Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#841 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 13 May 2014 - 08:42 AM

Ali zgoščenka s pravljicami in uspavankami & stuff?

• 0

#842 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 June 2014 - 02:20 PM

anYo4xV_460s.jpg

• 1

ॐ Be a voice, not an echo. 

#843 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16837 posts

Posted 08 June 2014 - 02:54 PM

wau, ta je pa res huda!

Hvala za idejo za darilo za starša za rd :D

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

• Guests

Posted 16 June 2014 - 08:26 AM

Jaz sem že spet v dilemi glede darila. V soboto grem na dekliščino in pojma nimam kaj naj kupim. Z bodočo nevesto smo bile v srednji šoli zlo dobre frendice, potem pa sva skoraj povsem izgubili stike, zdaj me je pa presenetila z vabilom in izrazila željo, da pridem. Pojma nimam, kaj naj zanesem. Nekih erotičnih pripomočkov ravno ne bi, zdi se mi, da ni ravno primerno darilo, glede na to kako malo sva bili v stikih zadnji čas.

Pa še nekaj: ona ima najprej posebej dekliščino, njen pa fantovščino, potem pa bosta to združila - a naj za oba prinesem darilo?

• 0

#845 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6712 posts

Posted 16 June 2014 - 08:52 AM

Ma ne, daj, jaz ne bi za oba kupovala. Mene je tudi prijateljica z osnovne šole povabila pred leti in sem ji dala bon za 20 ali 25€ v eni trgovini s posodo in dodatki za dom. Je bila ful vesela darila, pa meni se ni zdelo smiselno zapravljat več, ker itak se prej ene dve leti skoraj nisva slišali.

Erotičnih pripomočkov pa tudi jaz ne bi, oz. ne vem, kakšne navade imate pri vas :)

• 0

#846 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 16 June 2014 - 08:54 AM

Prvič slišim za darilo na dekliščini...

• 0

#847 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46048 posts

Posted 16 June 2014 - 12:15 PM

Tudi jaz. 

• 0

#848 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 16 June 2014 - 01:23 PM

Kolikor jaz poznam dekliščine, se ponavadi dekleta, ki so povabljena zorganizirajo in zberejo denar, s katerim se potem plača npr. večerja, ali taksi, pijače če grete ven, včasih se bodoči nevesti tudi kakšne igre naštima in tako. Zelo priljubljeno je da mora nevesta kaj prodajat okoli, ali čistit avte, kelnarit, karkoli no, in potemdenar, ki se zbere ostane njej ali se krijejo stroški piječa in jedače. Seveda osvisno od dogovora. Taka je vsaj navada v naših koncih. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#849 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 16 June 2014 - 01:53 PM

Sicer nisem merodajna, ker sem bila zgolj na eni dekliščini, ampak me smo zbirale denar. Vsaka od povabljenih je dala 10€ in smo potem zvezdi večera to dali. Ne vem za kaj že, ampak islim, da za frizerja ali šopek ali kaj pa jaz vem kaj. Za hec smo ji pa nekaj neumnosti v Venera shopu kupile (kot recimo napihljivega fanta v naravni velikosti in podobne traparije).

• 0

#850 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24570 posts

Posted 16 June 2014 - 02:22 PM

Kolikor jaz poznam dekliščine, se ponavadi dekleta, ki so povabljena zorganizirajo in zberejo denar

tako smo imele tudi me.

Če si povabljena na poroko, potem darilo za oba, če na dekliščino, pojma nimam zakaj bi njemu kupovala (tudi če se nakdnadno združi)

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#851 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 17 June 2014 - 08:51 PM

Ja, raje se poveži še z ostalimi puncami. Mi smo tudi zbirale denar in kupile majčke za vse, zanjo različne rekvizite. Moja naloga je bila, da naj nabavim še vse v obliki lulčka-kozarčke, kondome. slamce... Mi je bilo kar nerodno okol po erotičnih trgovinah hodit. Sem mislim da v štiri šla. :) Ma meni to ni, ampak so mi dale tako nalogo :)

Jaz imam tudi eno vprašanje. V soboto grem na poroko, pa bi rada podarila neko malenkost poleg kuverte. Rada bi nekaj, kjer se ne bi nabiral prah in da bi se vedno spomnila na naju, ko bi tisto zagledala. Jaz sem dobila ful dobro idejo, da bi jima dala kakšno sadno drevesno sadiko, da bi posadila to drevo.... Je pa problem, ker zdaj ni obdobje za sajenje + nočeva z drevesom tam okoli letat.... da bi kdaj drugič dostavila pa ne bova imela časa :( Zdaj kakšne rože ne bi podarila, ker je kr neki,.... zato iščem še kakšne ideje. Lahko je res picikuci. A ima katera kakšno idejo?

• 0

#852 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 June 2014 - 09:05 PM

Kaj pa kako seme?
  • 0
Viens, reste ici!

#853 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 18 June 2014 - 10:01 AM

Oziroma cebulice - tulipanov, narcis, hijacinte, okrasni luk... neke trajnice, skratka. Narocis, naj posadita enkrat jeseni pred zmrzaljo. In to bodo njune rozice ljubezni, ki bodo leta in leta cvetele in ju spominjale na tisti dan (poroka).

bf68950c42a047c498ef2d80335397a6.jpg

a5f4bcde7abbbbd833ebe2a1cd5c62de.jpg

(na name-tag napises Mrs.&Mr.Nov priimek)

2a6c2352f1a28703afbcd1dc3a890dce.jpg

S tem rjavim papirjem bi lepo prišlo. Nametag pa v beli. Ful na simpl, brez krancljanja.

(men ful pomeni, da je lepo zapakirano :D )

• 1

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#854 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24570 posts

Posted 18 June 2014 - 10:22 AM

super ideja!!! in drevo in rože!

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#855 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 19 June 2014 - 03:43 PM

Bf je vceraj diplomirala. :) Kupila bi ji kaksno lepo malenkost, tko okrog 20€, razmisljala sem o kaksni zapestnici iz Swarovskega, ampak se zacnejo pri 40€, kica ji pa ne bi kupovala. Kaj bi bilo se primerno, da bi mela en tak stalni spomin?
  • 0

After all this time?

Always.

#856 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 19 June 2014 - 03:48 PM

Olivija! Odlično!!!! Grem pogledat v cvetličarno, če imajo kakšne čebulice!

• 0

#857 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 19 June 2014 - 03:57 PM

Al pa mogoce predlog za kaksno primerno knjigo? Kaj taksnega kot mogoce Alkimist, da nosi eno sporocilo..? :)
  • 0

After all this time?

Always.

#858 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 19 June 2014 - 04:02 PM

Alkimist knjiga bi bila fajn. Jaz sem npr prijateljici kupila knjigo Parfum, ker je imela o parfumih diplomsko. 

• 0

#859 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 19 June 2014 - 05:32 PM

Me smo ponavadi kupile kakšno kuharsko knjigo, ker je tudi uporabna :)
  • 0

• Guests

Posted 19 June 2014 - 07:21 PM

Dale ste mi idejo - tej frendici, ki ima dekliščino, sem kupila kuharsko knjigo: slovenske jedi pripravljene na zdrav, sodoben način. To sem ji pa zato kupila, ker se za dalj časa seli na Dansko. Poleg ji bom pa še kakšno simbolično malenkost podarila: razmišljam v smeri kakšnih skupnih fotk ali kaj takšnega.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users