Deodorant / antiperspirant za pod pazduho
Posted 18 June 2012 - 08:34 PM
Posted 18 June 2012 - 08:52 PM
V spreju vedno kupim tega adidas action 3 Pro clear, moja stalnica....daleč najboljši vonj. Se pa dostikrat zmotim v trgovini, pa kupim tistega z vijoličnim pokrovom, ker sta si precej podobna.

Pa do zdaj sem imela tega, je tudi fajn vonja, ampak je precej agresiven...sedaj imam NR - powder fresh, ful zadovoljna
Ta mi tudi ni napačen, je takega nevtralnega vonja

Precej so me pa razočarali od sebamed, po njih takoj zasmrdim, pa fleke puščajo. So pa sicer ful nežni, ne pečejo itd...ampak meni niso bili dovolj, sploh za poletje ne.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 19 June 2012 - 10:59 AM
Posted 19 June 2012 - 09:10 PM
[Napoleon]
Posted 19 June 2012 - 10:23 PM
Uporabljam pa Bionsen dele ene 2 meseca, prej sem pa večinoma garnier spreje.
Posted 19 June 2012 - 10:25 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 June 2012 - 10:47 PM
Posted 19 June 2012 - 11:30 PM

Pablo Picasso
Posted 19 June 2012 - 11:44 PM
Posted 20 June 2012 - 12:07 AM

Pablo Picasso
Posted 20 June 2012 - 12:56 AM
Posted 20 June 2012 - 11:08 AM

Sicer pa, če sem samo doma, niti ne uporabim deodoranta.
Še nekaj me zanima. Ve se npr. zvečer po tuširanju, pred spanjem nadeodorirate? Jaz se tuširam zvečer in nikoli ne uporabim deodoranta, ker mi je ful neprijetno it spat s čim na pazduhah. Se vedno zjutraj. Fant pa se vedno pošprica po tuširanju, tudi če gre direkt spat potem.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 20 June 2012 - 11:28 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 20 June 2012 - 11:29 AM
Jaz se, ja. Ne vem zakaj, stvar navade očitno. Se pa zvečer ponavadi z Nuxovim.Ve se npr. zvečer po tuširanju, pred spanjem nadeodorirate?
Posted 20 June 2012 - 11:51 AM
Evo, sem našla ta post, če bo še katero zanimalo. Jaz bom poskusila, me nič ne stane, bi me pa zanimalo Nilino mnenje zdaj, po vsem tem času, če se še vedno tako dobro obnese.
Ja, še vedno. Mislim, da je že skoraj dve leti, odkar dnevno uporabljam sodo bikarono in nič drugega (z izjemo, ki jo bom omenila).
Vmes sem probala en naraven deo na kroglico, pa sem dobila take rdeče boleče bule (mozolje?) po njem pod pazduhami, da je bila prava groza. :-/ Čez kak teden, ko se je umirilo, sem pa probala alverdinega (ki mi včasih ni delal težav) in je bilo isto. Katastrofa. Potem sem to sanirala en teden in prešla nazaj na sodo bikarbono - nobenih problemov več. :-) Zdaj, ko je bolj vroče, si - ko dobro zmočim in vtrem sodo bikarbono (da ni več belih pikic, res je fajn, da se čisto razstopi z vodo, da potem ni madežev) - čez namažem še čisto tanko plast kokosovega olja. Popivnam oz. rahlo obrišem z brisačo in grem. Meni zdrži cel dan, nič ne zasmrdim, tudi obleka ne smrdi zvečer.
Če pa ne uporabim ničesar (ko sem doma), pa se hitro zavoham. Ni zdaj stašen smrad, pa vendar, kar pomeni, da pri meni soda odlično deluje. Jutri bom poskusila dati še eno kapljico sivkinega eteričnega olja, čeprav mi ima malce premočen vonj (mogoče če dam čisto malo, ne bo preveč).
Enostavno pa ne prenesem več vonjev umetnih deodorantov. Ko kakšnega zavoham na kateri od žensk v bližini, kar stran tečem.

Ne vem, telo se je teh zadev odvadilo in me odbija, can't help it.
Edit: Glede madežev.
Na začetku sem včasih na temnejših majicah opazila belo sled, ampak sem ugotovila, da zato, ker sem si ali preveč sode nanesla (da sem imela kar malo belega prahu pod pazduhami, ko sem se oblekla, not good), še večkrat pa je nisem dobro "razstopila" z vodo. Čeprav sem takrat res fajn švicala (šport) in bi lahko bilo od švica, samo ne vem, okrog mokrega madeža, ki se je očitno začel počasi sušiti, je bil tenek bel rob.
Zdaj, ko res dobro razstopim z vodo, nisem več opazila sledi. Pa še če dam kokosovo olje čez, očitno ne prebije, kaj vem. :-)
Prej sem si samo zmočila pazduhe, nanesla (suho) sodo in vtrla. Zdaj zmočim pazduhe, nanesem sodo, spet malo zmočim prste in si fajn vmasiram. Po potrebi še malo zmočim prste, tako da v bistvu ne čutim več delcev, ko vtiram. Popivnam odvečno vodo (in sodo) z brisačo in se oblečem.
Porabiš kakšno minuto časa (je malo več, kot če se pošpricaš ali porolaš), ampak mi ni težko, ker vem, da potem ne smrdim, obleke so brez vonja (kar mi je sploh super) in še poceni je. :-)
Aja, še to. Uporabljam sodo bikarbono, ki jo kupim v Eurospinu (pol kile). Sem probala enkrat eno, ki je bila za peko (kupila v Angliji), pa so zrna preostra, kar zaribalo me je, ko sem drgnila, haha, tale iz Eurospina je pa zelo mehka in se fajn razstopi.
Posted 20 June 2012 - 01:23 PM

Pablo Picasso
Posted 20 June 2012 - 02:26 PM
Sem pa malo zmedena, ko sem jaz imela tistega malega v steklenički je pisalo da je proti močnemu potenju, na tem običenem v spreju pa nič ne piše.
[Napoleon]
Posted 20 June 2012 - 02:29 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 June 2012 - 02:48 PM
ne švicam čez noč, pa tudi čez dan ne, če sem doma.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 June 2012 - 02:52 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users