Slike vaših hišnih ljubljenčkov
Posted 29 March 2007 - 02:51 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 March 2007 - 02:58 PM
Pa še to bi te prosila, če maš kje posneto kako se oglašajo, če lahko to kje objavš?

Posted 29 March 2007 - 03:33 PM
Glede zvokov pa...nimam posneto. sem pa enkrat najdla eno stran od dihurjev, kjer so bii zvoki. Bom zvečer poiskala pa prilepim link, ok?
Če te pa še kaj zanima pa kar vprašaj ali pa si preberi na teli strani: http://www.zverinice.com/
Pozabila, te živali so udomačene. Ni to tako da so recimo 5. generacija udomačenih. Oni so udomačeni že okoli 2000 let, recimo uporabljali so jih za lov na zajce.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 March 2007 - 06:09 PM
-prvi je ko se igrajo, ampak že malo bolj na hard-grizenje pa tak: Ta prvi ki je naveden
Drugi je pihanje, se malo bolj slabo sliši: link hissing
tretji je pa, ne vem jaz rečem mukanje, ko so veseli oz. razburjeni, pa sliši se še kako vohajo: je pa ta zadnji od sounds
Posted 30 March 2007 - 11:00 AM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 30 March 2007 - 11:36 AM

Crna-tole je pa gospod Pug oz mops-na rutici pa piše Eggo

Mlad mucek Mik iz kampa Lucija

Posted 30 March 2007 - 11:37 AM

Posted 30 March 2007 - 01:43 PM

stik z glodalci močno odsvetujem, ker so pač njihova naravna hrana. Nagon je vseeno nagon. Isto velja za kokoši.
Kako pa se kaj veverica obnese. Fant moj neki sanja o tem da bi jo imela....
Crna, ja zvijajo pa se. sploh samička je ko kača, če noče biti pri miru ne bo pa se lahko na glavo postaviš. Maš včasih občutek da jim kakšna kost manjka....
Posted 30 March 2007 - 06:35 PM
Posted 30 March 2007 - 06:51 PM

Posted 02 April 2007 - 04:05 PM
Drgač pa pr men smo taki, da vedno pobiramo živalce s ceste, sej to je tud razlog, da mamo živalski vrt doma:)
Posted 02 April 2007 - 10:29 PM
imam 10kilogramskega mačkona po imenu boni..pa ne gre za mučenje živali=)..hrane dobi toliko kot vsi ostali mački, je uzjemno izbirčna rit in če SLUČAJNO dobi brikete, ki niso royal canin gospodič dobi drisko
Kako sem se pa zaj narežala, ahahaha.

Drugače pa pohvale - izredno lep mačkonar.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 April 2007 - 04:26 PM
Zadaj Šar pe(j?) Lep Lep. :=) Vse živalice so čudovite. Dihurčki so se mi najbolj v spomin vtisnili, ker si jih ful želim.
Posted 03 April 2007 - 05:26 PM

Posted 07 April 2007 - 09:08 AM
a little bit of you and me <3
Posted 07 April 2007 - 09:21 AM

Posted 07 April 2007 - 11:26 AM
Posted 09 April 2007 - 09:15 PM

Tole je muca, ki zadnji teden prihaja na naš vrt. Mislim, da je potepuška. Ampak je lepa in prijazna, začela sem jo hranit, sedaj se pusti tudi božat in se igra!

Posted 09 April 2007 - 09:46 PM

...
Posted 10 April 2007 - 12:01 PM

Mogoče pa sta v sorodu!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users