Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#841 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 February 2008 - 06:00 PM

Baje, da tudi v živo vleče malo na rdečo, ampak to je še od prejšnjega barvanja na rdečo in se ne da nič pomagat. Ne more zdej zato narastka z rdečo pobarvat, ane. tongue.gif Treba je najt zaenkrat nekaj podobne svetlosti (da ne bo ful pretemno) in če bo podobne svetlosti, potem se bo itak zlilo s sedanjo barvo. Da bi našla popolnoma enak odtenek, kot ga ima sedaj, je pa nemogoče.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#842 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 10 February 2008 - 06:25 PM

A, nisem vedela...sem mislila da mogoče želi imeti še naprej takšno barvo. Rdeča je res zahrbtna ja biggrin.gif

Drugač pa stoprocentno ti lhk povem, da ti bo vsaka barva brez amoniaka prišla ven kakšna dva odtenka temnej (če te tud te barve slučajno zanimajo). Osebno mam dobre izkušnje s Ferio od Loreala - da je bil odtenek približno tak kot na sami sliki, nikoli vč pa ne kupim Garnierjevih barv - sem mela srednje blond odtenek pa sem ven prišla temno sivo rjava mad.gif

Kaj pa barvanje pri frizerju ne pride v poštev?
  • 0
Why so serious?

#843 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46048 posts

Posted 11 February 2008 - 11:41 AM

QUOTE(sahara @ 10. 2. 2008 - 16:15) View Post

Kalypso, mislš da bi bla mogoče sv. rjava luminance v redu?
Ne vem. Mislim, da je meni podobna barva ven prišla, ampak saj veš. da sem se barvala na že pobarvane lase. Na narastek je pa prišla nekako res svetlo rjave, ki zgleda zelo slična tvoji. Mogoče bi bil podoben odtenek, ampak če si misliš barvat samo narastek, jaz ravno ne bi ekspirimintirala. Je pa prijela malo svetleje, kot je na škatlici narisano.
  • 0

#844 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 12 February 2008 - 09:35 AM

Jaz sem se pa en tedn nazaj barvala in od takrat mam tko naelektrene lase da res ni in se mi že kr meša ker vsakič ko kaj hočem narest se mi povsod nalimajo in ko si pltem kito skoraj obupam. a mi lahko kera svetuje kakšen šampon, balzam al bilokaj da se js znebim teh naelektrenih las??
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#845 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 12 February 2008 - 10:47 AM

urškolinkica, ka pa kakšna krema, pena, da ti mal obteži lase? al pa se ne česat, sam po pranju.

Dilema, men se zdi una barva mal presvetla, se pa strinjam s tabo, da je bolš svetlejšo, pa pol temnejšo, kukr obratno. sam še zmer mislm da bi mogoče luminance bolš pršla. ja, še kr mi vleče mal na rdeče, sploh pri konicah, pa spodej (ker mam pramena sam po zg. polovici glave), sam mogoče mam na uni sliki kar mal preveč rdečkaste. evo, mam še eno

IPB Image
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#846 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 12 February 2008 - 04:14 PM

Ja sej tko sm učeri naredla ampak je še zmeri slabo oz. totaln obup. Sm učeri dala peno za kodraste lase gor in kr veli, sm prčakovala da bodo mastni in ne - naelektreni :S
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#847 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 12 February 2008 - 06:48 PM

Kaj pa od Tigija After party krema - a ni kao za naelektrene lase odpravit?

• 0
Why so serious?

#848 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 13 February 2008 - 11:02 AM

Am nevem, je pa nimam smile.gif grem pa k frizerki nasledn tedn pa ji bom rekla da mi jo da smile.gif upam, da bo kej bolš
  • 0

#849 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 13 February 2008 - 02:34 PM

probej se ne česat.
  • 0

IPB Image

#850 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 13 February 2008 - 04:20 PM

Se ne češem že 2 dni pa je samo še slabš sad.gif men se bo zmešal :S
  • 0

#851 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 26 February 2008 - 09:58 PM

Mene nekaj zanima. Če si bled v obraz, se boljše obnese blond ali kaka rjava?
  • 0
Memento mori.

#852 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 February 2008 - 10:04 PM

Odvisno, a jo hočeš povdarit al skrit. Pa od podtona kože je tudi odvisno - če imaš toplega ti večinoma tople barve bolj pašejo, če pa hladnega pa hladnejše.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#853 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 26 February 2008 - 10:42 PM

V bistvu sem mislila katera barva te naredi bolj bledo: blontna/rjava ? Če se da to povedat. Drugače pa jaz nevem ali imam topel ali hladen podton kože. ermm.gif
  • 0
Memento mori.

#854 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 27 February 2008 - 08:39 AM

Jaz sem ful, ful bledolična...pa temna nikakor ni bila zame. Čez poletje je še šlo, potem pa jeseni, pa še zbolela sem in sem bla še bolj bleda, in je vse skupaj blo katastrofalno.

Je pa odvisno kakšno blond.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#855 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 27 February 2008 - 11:03 AM

Jaz sm tudi bleda, pa razmišljam o kakšni temno blond/svetlo rjavi. nutella` ma pomojem te naredi najbolj blodo če maš svetlo blond, mislim bolj, kot če maš kako temno barvo. Če greš v kakšno temno blond ni problema, po moje.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#856 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 27 February 2008 - 11:05 AM

pomoje je najbol kakšna svetla barva, sam ne čist belo bond. mogoče kakšna svetlo rjava, medena. tople barve bl.
  • 0

IPB Image

#857 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 29 February 2008 - 11:00 AM

Jaz sem si pa danes zlikala lase in jih dala v čop in zdaj imam cel dan pokvarjen, ker imam očitno ful redke in bedne lase. dry.gif

IPB Image

Pa ne vem kaj naj naredim, najbrž jemanje kakih tablet za gostejše lase? hmm.gif
Pa še; kaj mi priporočate, da bi delovalo proti vozlanju las in letečim laskom (brez mastenja) ?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#858 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 February 2008 - 11:20 AM

Matilda, slika je tak mejhna, da si sploh ne morem ustvarit pravega mnenja. Zakaj si tok mejhno dala ...

Drugače pa meni FidiVal in FidiBiotin fajn pomagata za lase, ampak če tvoji že v osnovi niso nevem kako gosti, ti jih nobena stvar ne more zgostit - tablete oz. tovrstna prehranska dopolnila lahko lase in lasne mešičke samo okrepijo, ter ozdravijo morebitno pretirano izpadanje.

Kolikor se vidi iz slike, imaš barvo las krasno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#859 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 29 February 2008 - 01:15 PM

Popravla smile.gif .
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#860 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 February 2008 - 01:30 PM

Barva je meni res ful lepa, lasje pa izgledajo zelo zdravi in čisto povprečne gostote. Dej si slikaj še spuščene, prosim. =)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users