Posted 08 November 2021 - 03:31 PM

[Napoleon]
Posted 08 November 2021 - 04:08 PM
Hmm meni deluje samo neprespana
Posted 08 November 2021 - 05:44 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 November 2021 - 10:08 AM
Podgana
A to je botoks ali kaj drugega?
Posted 17 November 2021 - 01:43 PM
Posted 17 November 2021 - 02:13 PM
O bog, koliko storijev. Pa same reklame, groza.
Posted 17 November 2021 - 03:04 PM
Ora, kaj se ti zdi pa tako drugačno? Jaz nič posebnega ne opazim. Mi gre pa zadnje čase vedno bolj na živce ta ženska, ta njena večna pozitiva in energičnost pa mi na trenutke delujeta kar rahlo umetno. Pa res ima ful nekih reklam.
Spremlja katera Zanno van Dijk?
Kaj se je zgodilo s to žensko, zadnje čase mi deluje grozno. Ne vem ali so ti njeni novi zobje, ki že od daleč delujejo totalno umetno, make up, ki ga uporablja ali je zbotoksirana tako, tudi obrvi ime nekam dvignjene zadnje čase. Groteskna je ratala.
[Napoleon]
Posted 17 November 2021 - 03:18 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 November 2021 - 03:18 PM
Posted 17 November 2021 - 03:26 PM
Ne nosi kavbolj, samo obleke pa nima občutka kdaj so tesne.
Meni je smešno, ker se vedno predstavlja kot neka strašno odrasla ženska, a kuha ji pa 3/4 časa mati ali pa je samo svinjarijo. Jaki vzgled in samostojnost.
[Napoleon]
Posted 17 November 2021 - 03:29 PM
Posted 17 November 2021 - 03:41 PM
Kako ste nekatere pozorne, fascinantno. Jaz nič kaj ne opazim.
Sploh ne vem od kje toliko sponzorjev, se mi zdi da ima slab engagement. Ful malo komentarjev pod slikami. Al folk preko storijev s svojimi kodami toliko nahajpa.
[Napoleon]
Posted 17 November 2021 - 04:55 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 November 2021 - 06:06 PM
Pablo Picasso
Posted 17 November 2021 - 08:58 PM
Meni ni jasno, kako je bilo to olje kao takoj razprodano, a je to res tak must have izdelek, da vse kupujejo, ali kar naročijo nekaj, ker je pač njeno.Adrijana pa reklamira to svoje olje za lase, kot da je izumila zdravilo proti raku. Mogoce samo ne stekam, ker nisem v ciljni skupini.
Skoraj vsaka influencerka ima tudi svoj rokovnik. Tukaj pa recimo jaz nisem ciljna publika. Ne vem, a so vse ženske tako zelo zaposlene ali je pač kul, da imaš planer in si notri pišeš vse možne opravke in sestanke.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 17 November 2021 - 09:05 PM
Haha Marmelada, isto smo se zadnjič pogovarjali. Vsi so zgleda ful zaposleni ja Jaz sicer imam vsako leto en tak mini planer za v torbico, da napišem rojstne dneve in kakšne datume zdravnikov in da imam listek zraven, za kaj hitro napisat, ker ne maram pisat v telefon. Ampak ja, cel halo s temi planerji
Posted 17 November 2021 - 09:14 PM

Res ne vem, kam se prodajo vse te količine rokovnikov.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 17 November 2021 - 09:18 PM
Na koncu leta je napol prazen.
Res si ne predstavljam, kaj bi si vpisovala v tiste ogromne planerje. Sestankov s poslovnimi partnerji nimam
, lahko bi si za vsak dan vpisovala ideje za obroke recimo, ali kaj bom naslednji dan oblekla, ali pa misel dneva.
Ja
Posted 17 November 2021 - 09:33 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 November 2021 - 09:56 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users