Jump to content

Photo

Nega mešane in / ali mastne kože

• Please log in to reply
1454 replies to this topic

#841 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 14 March 2009 - 05:22 PM

A je katera morda že preizkusila kakšno obrazno savno? Zanima me, če fajn odpre pore in če je primerna za izvajanje obrazne aromaterapije??? hmm.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#842 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 16 March 2009 - 03:05 PM

Pa to me še zanima, a je katera po uporabi losjona Exfoliac dobila še več mozoljev? ohmy.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#843 Natalie

Natalie

sramežljivec

• Člani
  • 33 posts

Posted 31 March 2009 - 09:29 PM

Katero kremo mi priporočate za mastno kožo, ki pa ima izsušeno povrhnjico? Po skoraj vsaki kremi imam viden sijaj na koži. Uporabljala pa sem že Garnier Fresh, Nivea Aqua sensation itd. Trenutno uporabljam od Avene Cleanance K, a vedno dobim sijaj, koža pa se mi zdi povrhu še vedno izsušena. hmm.gif
  • 0

#844 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 01 April 2009 - 10:22 AM

Avene Cleanance K uporabljaš vsak dan? ermm.gif
  • 0

#845 Natalie

Natalie

sramežljivec

• Člani
  • 33 posts

Posted 01 April 2009 - 01:35 PM

Vsak dan.
  • 0

#846 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 01 April 2009 - 02:43 PM

Si prebrala kaj o tej kremi? Ni jo ravno dobro rabit vsak dan, sploh če si bolj mlada. No sicer vsak ve, kaj mu najbolj paše. Tukaj KLIK je dosti govora prav o tej kremi, če nisi še prebrala.

• 0

#847 Natalie

Natalie

sramežljivec

• Člani
  • 33 posts

Posted 01 April 2009 - 07:45 PM

Krema od Avene mi sicer zelo pomaga proti mozoljem in ogrcem, zato jo rada uporabljam. Druge mi niso tako pomagale, problem je le suha povrhnjica. Imaš mogoče kak predlog za kakšno drugo kremo? Hvala vnaprej. smile.gif
  • 0

#848 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 01 April 2009 - 09:56 PM

Ja sam, js hočm rečt, da ni dobro rabit te kreme vsak dan in da morš rabit še kako čez dan z UV zaščito. Zato sm ti dala link. Oprosti, če to že veš. smile.gif

Drugače pa js nevem, nisem nek strokovnjak. smile.gif Sama imam mešano kožo, pozimi izsušeno in trenutno uporabljam jojoba olje, ki je namenjeno tudi mastni in problematični koži. Drugače pa sem ravno danes gledala ocene za Juice Beauty Oil Free Moisturizer in so ljudje večinoma navdušeni. Sam nekam drag je in še testerja ne moreš dobit. rolleyes.gif
  • 0

#849 Natalie

Natalie

sramežljivec

• Člani
  • 33 posts

Posted 02 April 2009 - 12:58 PM

Bom pogledala. V DM-ju jo imajo?
  • 0

#850 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 02 April 2009 - 01:03 PM

Ne. smile.gif Pri nas jo lahko dobiš samo na spletni strani najasi.si.
  • 0

#851 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 20 April 2009 - 06:00 PM

Mene pa zanima kaj bi bil vzrok temu,da me koža srbi ko si nanesem kremo in nato še puder? No,pa če imam samo kremo na obrazu me tudi srbi.
Gre za kremi: Garnier Total fresh za normalno kožo, ter AOK Mittierende tagespflege
Puder: Revlon Custom Creations.

• 0

#852 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 20 April 2009 - 06:36 PM

Neustrezna krema očitno. Morda premalo mastna in ti izsušuje kožo? Ali pa kakšno novo čistilo za obraz? alergija? Veliko tega je lahko.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#853 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 20 April 2009 - 06:49 PM

Mene obe te kremi malo pečeta.
  • 0

#854 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 20 April 2009 - 07:15 PM

sonchika,ne izsušujeta mi kože.Se kar precej svetim čez čas.
čistilo pa že dolgo časa imam isto.Od AOK First beauty jogurtov gel.

a bi mogoče lahko bilo verjetno da mi kremi mašita pore in me zato srbi? Flekov pa nimam nobenih,ki bi kazali na kako alergijo
  • 0

#855 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 21 April 2009 - 02:21 PM

Ne, zaradi mašenja por koža ne srbi. Poskusi zamenjati kremo vseeno. Morda bo bolje.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#856 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 21 April 2009 - 02:25 PM

QUOTE(BusyBee @ 14. 3. 2009 - 18:22) View Post
A je katera morda že preizkusila kakšno obrazno savno? Zanima me, če fajn odpre pore in če je primerna za izvajanje obrazne aromaterapije??? hmm.gif

Anyone? huh.gif

• 0

#857 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 21 April 2009 - 04:32 PM

Sonchika sem si kupila Alverdin tonik na osnovi morskih alg,malo prej sem si ga nanesla na obraz in me koža ne srbi po njem,tako da je venda bil problem v Rival de Loopovim tonikom za obraz.

Kremo sem pa zamenjala z Baleinim serumom za napeto kožo. Hvala za pomoč.

BusyBee, jaz si dostikrat skuham kamilice,in potem držim obraz 10 min pod paro in mi kar fejst odpre pore.Mozoljčki grejo lažje ven.Probaj.
  • 0

#858 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 24 July 2009 - 01:23 PM

je katera ze preizkusila novo Garnier linijo Pure Active? Naj bi vsebovala 2% salicilne, tako kot PS gel...
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#859 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 01 August 2009 - 12:33 AM

Prosim, če bi mi lahko pomagale..

Zvečer si obraz čistim z Alverde gelom ali Lush Lemslip .. zelo pogosto (skoraj vsak dan) si delam piling s tisto grobo rokavičko, vglavnem spucam vedno ful vredu. Pol vzamem hidrolat od Akamutija, včasih čajeve mirte včasih pa virginskega nepozebnika. Potem nanesem jojobino olje in še eterično olje čajevca na posamezne mozoljčke.

Zjutraj ponavadi alverde piling, hidrolat, Clinique DDMG.

Nekaj časa je blo okej... zdaj že dva mesca jemljem tudi Diane35 .. ampak zgleda da še vedno ni dovolj. Zdaj je 3 tedne od morja kjer mam ponavadi najlepšo kožo in zdaj sem spet dobla ful izbruh .. mozolji me zdaj napadajo tud tam kjer jih prej nikol nisem mela .. po celih ličnicah in bradi...prvič zdaj to... drugače vedno samo čelo in na široko okoli nosa.

Očitno morem dodat nekaj učinkovitejšega v nego, ampak kaj?

Res se jih moram znebit, ker mi ful uničujejo kožo .. mam že ful brazgotin sad.gif
  • 0
Memento mori.

#860 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85877 posts

Posted 01 August 2009 - 12:32 PM

Jaz bi čisto nehala uporabljat piling (2X dnevno?! ohmy.gif ), in zamenjala z Avene Cleanance K. Olja ne bi uporabljala.
Pa če se ne motim, je ta Alverde gel poln alkohola?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users