težave..
Posted 09 April 2012 - 09:25 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 09 April 2012 - 10:20 AM
Posted 09 April 2012 - 01:10 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 26 April 2012 - 09:35 PM

A se kateri sanja kaj bi to bilo, najbrž ne, ane?

EDIT: meče me na nek Altavista browser (ki ga nikoli prej nisem vidla) v vrstici za iskanje pa piše: http://127.0.0.1:4001/isrunning
Evo prtsc: KLIK
Jaz POJMA nimam kaj se dogaja a mi lahko nekdo pove kaj je to?

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 11 June 2012 - 01:28 PM
Posted 11 June 2012 - 01:30 PM
Posted 11 June 2012 - 01:35 PM

Posted 11 June 2012 - 05:14 PM
Res mi je bedno sodelovat samo prek telefona. :s
Posted 11 June 2012 - 05:22 PM
Ni mi ravno jasno ... če ti prek telefona deluje, zakaj drugje ne bi delovalo. Tudi telefon ima svoj browser in v njem očitno deluje ... :/
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 12 June 2012 - 10:03 AM
Na telefonu se nisem odjavljala. Na racunalniku pa + piskotkein zgodovino sem brisala. Poskusla sem si sama spremenit geslo, pa mi javlja da je sedanje napacno, pa sem prepricana da ni. Skrbi me ker na registriran e-mail ne dobivam nobenih potrditvenih kod. Res prosim za tvojo asistenco.
Posted 31 July 2012 - 11:08 AM
Yahoo email račun - pozabljeno je geslo, pozabljena sta odgovora na security questions. Podatki (leto rojstva, zip code, država etc tudi ne štimajo, nikakor se ne da vzpostavit ene povezave z obstoječim računom. Yahoo customer service je non existent.
A se da sploh kaj naredit? Alternate maila ali telefonske ni bilo vtipkane. Nič, nada, niente.
V bistvu vse kar vemo o računu je uporabniško ime = korenu mejl naslova = ime.priimek. To je vse, kar vemo. Fcuk.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 31 July 2012 - 11:09 AM

Posted 31 July 2012 - 07:29 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 August 2012 - 09:15 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 August 2012 - 05:22 PM
Posted 29 August 2012 - 05:32 PM
Posted 04 November 2012 - 07:28 PM
pa je anketa izginila. :s Ni mi jasno, kaj je šlo narobe.
edit: sem pogruntala, urejeno.
edit2: pohvalim še eno prednost tega foruma - zdaj se da pri temah tudi naknadno narediti anketo, prej
se tega ni dalo, se mi zdi to velik napredek.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 November 2012 - 04:47 PM
Mojemu wordu se je zmešalo - v besedilu požira presledke, združuje besede in naredi besedilo totalno nepregledno. S tem, ko popravim eno, se na drugem mestu pojavi druga združena beseda. Dafak?
Takole izgleda:
Prvi razlog je optimizacija obratnega kapitala. Leta 2008, ko se jekriza začela, je 71% podjetij navajalooptimizacijo obratnega kapitalakotprioriteto (66% leta 2007). ŠtudijaSkupine Aberdeen (179družb)kaže, da se podjetjaodzivajo nazaostrenefinančne pogojez večjimpoudarkom nakratkoročninotranjistrategijpovečevanja dni vezave obveznosti (DPO). Načelo Supply Chain Finance je, da podjetje uporabi svoje obveznosti kotkreditnivzvodza povečanjeučinkovitostiobratnega kapitalainizboljšanja poslovnihodnosov s svojimi dobaviteljem. Podjetje lahko na ta način podaljša plačilni rok ne da bi s tem povzročilo spremembe za dobavitelja. Na drugi strani pa dobavitelj prejeme predčasno plačilo z nižjimistroški kot pri normalnem kreditiranju. Takodobaviteljdobitakojšen dostopdo likvidnosti. S povečanjem dni vezave obveznosti (DPO) pa lahko podjetje učinkovito obvladuje obratni kapital.
Posted 12 December 2012 - 06:26 PM
Tudi jaz imam problem na Yahoo email računu!
Morala sem odgovorit na security question, ampak seveda se več ne spomnim odgovora, ker sem odgovarjala leta 2009. Tri krat sem odgovorila napačno, zdaj pa mi je zablokiralo račun za 24 ur. Je že katera imela takšen problem? Verjetno me bo spet vprašalo po odgovoru, ki ga ne bom znala. Geslo jaz poznam.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 21 December 2012 - 03:41 PM
Kje za vraga se v outlooku 2010 nastavi avtomatski odzivnik, da te ne bo????
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users