Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#841 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 20 June 2007 - 02:51 PM

Moja (zdaj že bivša) sošolka se je pomanjšala in spet postala majhna punčka. Ves čas je hodila za mano in me želela ubiti! blink.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#842 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 20 June 2007 - 04:57 PM

Sanjala sm, da smo spet meli maturo iz filozofije, ampak je v razredu zmanjkalo prostora (osem nas je blo v resnici biggrin.gif ) in sm mogla it pisat k psihologom in zato nisem slišala nekih dodatnih navodil. In jst odprem uno polo in noter samo naslovi, ki jih nisem štekala NIČ, in sm se ful mučla, enega sm probavala napisat, ampak ni blo nič iz tega, in 15 min pred koncem sem šla na wc in tam sm srečala eno ki je tudi na fil in ona mi je rekla da oni so dobili ekstra ene listke z aristotelom in da vsi pišejo uno in da je ful lahko, in mi ga je dala, in potem sm šla jst hitro nazaj in začela pisat, ampak me je blo tko strah da sploh nisem mogla pisat, ampak sm se samo jokala, in potem je profesorca pobrala pole in jst nisem mela eseja in nisem nardila mature blink.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#843 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 23 June 2007 - 09:56 AM

Hmmm. Nekaj nenavadnega. Z nekom (se ne spomnim več) sva sestavvljala neko pesem za mojo mami.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#844 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 24 June 2007 - 07:01 PM

Bila sem v rejniški družini pri zelo zelo strogih skrbnikih in sem zato pobegnila. Na žalost me je policija našla in me privlekla nazaj, tam se mi je pa slabo pisalo. Ta "očka" me je poštemo premlatil s pasom in to večkrat.
Potem me je pa prisilil, da sem s preostalimi otroki šla v neko staro umazano hišo pospravljat in odnašat stvari, ki bi jih lahko še prodali, jaz pa sem spet želela pobegniti.
Potem sem se na žalost zbuila, bi rada nadaljevanje, saj je bilo kar zanimivo. biggrin.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#845 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 24 June 2007 - 09:04 PM

Mela sm še ene ustne od angleščine, in dobila sm neko blazno dolgo Shakespearjevo pesnitev (mogla sm jo neki prevest, da bo še vedno identično zvenela, samo da bi bla slovenska), in ko sm prišla na vrsto, sm z grozo ugotovila, da me sprašuje una prof ki me je na ustnem od slovenščine, in pesem je sploh ni brigala, ampak me je spraševala, koliko je bil star Prešeren, ko se je preselil v Ljubljano in katerega leta je to blo blink.gif Mislim, da ta matura res slabo vpliva name! ohmy.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#846 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 June 2007 - 09:27 PM

Da je zapadel sneg in smo se smučal na sosednjem hribu sredi poletja biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#847 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 29 June 2007 - 08:54 AM

mela sem grozne sanje,še sedaj ko se spomenm na njih me "rata strah".
sanja sem da mi ej fant reku prasica, pred vsemi njegovimi kolegi in njegovo bivšo mad.gif , ko sem pa se razjezila in odšla iz sobe ven me niti ni poskušal utaviti ampak so se vsi smejali! confused.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#848 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 29 June 2007 - 01:42 PM

Čist mem .. kr en bazen je bil zraven moje bajte, tak velik, bolj "občinski" .. in je kar en, ko sem bla z njemu v resnici v prvem razredu sošolka, bil s svojimi prijatli kle okol in nevem kako je prišlo do tega, da sva bla bolj kot ne naenkrat kle pri računalniku in sva se že nekak kr dol vrgla v naglici .. pa je on hotu tud kaj delat, pa sem rekla ne biggrin.gif .. potem sva se pa mal lupčkala in kar naenkrat vse ustavla in sva samo še en v druzga dihala na ustnicah laugh.gif

Čudno je blo vglavnem, ker mi sicer njegov karakter v živo ni niti malo všeč, samo se je pa do zdaj ful razvil v takega zelo mamljivega pobca biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#849 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 03 July 2007 - 06:00 PM

Spet se mi je sanjal, da sva še skupi (al že spet- kaj jz vem kaj točno) in sovražm to, da se v sanjah lupčkam z njim.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#850 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 04 July 2007 - 08:43 PM

Ker se naši smejoči *sarci* ni dal napisat svojih super sanj jih bom

*sarca*'s dreams

Pr ns u našmu klasu smo za glavne predmete razdeljeni na skupine in tko.Prva skupina so v razredu...pa naše
monni,*sarca* pa stašii sedijo na oknu...pa tko udrejo v razred eni taborniki in kr naenkrt do sarce pride en sošoc(še sama neve kir) pa ji da svečko..pa ona to kaj nej s to svčeko...pa un pojej jo...pa ona nebom js svče žrla ...pa stašii pojej itak so karamelne...in je pol cela skupina začeua jest svečke(aja še prej je sarca izjavla da so SVEČKOŽERJI)razn mene pa še treh...k smo jih pa sam gledale k d so prfukneni...pol nej pa sama npiše kaj je blo sam misl d je to to thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kul sanje ane

• 0

#851 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 July 2007 - 09:31 PM

domov sem vsa žareča in vesela prinesla super mikrovalovko - tako, ki ima še funkcijo peči in žara, najboljša fora je pa bila,da je mela na zgornji ploskvi še 2 elektirčni plati za kuhanje. laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#852 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 05 July 2007 - 09:20 AM

Toook stvari da si moram hitro zapisati da ne pozabim.

-kot prvo me je nekdo lovil, jaz pa sem se poskušala skriti. Na žalost mi ni uspelo in tako me je odvlekel v eno sobo kjer me je prebičal. blink.gif (prizor iz filma Samorastniki)

-Sanjalo se mi je nekaj nenavadnega o gimnaziji. S tremi prijateljicami smo samo spremljale eno izmed šolskih ur in učiteljica ni imela nobene avtoritete, tako da je bilo vse nekam bedno.

- z mojim bratrancem sva naklepala nekaj slabega, ampak se ne spomnim več kaj...

-ostalo sem pa na žalost pozabila, pa bi mela še vsaj tri stvari za napisat.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#853 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 05 July 2007 - 09:23 AM

Sanjala sm, da sm ful slabo nardila maturo in nisem prišla na faks cry.gif in potem smo meli neko družinsko kosilo in so vsi neki težili in so mi govorili da otroku se že ne bojo umaknli s stolom, da bi jst lahko šla mimo, in potem sm vstala od mize in šla proč. Šla sm v neko pristanišče, s sabo sm mela škarje,postrigla sem si lase in se potem škarjami ubila.
  • 0

• Guests

Posted 05 July 2007 - 10:06 AM

Mora me je tlačila v zvezi s službo in hinavskimi ljudmi. cry.gif
  • 0

#855 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 July 2007 - 11:02 AM

Jst sem mela to noc ful grozne sanje. ermm.gif
Sanjala sem, da me je po sluzbi poklical Daniel Pino iz Cold Case v svojo pisarno. Ko sem prisla tam, mi je reku naj se usedem in mi je v roke porinil nek papir in reku naj preberem odstavek 9. In jst to zacnem brat in vidim da je porocilo o smrti mojega brata. Prau grozno je blo.
In potem se ne spomnem vec, kako sem prisla do doma. Spomnim se samo, da sem lezala na postelji in jokala. Pol pride na vrsto nek prizor, kjer jaz hodim po glavni ulici v Kopru proti Titovemu trgu, kjer naj bi bil pogreb mojega brata (?) in se naenkrat zrusim po tleh in zacnem jokat ko nek neboljen otrocicek. Vsi so samo hodli mimo in kazali s prstom name, dokler ni prisu en kolega, me dvignu in objeu in sem se lahko tam jokala dalje.
In potem se naenkrat znajdem s prijatelji v eni piceriji, kjer natakar namigne, da je mojega brata nekdo ubil. In je vse povezano s plazo v Izoli, kjer se kopajo siptarji. In naekrat se znajdem na plazi, kjer namakam noge v mrzlo morje in spet jocem.

Skratka, sanje so ble resnicno grozne, zjutraj sem se zbudila na blazini, mokri od solz in sem se prav tresla. ermm.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#856 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 July 2007 - 12:10 PM

Boga Coco. sad.gif

Jst sm pa sanjala, da sm nardila maturo od angleščine z 8 in sm bla sprejeta na faks!! Sm bla ful vesela, in sm šla prvi dan kao na predavanje, in sm mela najprej angleščino. In sm hodla po unem faksu (v neki čudni kleti), hodla, hodla in potem sm prišla do predavalnice in so lih končali! Jst sm bla čisto šokirana kr sm zamudila že prvi dan, in vsi so mi govorili da ki je blo neki fuuul posebnega danes in pomembno in nevemkaj. Potem sm mela predavanje iz japonščine, in sm mogla pohitet, in sm hodla po faksu, in je zgledal v bistvu kot ena mešanica med džunglo in hišo na drevesu, ful je bil ogromen in jst sm se zgubljala kot nora, in kr naenkrat sm opazla, da nimam več majce in da hodim naokrog samo v modrcu! Nisem vedla, kaj nardit, ful me je blo sram, ampak sm mogla nujno nujno pridet na predavanje in sm pač šla naprej, in po par minutah prišla na eno ravnico, kjer je sedel moj fant in čakal na svoje predavanje (v resnici sploh ne bova na istem faksu). In zraven je blo še kup sošolcev njegovih, ki so se mi kao smejali kr sm bla v modrcu, in moj fant je reku da je ok, kr itak noben ne nosi majce pri njih. In potem sm tam malo sedela, in je prišu do mene en japonec in mi začel nekaj govorit, in sm ugotovila, da je japonščina v resnici tam čisto zraven! Sm šla hitro noter, in potem sm ugotovila, da sm zgubila podaljšek (vsi smo mogli met neke podaljške sabo), in sm ga šla iskat po celi šoli, po nekih vitrinah, in nazadnje s ga našla v wcju na tleh med kupom drugih podaljškov. In potem sm šla na japonščino in predavanje je blo v angleščini blink.gif
  • 0

#857 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 10 July 2007 - 06:28 PM

par koščkov:

-dež je padal
-plavooki tip
-naročila bele adidaske s plavimi črtami, dobila zelene all starke z belimi sijočimi adidas črtami biggrin.gif

kukr mi je ratal sploh spat danes, sploh nism mogla zaspat.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#858 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 18 July 2007 - 08:50 AM

da sem šla seksat kr z enim tipom, pol mi je blo pa žal (bile so zelo resnične sanje)
  • 0

#859 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 July 2007 - 02:39 PM

Sanjala sem, da sem šla k Dragici pa DiLeMi domov. Dragica je bla ful prijazna do mene in sem ji prinesla eno knjigo, ki sem si jo v knjižnici sposodla. Sem ji jo kao podarila rofl. DiLeMa pa je bla ful zlobna, z nekimi frendicami je bla v sobi pri računalniku na lepa-si forumu in so se smejale pa sem jo htela pozdravit pa me ni htela poznat. Potem pa sma se z Dragico nekaj pogovarjali in me je po bolj hitrem postopku odpravla ker sem ji šla ful na živce. Kasneje sem pa prišla nazaj in jo proosla, da naj mi vrne knjigo, kr sem nekaj zamešala. Potem sem se zbudila. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#860 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 19 July 2007 - 03:59 PM

Sanjal se mi je o njem. Da je blo vse OK. Take sanje me bodo počasi pokopale še globlje. cry.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users