Kaj ste to noč sanjali?
Posted 20 June 2007 - 02:51 PM

da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 20 June 2007 - 04:57 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 23 June 2007 - 09:56 AM
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 24 June 2007 - 07:01 PM
Potem me je pa prisilil, da sem s preostalimi otroki šla v neko staro umazano hišo pospravljat in odnašat stvari, ki bi jih lahko še prodali, jaz pa sem spet želela pobegniti.
Potem sem se na žalost zbuila, bi rada nadaljevanje, saj je bilo kar zanimivo.

da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 24 June 2007 - 09:04 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 24 June 2007 - 09:27 PM

Posted 29 June 2007 - 08:54 AM
sanja sem da mi ej fant reku prasica, pred vsemi njegovimi kolegi in njegovo bivšo

Posted 29 June 2007 - 01:42 PM

Čudno je blo vglavnem, ker mi sicer njegov karakter v živo ni niti malo všeč, samo se je pa do zdaj ful razvil v takega zelo mamljivega pobca

Posted 03 July 2007 - 06:00 PM
Posted 04 July 2007 - 08:43 PM
*sarca*'s dreams
Pr ns u našmu klasu smo za glavne predmete razdeljeni na skupine in tko.Prva skupina so v razredu...pa naše
monni,*sarca* pa stašii sedijo na oknu...pa tko udrejo v razred eni taborniki in kr naenkrt do sarce pride en sošoc(še sama neve kir) pa ji da svečko..pa ona to kaj nej s to svčeko...pa un pojej jo...pa ona nebom js svče žrla ...pa stašii pojej itak so karamelne...in je pol cela skupina začeua jest svečke(aja še prej je sarca izjavla da so SVEČKOŽERJI)razn mene pa še treh...k smo jih pa sam gledale k d so prfukneni...pol nej pa sama npiše kaj je blo sam misl d je to to

Posted 04 July 2007 - 09:31 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 05 July 2007 - 09:20 AM
-kot prvo me je nekdo lovil, jaz pa sem se poskušala skriti. Na žalost mi ni uspelo in tako me je odvlekel v eno sobo kjer me je prebičal.

-Sanjalo se mi je nekaj nenavadnega o gimnaziji. S tremi prijateljicami smo samo spremljale eno izmed šolskih ur in učiteljica ni imela nobene avtoritete, tako da je bilo vse nekam bedno.
- z mojim bratrancem sva naklepala nekaj slabega, ampak se ne spomnim več kaj...
-ostalo sem pa na žalost pozabila, pa bi mela še vsaj tri stvari za napisat.
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 05 July 2007 - 09:23 AM

Posted 05 July 2007 - 10:06 AM

Posted 10 July 2007 - 11:02 AM

Sanjala sem, da me je po sluzbi poklical Daniel Pino iz Cold Case v svojo pisarno. Ko sem prisla tam, mi je reku naj se usedem in mi je v roke porinil nek papir in reku naj preberem odstavek 9. In jst to zacnem brat in vidim da je porocilo o smrti mojega brata. Prau grozno je blo.
In potem se ne spomnem vec, kako sem prisla do doma. Spomnim se samo, da sem lezala na postelji in jokala. Pol pride na vrsto nek prizor, kjer jaz hodim po glavni ulici v Kopru proti Titovemu trgu, kjer naj bi bil pogreb mojega brata (?) in se naenkrat zrusim po tleh in zacnem jokat ko nek neboljen otrocicek. Vsi so samo hodli mimo in kazali s prstom name, dokler ni prisu en kolega, me dvignu in objeu in sem se lahko tam jokala dalje.
In potem se naenkrat znajdem s prijatelji v eni piceriji, kjer natakar namigne, da je mojega brata nekdo ubil. In je vse povezano s plazo v Izoli, kjer se kopajo siptarji. In naekrat se znajdem na plazi, kjer namakam noge v mrzlo morje in spet jocem.
Skratka, sanje so ble resnicno grozne, zjutraj sem se zbudila na blazini, mokri od solz in sem se prav tresla.

Pablo Picasso
Posted 10 July 2007 - 12:10 PM

Jst sm pa sanjala, da sm nardila maturo od angleščine z 8 in sm bla sprejeta na faks!! Sm bla ful vesela, in sm šla prvi dan kao na predavanje, in sm mela najprej angleščino. In sm hodla po unem faksu (v neki čudni kleti), hodla, hodla in potem sm prišla do predavalnice in so lih končali! Jst sm bla čisto šokirana kr sm zamudila že prvi dan, in vsi so mi govorili da ki je blo neki fuuul posebnega danes in pomembno in nevemkaj. Potem sm mela predavanje iz japonščine, in sm mogla pohitet, in sm hodla po faksu, in je zgledal v bistvu kot ena mešanica med džunglo in hišo na drevesu, ful je bil ogromen in jst sm se zgubljala kot nora, in kr naenkrat sm opazla, da nimam več majce in da hodim naokrog samo v modrcu! Nisem vedla, kaj nardit, ful me je blo sram, ampak sm mogla nujno nujno pridet na predavanje in sm pač šla naprej, in po par minutah prišla na eno ravnico, kjer je sedel moj fant in čakal na svoje predavanje (v resnici sploh ne bova na istem faksu). In zraven je blo še kup sošolcev njegovih, ki so se mi kao smejali kr sm bla v modrcu, in moj fant je reku da je ok, kr itak noben ne nosi majce pri njih. In potem sm tam malo sedela, in je prišu do mene en japonec in mi začel nekaj govorit, in sm ugotovila, da je japonščina v resnici tam čisto zraven! Sm šla hitro noter, in potem sm ugotovila, da sm zgubila podaljšek (vsi smo mogli met neke podaljške sabo), in sm ga šla iskat po celi šoli, po nekih vitrinah, in nazadnje s ga našla v wcju na tleh med kupom drugih podaljškov. In potem sm šla na japonščino in predavanje je blo v angleščini

Posted 10 July 2007 - 06:28 PM
-dež je padal
-plavooki tip
-naročila bele adidaske s plavimi črtami, dobila zelene all starke z belimi sijočimi adidas črtami

kukr mi je ratal sploh spat danes, sploh nism mogla zaspat.
Posted 18 July 2007 - 08:50 AM
Posted 19 July 2007 - 02:39 PM

Posted 19 July 2007 - 03:59 PM

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users