Blogi, članki, kolumne
Posted 27 July 2015 - 10:43 AM
Posted 28 July 2015 - 10:28 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 31 July 2015 - 09:55 AM
Posted 31 July 2015 - 10:20 AM
Kako je pa ogabna postala, neverjetno. Že prej je bila, ampak to kar se je pa v zadnjih nekaj tednih zgodilo z njo je pa tok smešno, da je že žalostno.
After all this time?
Always.
Posted 31 July 2015 - 10:41 AM
Ta fotka tudi meni ni všeč, drugače mi je pa zelo lepa ženska in se mi zdi, da se tega kar preveč zaveda. Zna biti kar arogantna
Posted 31 July 2015 - 11:01 AM

Posted 31 July 2015 - 11:44 AM
Ja kao, da ni...Bog ne daj, da to omeniš
Posted 31 July 2015 - 11:49 AM
Ne vem kako ti je lahko tako umetna ženska lepa. To kar vidiš sploh ni njen obraz, zraven botoksa ima še umetne obrvi, najbrž trepalnice, pa seveda "dodelan" MU.
Posted 31 July 2015 - 11:58 AM
Hahahahah, naj to ona sebi še naprej laže. Meni v osnovi brez operacij in mejkapa ne bi bila grda, ma pa odvratno osebnost in je nasploh poosebljenje najslabšega možnega tipa ženske, taka tipična plehka keš pička, ena vzvišena sponzoruša. Na žalost malo poznam to družbo in nimam ene lepe stvari za povedat.
Z normalnimi usti bi bila tukaj še sprejemljiva. Ta mejkap jo totalno pogrša.
After all this time?
Always.
Posted 31 July 2015 - 12:18 PM
Kdo je sploh to?
[Napoleon]
Posted 31 July 2015 - 12:18 PM
Jaz mislim, da bi bila brez vseh teh posegov v obraz in telo ena zelo zelo luštna punca. Zdaj je pa spaka.
Posted 31 July 2015 - 12:22 PM
Res je GROZNA.
Ampak - to je primer tipične barbike, na katero se lima ogrooomno tipov.
Predvsem tistih, ki imajo dosti denarja in hočejo zraven nek okras in ona je utelešenje takega okrasa za tovrstne tipe.
Meni je to tragično, ampak taka je resnica.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 31 July 2015 - 12:34 PM
Je daleč od prijetne od punce (z družbo vred) in če bi kaj takega rekel, si takoj kao nevoščljiv... Ampak biti dama je nekaj povsem drugega.
Posted 31 July 2015 - 12:36 PM
Ja res je, tipom je fuuuul všeč. Sploh pa, ker je kao huda, nedostopna in imajo prav rešpekt.
Posted 31 July 2015 - 12:37 PM
A to je kakšna slovenka?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 31 July 2015 - 12:37 PM
Mojemu fantu je grozna.
Jaz sploh nisem nevoščljiva, ker midve nisva target group za iste fante.
To je ta : https://www.facebook.com/diamondeemakeup
Slovenka ja .
Posted 31 July 2015 - 12:43 PM
A tu imamo tudi tako slabe kirurge ali hodijo v tujino?
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 31 July 2015 - 12:56 PM
Ana, link ne dela. Hvala za razjasnitev. Precej grozljiva je ja. Koliko pa je to staro?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 31 July 2015 - 01:08 PM
Men je tud grozna... pa nobenega fanta ne poznam, ki bi mu bilo to všeč.
Posted 31 July 2015 - 01:14 PM

Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users