Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#841 bomboncek

bomboncek

sramežljivec

• Člani
  • 7 posts

Posted 12 April 2006 - 09:07 AM

kreme,sprey za sončenje-jih je katera že uporabljala, ste bile zadovoljne z njimi?Zanima me predvsem za otroško kožo.
Prijeten dan
  • 0

#842 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 12 April 2006 - 09:14 AM

Jaz sem imela te kreme za sončenje od Avona in so bile o.k., sicer nič posebnega ampak dobre.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#843 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 April 2006 - 03:26 PM

Marsikdo je po teh kremah dobil grozno alergijo. Moraš probati, če ti ustrezajo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#844 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32317 posts

Posted 12 April 2006 - 07:16 PM

A mi lahko ena bolj zverzirana v tem malo več pove o izdelkih za lase od Avona?
A so šamponi dokaj okej?
A so boljši Naturals ali uni Advanse Techniques? In balzami, no?
Oz. kakršenkoli namig v zvezi z lasno kozmetiko mi bo prav prišel.
Hvala!
  • 0

#845 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 12 April 2006 - 07:22 PM

QUOTE(_M_)
A mi lahko ena bolj zverzirana v tem malo več pove o izdelkih za lase od Avona?
A so šamponi dokaj okej?
A so boljši Naturals ali uni Advanse Techniques? In balzami, no?
Oz. kakršenkoli namig v zvezi z lasno kozmetiko mi bo prav prišel.
Hvala!

Jaz ti lahko povem, da so mi bili Advanse Techniques slabi, so mi ful ful izsušili konjice. So mi pa ful dobri spreji od te linije, ker tok lepo dišijo.
  • 0

#846 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32317 posts

Posted 12 April 2006 - 07:24 PM

Aha, dobro.
Spreji za...?
  • 0

#847 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 12 April 2006 - 07:26 PM

Spreji za lesk, volumen,... ne vem kaj še.
  • 0

#848 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 April 2006 - 07:36 PM

Advanced Techniques šamponi so katastrofa ... jaz sem imela za suhe in poškodovane lase, sicer krasno diši in se super peni, vendar pa je zelo agresiven in mi je tako izsušil lasišče, da se mi je vse lupilo in srbelo ko hudič. Je pa fajn maska za suhe in poškodovane lase iz iste linije.

Drugače so mi tudi kul zadeve iz linije Naturals, šamponi so sicer povprečni, ampak nežni, se lepo penijo, super umijejo in fantastično dišijo ... eden najlepših vonjev nasploh ima tisti šampon in regenerator iz linije za suhe in barvane lase, ki naj bi dišal po maku in mandljevem mleku ... waaaaau ker vonj!!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#849 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 12 April 2006 - 07:46 PM

AT linija mi sploh ni všeč. Naturals je boljša. Super mi je šampon za suhe in barvane lase 2 v 1 avokado in riževo mleko. Maki in mandljevo mleko res zelo diši, bom si enkrat balzam vzela. Pa marelica in mandarina sem si naročila.

Dilema kakšna sta potem šampon in maska marelica in mandarina? Si potem dobila to dvoje?
  • 0

#850 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 April 2006 - 07:52 PM

Irena* jaz še nisem dobila pošiljke ... dan naročanja je bil 7.4. in še ni nič pri meni ... ne vem niti kako dolgo naj bi se čakalo, ampak upam, da do petka dobim.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#851 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32317 posts

Posted 12 April 2006 - 07:54 PM

Pomoje bi morala jutr dobit..
ma zdej jih imam že enih 5 označenih v katalogu, katere bi imela. Tale z marelico in mandarino res fuuul diši, pa tud tist s kamilico in limono za svatle lase.
A imate tud kakšn balzam od naturalsa al le šampone?
  • 0

#852 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 12 April 2006 - 07:54 PM

A tako, sem mislila, da si naročala v A terminu. Ta teden je dostava v četrtek. Boš poročala, ko preiskusiš? Hvala.

Jaz dobim v C terminu šele šampon.

M v 6 se splača Naturals šampone in balzame nabavit, 2 kom sta le 700 minus popust. Ful poceni.
  • 0

#853 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 April 2006 - 07:57 PM

_M_ jaz sem imela balzam (takisto šampon) z makovim cvetjem in mandljevim mlekom ... vonjave so za znoret dobre, boljše kot pri oni novi mandarini ... res noro diši. Šampon sem že napisala da je fajn, balzam je pa tudi v redu ... nima sicer nekih prav silnih regenerativnih lastnosti, vendar pa lepo navlaži in naredi lase mehke in gladke ... predvsem pa ZELO dišeče.

P.S. Če ne dobim jutri pošiljke, bom začela drugje naročat, ker zdej mi pa res že preseda, da vedno vse dobim zadnja.
  • 0

#854 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32317 posts

Posted 12 April 2006 - 08:00 PM

QUOTE(DiLeMa)
...vendar pa lepo navlaži in naredi lase mehke in gladke ... predvsem pa ZELO dušeče.

Joj, babe, kake mečemo ven danes..že cel večer se režim po malem ko berem ta forum biggrin.gif biggrin.gif
Ups, si popravla1! oops.gif

No, sej men se gre predvsem za šampon..
Bom kr kakšnega več naročila zdej, če bom že naročala, bom nabrala za 8k pa pol v bistvu plačala 7100, s popustom in poštnino vred.
  • 0

#855 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 April 2006 - 08:03 PM

_M_ s temi šamponi ne boš zgrešila, pa tudi regeneratorji so lahki in ne obtežijo las. Jaz sem zdej naročila vse po dvojno in sem si nardila prav neverjetno zalogo šamponov in mask (pa še včeri sm bla v shoppingu biggrin.gif ) ampak ti Naturals šamponi so vedno fajn in jih tudi vedno porabim, ker so nežni in dobro umijejo, pa še res lepo dišijo.
  • 0

#856 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 12 April 2006 - 08:03 PM

Dilema dostava je jutri, če naročaš sama boš jutri dobila, če pa prek kakšne druge pa kadar ti dostavi. Jaz vedno dostavim še isti ali pa najkasneje naslednji dan, ker ne maram te kozmetike doma, je je potem cela soba. wink.gif Da komaj okoli hodim. Če naročaš pri drugi pa malo zateži. wink.gif
Ko berem to tvojo nabavo kozmetike se prav sprašujem kam ti vse to daješ?!
Jaz imam tudi zaloge doma, ampak sedaj bom res minimalno naročala, ker me doma že postrani gledajo. oops.gif
  • 0

#857 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32317 posts

Posted 12 April 2006 - 08:14 PM

Em, zdej, ko že govorimo, bi še vprašala, kolk stanejo ti šamponi Naturals v katalogu 6?
A so še vedno tako poceni kot v 5, 390-490sit?
  • 0

#858 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 12 April 2006 - 08:19 PM

2 kosa sta 700. Karkoli izbereš.
  • 0

#859 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 April 2006 - 08:22 PM

QUOTE(Irena*)

Ko berem to tvojo nabavo kozmetike se prav sprašujem kam ti vse to daješ?!
Jaz imam tudi zaloge doma, ampak sedaj bom res minimalno naročala, ker me doma že postrani gledajo. oops.gif

Imam v svoji sobi eno omaro, kjer imam samo negovalno kozmetiko ... večinoma preparate za lase in je pol kul, niso nikomur v napoto. biggrin.gif
  • 0

#860 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32317 posts

Posted 12 April 2006 - 08:25 PM

QUOTE(Irena*)
2 kosa sta 700. Karkoli izbereš.

O, superca!
In za 1400 torej dobim 4 komade šamponov oz. balzamov, jeeee!!
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users