Posted 03 October 2006 - 08:06 PM
Moski in zenska se peljeta v avtu in se divje prepirata o njegovi domnevni nezvestobi. Naenkrat zenski prekipi.
Iz torbe izvlece ogromne skarje, bliskovito odpre mozu zadrgo, mu v kancku sekunde odreze penis in ga zabrise skozi okno.
Za njima se mescanska druzinica pelje na nedeljski izlet.Naenkrat, sredi ljubega miru tresci penis ob vetrobransko steklo.
Presenecena devetletna hcerka zacudeno vprasa: "Oci, kaj pa je bilo to?"
Oce ne bi rad sokiral male hcerke, zato si hitro izmisli:"Nic, dragica, samo srsen je trescil
ob sipo!"
Hcerka nekaj casa sedi z zacudenim izrazom na obrazu, na koncu pa se vseeno opogumi: "Samo tica je pa imel res ogromnega, ne?"
Mož je zelo glasno smrčal in je šel ženi (razumljivo) na živce, ker ni mogla spati. No in ona je hodila od "Poncija do Pilata", kje bi dobila kako stvar proti smrčanju. Pa pride do enega znanca, ki ji reče, da naj možu en teden staro ribo priveže okoli vratu, da to pravijo, da je ena stara vraža in da pomaga... Ta žena gre po eno ribo, jo tam špara en teden in potem jo priveze možu zvečer, ko že spi, okoli vratu. In res, ta nič ne smrči, samo po postelji se premetava, potem pa reče ženi: "A ti spet brez spodnjih hlač spiš ?"
Včeraj zvečer sva z ženo sedela na kavču in se pogovarjala o življenju…
Pogovor je nanesel tudi na pomen dignitete človeškega življenja. Jaz sem ji rekel:
"Draga, če se meni kdaj zgodi, da bi bil v stanju vegetiranja, odvisen od aparatov in tekočin - prosim odklopi vse stvari, ki me držijo pri življenju."
Ko sem to izrekel - je žena vstala, izklopila TV in mi vzela pivo.
Srečala sta se dva pirata.
"O, ubogi človek!" je rekel prvi, ko je zagledal drugega. "Leseno nogo imaš, kljuko namesto roke in brez očesa si! Kaj pa se ti je zgodilo?"
"Neumna reč! Močan veter je bil, pa sem padel v vodo!"
"Zato pa res nisi ostal brez noge!"
"No, ja, v vodi je bilo polno morskih psov!"
"Kaj pa je s kljuko, ki jo imaš namesto roke?"
"Napadli smo neko bogato jahto in lastnik mi je z mečem odsekal roko!"
"Kaj pa je z očesom?"
"Neumna reč! Ob lepem vremenu sem se ulegel na krov ladje, da dobim malo rjave barve, pa je priletel galeb in me s krilom popraskal po očesu."
"Toda, zato pa ja nisi ostal brez očesa!"
"To ne, toda tedaj sem prvi dan imel kljuko namesto roke!"
Dekle pride k staršem pokazat zaročenca. Po kosilu ga oče povabi v svoj kabinet na kozarec pijače.
"No povej mi mladenič, kakšni so tvoji načrti?"
"Preučujem Biblijo in to nameravam početi tudi naprej." pojasni fant
"Biblijo? Občudovanja vredno," je spoštljiv oče "a zanima me, kako boš moji hčeri priskrbel lepo hišo, da bo živela, kakor je navajena?"
"Preučeval bom Biblijo in Bog bo že poskrbel za to."
"In kako ji boš kupil poročni prstan, kakršnega si zasluži?" zanima očeta
"Osredotočil se bom na Biblijo in Bog bo že poskrbel za to."
Ko se vrneta v dnevno sobo, mama očeta na skrivaj podreza:
"Kako je šlo?"
Ata oceni
"Slaba novica je, da nima nič denarja in nobenih načrtov. Dobra pa, da misli, da sem bog."
Janez gre dva dni pred poroko s prijatelji v javno hišo. Vsi tam
veselo rajajo, Janez pa si ga pri izvajanju raznih manevrov ''zlomi''.
Ves zaskrbljen kaj bo zdaj odide drugi dan k zdravniku na pregled, ta
pa mu reče: "Ali v gips ali pa odrezat."
Janez se seveda hitro odloči za prvo varianto.
Ko pride prva poročna noč , novopečena žena, čistokrvna devica, pravi:
"Vidiš te ustnice, teh pred teboj ni še nihče poljubil, vidiš te prsi,
teh pred teboj nihče še videl ni, ..." itd.
Janez jo nekaj časa posluša, potem pa jo prekine in reče:
"Ti meni to govoriš ! Poglej si mojega, še original zapakiran ..."
Gorenjca se v norišnici pogovarjata in prvi razlaga drugemu, zakaj je znorel.
"Pridem domov in najdem soseda na ženi." "Aha, in potem si znorel?" "Ah, kje pa.
Kaj pa naj reva počne. Mene cele dneve ni, ker delam, in ko se vrnem, sem
utrujen, padem in zaspim. Naj si da duška." "Kaj pa je bilo potem?" "Grem v sobo
od hčere in jo najdem z dvema." "Aha, to je bilo." "Ne, ne. Saj mora punca
eksperimentirati, bo potem bolj umirjena. Grem v sobo od mulca in si ravno iglo
v žilo rine." "In potem si imel dosti?" "Kje pa. Sem si mislil, da je to nekaj
modernega in da pač mora tako biti." "Ja, kaj pa je bilo potem?" "Pridem v
dnevno sobo in zagledam radiator na maksimumu, pa nikogar tam."
Dekle: Gospod sodnik, hodila sem po ulici, ko me je obtoženec zgrabil!"
Obtoženec: "Laže, gospod sodnik! Ona laže!"
Dekle: "Potem me je začel otipavati po telesu!"
Obtoženec: "Laže, gospod sodnik! Laže!"
Dekle: "Ko je odpel svoje hlače..."
Obtoženec: "Laže!"
Dekle: "Je izvlekel tistega svojega, polmeterskega..."
Obtoženec: "Ja, no, kar je res je res!"
Mujo in Haso si privoščita počitek v hotelu. Mujo seveda takoj zaspi Haso pa nikakor ne more.
Ko pa že končno zaspi začne Mujo prdeti in seveda neznosen smrad ga prebudi.
V jezi Haso išče rešitev in v kotu sobe opazi sesalnik ...
Rebrasto cev vtakne v Mujotovo zadnjico, drug konec spelje skozi okno.
Naslednje jutro Haso vidi Mujota, ki ves rdeč in preplašen čepi v kotu in ga vpraša:
"Mujo šta je sa tobom?" ..
"Ma teško sam bolestan, nočas mi izašlo debelo crevo!"
Kako se je Bill Gates domislil imena za firmo ?
Preveril je svoj penis:
"Micro & Soft.."
Nekega jutra pride mož do žene, ko pripravlja zajtrk, jo uščipne v zadnjico in prijavi: "Veš, če bi ti malo utrdila tole, bi se lahko znebila tvojih spodnjic."
Žena stisne zobe in ne reče ničesar. Naslednje jutro jo mož zbudi z uščipom v prsi in pokomentira:
"Veš, če bi si malo utrdila tele, bi se lahko znebila modrca."
Tokrat žena ne more več biti tiho, ga zagrabi za penis in jezno butne: "Veš, če bi ti utrdil tole, bi se lahko znebila poštarja, vrtnarja in tvojega brata!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>