Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5484 replies to this topic

#841 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17202 posts

Posted 08 November 2021 - 03:31 PM

A je samo meni v zadnjih storijih Sasha_foodiva nekam cudna? Obrvi se mibzdi, da ima cisto nekam nategnjene in betonsko celo? :hmm:
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#842 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 08 November 2021 - 04:08 PM

Hmm meni deluje samo neprespana :)

• 0
Never be embarrassed about something you like.

#843 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 08 November 2021 - 05:44 PM

Ja, obrvi so se ji noro zvisale z leti :D Jaz se kar cakam na ta stranski ucinek staranje. Poglej Tanjo Ribic - njene so ze na zatilju.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#844 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12253 posts

Posted 09 November 2021 - 10:08 AM

Podgana :D :D

A to je botoks ali kaj drugega?

• 0

#845 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27629 posts

Posted 17 November 2021 - 01:43 PM

A se Katji Grudnik zacenja poznat vs junk ali je v pricakovanju? Slucajno naletela na njeno objavo, se mi zdi ful drugacne postave.
  • 0

#846 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19572 posts

Posted 17 November 2021 - 02:13 PM

O bog, koliko storijev. Pa same reklame, groza.

• 0

#847 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17202 posts

Posted 17 November 2021 - 03:04 PM

Ora, kaj se ti zdi pa tako drugačno? Jaz nič posebnega ne opazim. Mi gre pa zadnje čase vedno bolj na živce ta ženska, ta njena večna pozitiva in energičnost pa mi na trenutke delujeta kar rahlo umetno. Pa res ima ful nekih reklam. 

Spremlja katera Zanno van Dijk? 

Kaj se je zgodilo s to žensko, zadnje čase mi deluje grozno. Ne vem ali so ti njeni novi zobje, ki že od daleč delujejo totalno umetno, make up, ki ga uporablja ali je zbotoksirana tako, tudi obrvi ime nekam dvignjene zadnje čase. Groteskna je ratala. 

• 0

[Napoleon]

#848 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 17 November 2021 - 03:18 PM

Sem to Katjo pogledala po letu ali vec in, ja, se je ful spremenila. Eno ali drugo, ora. Bi rekla, da junk, ker reees pretirava.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#849 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27629 posts

Posted 17 November 2021 - 03:18 PM

Ne vem tocno,boki,trebuh, vse se mi zdi bolj okroglo?
  • 0

#850 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17202 posts

Posted 17 November 2021 - 03:26 PM

Ne nosi kavbolj, samo obleke pa nima občutka kdaj so tesne.  :lol:

Meni je smešno, ker se vedno predstavlja kot neka strašno odrasla ženska, a kuha ji pa 3/4 časa mati ali pa je samo svinjarijo. Jaki vzgled in samostojnost. 

• 0

[Napoleon]

#851 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 17 November 2021 - 03:29 PM

Na rokah se tudi pozna.
  • 0

Tumblr

#852 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17202 posts

Posted 17 November 2021 - 03:41 PM

Kako ste nekatere pozorne, fascinantno. Jaz nič kaj ne opazim. :)

Sploh ne vem od kje toliko sponzorjev, se mi zdi da ima slab engagement. Ful malo komentarjev pod slikami. Al folk preko storijev  s svojimi kodami toliko nahajpa. 

• 0

[Napoleon]

#853 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87227 posts

Posted 17 November 2021 - 04:55 PM

Adrijana pa reklamira to svoje olje za lase, kot da je izumila zdravilo proti raku. Mogoce samo ne stekam, ker nisem v ciljni skupini.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#854 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27647 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 November 2021 - 06:06 PM

Tasika, kombinacija vsega. Pa niti 30 še ni stara. :/
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#855 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23586 posts

Posted 17 November 2021 - 08:58 PM

Adrijana pa reklamira to svoje olje za lase, kot da je izumila zdravilo proti raku. Mogoce samo ne stekam, ker nisem v ciljni skupini.

Meni ni jasno, kako je bilo to olje kao takoj razprodano, a je to res tak must have izdelek, da vse kupujejo, ali kar naročijo nekaj, ker je pač njeno.

Skoraj vsaka influencerka ima tudi svoj rokovnik. Tukaj pa recimo jaz nisem ciljna publika. Ne vem, a so vse ženske tako zelo zaposlene ali je pač kul, da imaš planer in si notri pišeš vse možne opravke in sestanke. :D
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#856 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12253 posts

Posted 17 November 2021 - 09:05 PM

Haha Marmelada, isto smo se zadnjič pogovarjali. Vsi so zgleda ful zaposleni ja :) Jaz sicer imam vsako leto en tak mini planer za v torbico, da napišem rojstne dneve in kakšne datume zdravnikov in da imam listek zraven, za kaj hitro napisat, ker ne maram pisat v telefon. Ampak ja, cel halo s temi planerji :D

• 0

#857 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23586 posts

Posted 17 November 2021 - 09:14 PM

Frida, jaz isto. Si kupim čim manjšega in tankega možnega, velikosti beležke, ne več, da mi ni v napoto v torbici. Isto jaz, vpišem si, kdaj imam kakšne preglede recimo. Na koncu leta je napol prazen. :lol: Res si ne predstavljam, kaj bi si vpisovala v tiste ogromne planerje. Sestankov s poslovnimi partnerji nimam :D, lahko bi si za vsak dan vpisovala ideje za obroke recimo, ali kaj bom naslednji dan oblekla, ali pa misel dneva. :D

Res ne vem, kam se prodajo vse te količine rokovnikov.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#858 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12253 posts

Posted 17 November 2021 - 09:18 PM

Na koncu leta je napol prazen. :lol: Res si ne predstavljam, kaj bi si vpisovala v tiste ogromne planerje. Sestankov s poslovnimi partnerji nimam :D, lahko bi si za vsak dan vpisovala ideje za obroke recimo, ali kaj bom naslednji dan oblekla, ali pa misel dneva. :D

Ja :D :D 

• 0

#859 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87227 posts

Posted 17 November 2021 - 09:33 PM

Jaz imam skoraj vsak dan kaksen sestanek, ampak imam na racunalniku nastavljene opomnike, v rokovnik bi zihr pozabila pogledat. :lol: Sem jih pred leti nehala kupovati pa se takrat sem vecinoma imela kaksne manjsega formata.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#860 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14350 posts

Posted 17 November 2021 - 09:56 PM

Jaz imam tudi v velikosti belezke. Ga uporabljam in mi zadostuje tudi za kolegije in sestanke. Ne dolgovezim. Vecinoma ga uporabljam za sluzbene opomnike, datume prirediev ipd. Zadnje prazne liste izkoristim za sezname ogledanih serij, filmov, prebranega in kaj bi se zelela.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users