Jump to content

Photo

težave..

• Please log in to reply
1012 replies to this topic

#841 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 09 April 2012 - 09:25 AM

V čem je vic, da označiš kot prebrano. In ko klkneš na oblak z narekovajema, kako se pol ta klik razveljavi.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#842 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 09 April 2012 - 10:20 AM

ne moreš ga razveljavit... klikneš ga, ko si prebral vse "neprebrane teme", ki te v tistem razdelku zanimajo...ali pa jih pač nočeš prebrati.
  • 0

#843 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 09 April 2012 - 01:10 PM

Okej, ampak ne štekam, zakaj je potrebno potem, ko sem prebral poste v kaki temi, odklikati oblak z narekovajema.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#844 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 April 2012 - 09:35 PM

Inštalirala sem si TOLE in zdaj je vse narobe :cry: Mozilla ful šteka, počasi dela, vsake toliko me vrže na neko x stran, samo od sebe. Sama od sebe se mi je spremenila domača stran v Mozilli in tudi na pogled je malenkost drugačno vse skupaj, pač te vrstice zaznamkov pa tole, kot bi bilo z drugačno pisavo.

A se kateri sanja kaj bi to bilo, najbrž ne, ane? :cry:

EDIT: meče me na nek Altavista browser (ki ga nikoli prej nisem vidla) v vrstici za iskanje pa piše: http://127.0.0.1:4001/isrunning
Evo prtsc: KLIK
Jaz POJMA nimam kaj se dogaja a mi lahko nekdo pove kaj je to? :(
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#845 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 11 June 2012 - 01:28 PM

Jaz imam problem. Na racunalniku se sploh ne morm prijavit. Javlja mi, da imam napacno geslo, ceprav vedno znova vtipkam pravilno. Ni problem v caps lock, niti v katerih drugih. Ko zelim spremenit password kot da sem jo pozabila, na e-mail ne dobim potrditvenega e-maila (niti v junk mail) ali pa mi javlja, da security code not match the one displayed, ceprav sem prepricana da vpisujem pravilne. Ne vem kaj naj naredim,da bom lahko dostopala do foruma tudi prek racunalnika.
  • 0

#846 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 11 June 2012 - 01:30 PM

kaj pa kakšen drug brskalnik?
  • 0

#847 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 11 June 2012 - 01:35 PM

Isti sment. :(
  • 0

#848 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 11 June 2012 - 05:14 PM

Saaajk! Help!

Res mi je bedno sodelovat samo prek telefona. :s
  • 0

#849 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 11 June 2012 - 05:22 PM

Če si res poskušala tudi z drugimi brskalniki ... ne vem, lahko ti geslo ponastavim na nekaj, za kar se prek ZS prej zmeniva, pa poskusiš potem ... in si ga potem lepo spremeniš?
Ni mi ravno jasno ... če ti prek telefona deluje, zakaj drugje ne bi delovalo. Tudi telefon ima svoj browser in v njem očitno deluje ... :/
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#850 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 12 June 2012 - 10:03 AM

Ja prosim, ce lahko ponastavis.
Na telefonu se nisem odjavljala. Na racunalniku pa + piskotkein zgodovino sem brisala. Poskusla sem si sama spremenit geslo, pa mi javlja da je sedanje napacno, pa sem prepricana da ni. Skrbi me ker na registriran e-mail ne dobivam nobenih potrditvenih kod. Res prosim za tvojo asistenco.
  • 0

#851 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 31 July 2012 - 11:08 AM

Velik problem!

Yahoo email račun - pozabljeno je geslo, pozabljena sta odgovora na security questions. Podatki (leto rojstva, zip code, država etc tudi ne štimajo, nikakor se ne da vzpostavit ene povezave z obstoječim računom. Yahoo customer service je non existent.

A se da sploh kaj naredit? Alternate maila ali telefonske ni bilo vtipkane. Nič, nada, niente.

V bistvu vse kar vemo o računu je uporabniško ime = korenu mejl naslova = ime.priimek. To je vse, kar vemo. Fcuk.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#852 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 31 July 2012 - 11:09 AM

you're fu**ed :(
  • 0

#853 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 31 July 2012 - 07:29 PM

Fcuk. Ja škoda. Upam, da se bo pozabljeno geslo prikazalo enkrat v snu. :lol:
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#854 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 August 2012 - 09:15 PM

Meni se Adobe Flash stalno sesuva. Ma to je že od začetka, odkar imam tega prenosnika, od spomladi. Any idea why?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#855 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19146 posts

Posted 29 August 2012 - 05:22 PM

Nekaj sem stisnila in sem ful pomanjšala pisavo - samo na tem forumu, drugače je normalno, Kje lahko to popravim?
  • 0

#856 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 29 August 2012 - 05:32 PM

Ctrl + scroll (zoomiraš)
  • 0

#857 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 November 2012 - 07:28 PM

Pri ocenjevanju izdelkov sem z novo temo odprla tudi anketo, celo glasovala, ko pa sem odobrila temo,
pa je anketa izginila. :s Ni mi jasno, kaj je šlo narobe.

edit: sem pogruntala, urejeno.

edit2: pohvalim še eno prednost tega foruma - zdaj se da pri temah tudi naknadno narediti anketo, prej
se tega ni dalo, se mi zdi to velik napredek.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#858 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 13 November 2012 - 04:47 PM

Word issue.

Mojemu wordu se je zmešalo - v besedilu požira presledke, združuje besede in naredi besedilo totalno nepregledno. S tem, ko popravim eno, se na drugem mestu pojavi druga združena beseda. Dafak?

Takole izgleda:

Prvi razlog je optimizacija obratnega kapitala. Leta 2008, ko se jekriza začela, je 71% podjetij navajalooptimizacijo obratnega kapitalakotprioriteto (66% leta 2007). ŠtudijaSkupine Aberdeen (179družb)kaže, da se podjetjaodzivajo nazaostrenefinančne pogojez večjimpoudarkom nakratkoročninotranjistrategijpovečevanja dni vezave obveznosti (DPO). Načelo Supply Chain Finance je, da podjetje uporabi svoje obveznosti kotkreditnivzvodza povečanjeučinkovitostiobratnega kapitalainizboljšanja poslovnihodnosov s svojimi dobaviteljem. Podjetje lahko na ta način podaljša plačilni rok ne da bi s tem povzročilo spremembe za dobavitelja. Na drugi strani pa dobavitelj prejeme predčasno plačilo z nižjimistroški kot pri normalnem kreditiranju. Takodobaviteljdobitakojšen dostopdo likvidnosti. S povečanjem dni vezave obveznosti (DPO) pa lahko podjetje učinkovito obvladuje obratni kapital.
  • 0

#859 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 12 December 2012 - 06:26 PM

Tudi jaz imam problem na Yahoo email računu!

Morala sem odgovorit na security question, ampak seveda se več ne spomnim odgovora, ker sem odgovarjala leta 2009. Tri krat sem odgovorila napačno, zdaj pa mi je zablokiralo račun za 24 ur. Je že katera imela takšen problem? Verjetno me bo spet vprašalo po odgovoru, ki ga ne bom znala. Geslo jaz poznam.

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#860 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 21 December 2012 - 03:41 PM

Kje za vraga se v outlooku 2010 nastavi avtomatski odzivnik, da te ne bo????

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users