

Mh. Meni se zdi preveč nenaravno in kontrastno: pol čupe bele, pol črne, to mi je fej. Aj lajk it natural biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#854 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 18 May 2006 - 06:40 PM

men se tud zdi prevec umetno.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#855 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 May 2006 - 07:16 PM

Men je pa tud tko umetno všeč, če človek zna to nosit. Zadnjič sm vidla v mestu eno punco, staro pomoje ene 18 let, ki je mela ful dolge čist ravne lase, vranje črne in vmes polno tankih belih pramenov. Zgledal je valjda umetno (sej tud je) ampak na njej je delovalo prav zakon, ker je bla tak tip človeka ... je zgledala taka avtoritativna, fukiš prasica. biggrin.gif

Se opravičujem za bad language. =))
  • 0

#856 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 May 2006 - 09:00 PM

lol kam ste pršli...v slepo ulco.
men je prva frizura od jinedaze božanska,in ker mi je božanska mi je ostala v spominu in sem pač ko je prilimala drugo frizurco trznla in napisala post nism pa misnla,da boste esej o tem pisale,fak.
mal se zmasirite
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#857 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85914 posts

Posted 18 May 2006 - 09:35 PM

QUOTE(rea)
lol kam ste pršli...v slepo ulco.
men je prva frizura od jinedaze božanska,in ker mi je božanska mi je ostala v spominu in sem pač ko je prilimala drugo frizurco trznla in napisala post nism pa misnla,da boste esej o tem pisale,fak.
mal se zmasirite

Hahha. blink.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#858 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 May 2006 - 10:01 PM

in rolleyes.gif
  • 0

#859 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 May 2006 - 10:02 PM

Jaz bom popizdjot!!! NAZAJ NA TOPIC!!!
  • 0

#860 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 18 May 2006 - 10:07 PM

dj dilema sj kul nehi no
sj nč ni blo zdjle sam rekla sm da ma res lepo barvo pač ona oz punca pač na sliki
kr neki že vse skp,

KER ČE NE BOM TUD JZ POPIZDIJOT A ZDJ LOH KLE SE DEREMO AL KAJ

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users