Španija
Posted 08 October 2025 - 07:24 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 December 2025 - 09:07 AM
Posted 16 December 2025 - 09:38 AM
Super, kdaj pa?
Mi smo šli iz Celovca, so bile normalne cene. V Palmanovo pa nismo šli, ker je preveč turistično in žurersko.
― V. Van Gogh
Posted 16 December 2025 - 03:55 PM
Trenutno so iz Zagreba karte 150e za ta termin (osnova po osebi). Iz Klagenfurta pa tam okoli 130e. S tem, da imamo do Klagenfurta daljšo pot, in let je pozno zvečer...bi raje iz Zagreba.
Komaj čakam, čeprav je še cela večnost do takrat.
Posted 16 December 2025 - 03:56 PM
Aja, mi naj bi šli naslednje leto v tem času na Menorco pa niti slučajno še ne razmišljam o nakupu letalskih. Tudi če bi imela kapacitete še za to, se mi zdi še prezgodaj.
― V. Van Gogh
Posted 16 December 2025 - 04:01 PM
Eli, poglej se kak paket na agencijah. Mi smo lani januarja ujeli ful dobro ceno za AI hotel v Grciji za prvi teden julija. Je bil cel paket (hotel, let & transfer) cenejsi kot pa samo leti ali samo hotel.
Posted 16 December 2025 - 04:34 PM
Po mojih izkušnjah za te kratke lete z nizkocenovci tako zgodaj niso najboljše cene, jaz bi počakala.
― V. Van Gogh
Posted 16 December 2025 - 06:44 PM
Kalypso, hvala, tudi spremljam ja, nekatere ponudbe so blizu. Zaenkrat sem en hotel rezervirala za vsak slučaj-po mojih izkušnjah, booking začne drugim nižat ceno, ko vidi, da imaš enega rezerviranega. Lani smo na tak način ful boljši hotel dobili za precej manj denarja.
Posted 16 December 2025 - 06:55 PM
Sem pogledala, mi smo dali 352 €, vkljucno z 20 kg kovckom in rezervacijo sedezev, bookirala sva pa letalske dobra 2 meseca prej. Sicer to je bilo kar se nastanitev tice, precej pozno. Se cakam, kdaj bo zivljenje manj kaoticno, da bova lahko dopuste planirala pol leta vnaprej (in po moznosti kaj prisparala zaradi tega
― V. Van Gogh
Posted 17 January 2026 - 07:51 PM
Prišla sem na idejo, da bi šli v drugi polovici junija iz LJ v BCN, potem pa od tam na Menorco, skupno 14 dni. Pa je hitro sledil reality check, ker se nam pri 35 stopinjah niti slučajno ne bi dalo cele dneve hodit po mestu, pa letalske iz LJ so ravno takrat dražje kot sem mislila. Bi bilo pa kaj takega super jeseni, ampak žal ...
― V. Van Gogh
Posted 17 January 2026 - 08:07 PM
Sodelavka je tako naredila v jeseni #yolo 😁, da so šli, 2 šoloobvezna otroka s tem da je sin prvi razred, šoli je neko kvazi opravičilo posredovala in je bilo ok. Vem pa, da nekje ful komplicirajo.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 January 2026 - 08:09 PM
Posted 17 January 2026 - 08:15 PM
V vsakem primeru ga letos planirava vzet iz šole en teden pred koncem, imamo pa tudi mi v službi pestro junija, vsaj prvo polovico. Predvidevam, da take štale kot lani vseeno ne bo.
Lani smo julija crkovali od vročine. V Barci je pa cel junij že prevroč za nas za okrog hodit. Tako da bomo šli oboje, ampak ločeno. Za jesenske mi je pa 2 tedna preveč, ker gremo že poleti za dlje časa pa še za kakšne druge počitnice kam. Mož nima toliko dopusta.
― V. Van Gogh
Posted 17 January 2026 - 08:16 PM
Posted 17 January 2026 - 08:18 PM
Ja, meni se tudi zdi, da pri nas ne komplicirajo. Pa za zadnji teden verjetno niti nadoknadit nima česa v 2. razredu.
― V. Van Gogh
Posted 17 January 2026 - 08:20 PM
Posted 17 January 2026 - 08:22 PM
To mi je pa gladko vseeno, glede na vse prednosti dopusta pred sezono.
Nikjer drugje mu ne more bit tako fino.
― V. Van Gogh
Posted 17 January 2026 - 09:49 PM
Posted 19 January 2026 - 09:16 AM
Saj šole, kakor slišim, nikoli ne komplicirajo.
In v OŠ tudi ni tak problem nadoknadit snov, zato izkoristite kolikor lahko. V SŠ je večji problem predvsem s snovjo in kdaj pisat vse teste, saj gredo res hitro naprej. Ampak je tudi letos rekla razredničarka, tudi če je za več kot 5 dni, da se da vse zmenit, edino od učenca "zahtevajo", da že pred odhodom razloži plan, kje in kako bo dobil vso snov in da se z učitelji zmeni kdaj bo pisal teste. Da jih naučijo, da za odsotnost prevzame odgovornost in že v naprej razmisli kako in kaj.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 January 2026 - 05:42 PM
Rezervirala sva apartma na Menorci, v Son Bou.
Ker je manjši otok, se tokrat ne bomo selili vmes.
― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 1 anonymous users