Jump to content

Photo

Deodorant / antiperspirant za pod pazduho

• Please log in to reply
1322 replies to this topic

#841 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 June 2012 - 08:34 PM

Jaz sem zadnji čas izključno za deodorante v stiku; trenutno moj najljubši je Fa Sport Double Power (roza pokrovček), ki se mi zdi, da je edini, po katerem ne začnem smrdet. Oz. niti ne toliko jaz, kot oblačila. Skratka s tem sem trenutno najbolj zadovoljna, že dolgo časa ne z nobenim drugim.
  • 0

#842 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 18 June 2012 - 08:52 PM

Jaz imam kar oba... imam tako navado, da se z roll on namažem potem pa s sprejem še malo po oblačilih, ker če se še po koži me preveč peče. Imam pa rada samo take bolj nežne in sveže vonje ne maram raznih sadnih vonjev za deote.
V spreju vedno kupim tega adidas action 3 Pro clear, moja stalnica....daleč najboljši vonj. Se pa dostikrat zmotim v trgovini, pa kupim tistega z vijoličnim pokrovom, ker sta si precej podobna.

Posted Image
Pa do zdaj sem imela tega, je tudi fajn vonja, ampak je precej agresiven...sedaj imam NR - powder fresh, ful zadovoljna

Posted Image

Ta mi tudi ni napačen, je takega nevtralnega vonja
Posted Image

Precej so me pa razočarali od sebamed, po njih takoj zasmrdim, pa fleke puščajo. So pa sicer ful nežni, ne pečejo itd...ampak meni niso bili dovolj, sploh za poletje ne.

Posted Image
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#843 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 June 2012 - 10:59 AM

Moj fant se je tudi pritoževal čez Sebamed, da pušča fleke.
  • 0

#844 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 19 June 2012 - 09:10 PM

Meni je bil zraven opevanega NR edino fajn še Nivea dry, vse ostalo mi pušča fleke, ali pa zasmrdim, pa načeloma ne švicam pretirano.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#845 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 19 June 2012 - 10:23 PM

Meni se zdi, da mi zadnje čase nič ne pomaga. Zamrdim v vsakem primeru malo. Bom prav probala parkrat brez, da vidim, če je sploh kaj hujše.

Uporabljam pa Bionsen dele ene 2 meseca, prej sem pa večinoma garnier spreje.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#846 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 19 June 2012 - 10:25 PM

Meni se pa zdi, da zadnje čase ful malo švicam, še pozimi sem več, smz. Zasmrdim pa nikoli, vsaj ne da bi vedela. XD
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#847 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 19 June 2012 - 10:47 PM

meni se pomojem tudi to pozna, da sem se zredila :/
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#848 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 June 2012 - 11:30 PM

Jaz pa opažam, da pred izpiti ful zasmrdim, prav tak specifičen vonj je, in izključno, ko sem noro živčna (=bolj ali manj samo pred izpitom), niti čudežni Borotalco ga ne 'ubije'. :wacko:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#849 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 19 June 2012 - 11:44 PM

Ena debata je bila, kako hitro zasmrdite, ce ne uporabljate deodoranta - jaz kdaj postanem tako nervozna, ce ne morem odpreti vrat kopalnice (vcasih mali dezura okoli njih in uvali takoj, ko lahko, jaz bi pa rada malo miru), takoj, ko se stusiram, da smrdim ze po parih minutah po tusiranju. Pac mala kopalnica in se hitro segreje, navlazi, ne prenesem vrocine in vlage.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#850 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 20 June 2012 - 12:07 AM

Jaz včasih sploh ne zasmrdim cel dan (niti poleti!), včasih po nekaj minutah ali urah, ful odvisno. Sinoči, ko sem bila noro živčna zaradi današnjega izpita, sem se tuširala in se ful drgnila z gelom pod pazduhami, pa sem čutila tisti zoprni vonj, prav nisem mogla verjet, da lahko telesni vonj prodre skozi tisti umeten vonj gela za tuširanje. :o
  • 0
Pablo Picasso

#851 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 20 June 2012 - 12:56 AM

Samo res, pri meni enako, ko sem zivcna. Drgnem in se se kar voham. :S Bi se razumela, ce bi imela zarascene.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#852 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 20 June 2012 - 11:08 AM

Meni se ne zdi, da bi zasmrdela. Res vohala sem se edino, ko sem uporabljala nek roll on iz Mullerja, CD piše gor. Sicer pa samo ob koncu dneva, če se prav od blizu povoham. Sicer pa se jaz ne voham...upam, da se ne zdi samo meni. :lol:

Sicer pa, če sem samo doma, niti ne uporabim deodoranta.

Še nekaj me zanima. Ve se npr. zvečer po tuširanju, pred spanjem nadeodorirate? Jaz se tuširam zvečer in nikoli ne uporabim deodoranta, ker mi je ful neprijetno it spat s čim na pazduhah. Se vedno zjutraj. Fant pa se vedno pošprica po tuširanju, tudi če gre direkt spat potem.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#853 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 20 June 2012 - 11:28 AM

Jaz enako kot ti.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#854 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 June 2012 - 11:29 AM

Ve se npr. zvečer po tuširanju, pred spanjem nadeodorirate?

Jaz se, ja. Ne vem zakaj, stvar navade očitno. Se pa zvečer ponavadi z Nuxovim.
  • 0

• Guests

Posted 20 June 2012 - 11:51 AM

Evo, sem našla ta post, če bo še katero zanimalo. Jaz bom poskusila, me nič ne stane, bi me pa zanimalo Nilino mnenje zdaj, po vsem tem času, če se še vedno tako dobro obnese.

Ja, še vedno. Mislim, da je že skoraj dve leti, odkar dnevno uporabljam sodo bikarono in nič drugega (z izjemo, ki jo bom omenila).
Vmes sem probala en naraven deo na kroglico, pa sem dobila take rdeče boleče bule (mozolje?) po njem pod pazduhami, da je bila prava groza. :-/ Čez kak teden, ko se je umirilo, sem pa probala alverdinega (ki mi včasih ni delal težav) in je bilo isto. Katastrofa. Potem sem to sanirala en teden in prešla nazaj na sodo bikarbono - nobenih problemov več. :-) Zdaj, ko je bolj vroče, si - ko dobro zmočim in vtrem sodo bikarbono (da ni več belih pikic, res je fajn, da se čisto razstopi z vodo, da potem ni madežev) - čez namažem še čisto tanko plast kokosovega olja. Popivnam oz. rahlo obrišem z brisačo in grem. Meni zdrži cel dan, nič ne zasmrdim, tudi obleka ne smrdi zvečer.
Če pa ne uporabim ničesar (ko sem doma), pa se hitro zavoham. Ni zdaj stašen smrad, pa vendar, kar pomeni, da pri meni soda odlično deluje. Jutri bom poskusila dati še eno kapljico sivkinega eteričnega olja, čeprav mi ima malce premočen vonj (mogoče če dam čisto malo, ne bo preveč).

Enostavno pa ne prenesem več vonjev umetnih deodorantov. Ko kakšnega zavoham na kateri od žensk v bližini, kar stran tečem. :)
Ne vem, telo se je teh zadev odvadilo in me odbija, can't help it.

Edit: Glede madežev.
Na začetku sem včasih na temnejših majicah opazila belo sled, ampak sem ugotovila, da zato, ker sem si ali preveč sode nanesla (da sem imela kar malo belega prahu pod pazduhami, ko sem se oblekla, not good), še večkrat pa je nisem dobro "razstopila" z vodo. Čeprav sem takrat res fajn švicala (šport) in bi lahko bilo od švica, samo ne vem, okrog mokrega madeža, ki se je očitno začel počasi sušiti, je bil tenek bel rob.
Zdaj, ko res dobro razstopim z vodo, nisem več opazila sledi. Pa še če dam kokosovo olje čez, očitno ne prebije, kaj vem. :-)
Prej sem si samo zmočila pazduhe, nanesla (suho) sodo in vtrla. Zdaj zmočim pazduhe, nanesem sodo, spet malo zmočim prste in si fajn vmasiram. Po potrebi še malo zmočim prste, tako da v bistvu ne čutim več delcev, ko vtiram. Popivnam odvečno vodo (in sodo) z brisačo in se oblečem.
Porabiš kakšno minuto časa (je malo več, kot če se pošpricaš ali porolaš), ampak mi ni težko, ker vem, da potem ne smrdim, obleke so brez vonja (kar mi je sploh super) in še poceni je. :-)
Aja, še to. Uporabljam sodo bikarbono, ki jo kupim v Eurospinu (pol kile). Sem probala enkrat eno, ki je bila za peko (kupila v Angliji), pa so zrna preostra, kar zaribalo me je, ko sem drgnila, haha, tale iz Eurospina je pa zelo mehka in se fajn razstopi.
  • 0

#856 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 20 June 2012 - 01:23 PM

Super, hvala! :thumbup:
  • 0
Pablo Picasso

#857 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 20 June 2012 - 02:26 PM

Jaz sem dnes nabavila Hidrofugal v spreju za fanta. Me zanima če mu bo pomagal.
Sem pa malo zmedena, ko sem jaz imela tistega malega v steklenički je pisalo da je proti močnemu potenju, na tem običenem v spreju pa nič ne piše.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#858 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 June 2012 - 02:29 PM

Obstaja Hidrofugal in Hidrofugal forte.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#859 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 June 2012 - 02:48 PM

Jaz si zvečer po tuširanju pustim pazduhe pri miru. Da si malo 'odpočijejo', itak
ne švicam čez noč, pa tudi čez dan ne, če sem doma.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#860 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 June 2012 - 02:52 PM

Jaz se bolj čisto počutim (čeprav bi se že težko bolj, sveže stuširana). :cry: :lol:
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users