Jump to content

Photo

kaj študirate

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#841 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 07 December 2007 - 03:20 PM

Aha, hvala. Bom sporočila prijateljici smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#842 Simple

Simple

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts
  • Interests:risanje,branje,hoja v hribe, ličenje, fotografiranje...

Posted 09 December 2007 - 11:15 PM

Jaz sem pa absolventka Fakultete za upravo...pa mam še nekaj obveznosti pred sabo...se mi nič ne mudi no.gif
  • 0
IPB Image

#843 Bibi

Bibi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 173 posts

Posted 11 December 2007 - 11:12 AM

QUOTE(ora @ 27. 11. 2007 - 22:18) View Post

na kteri smeri gradbene pa je/si bibi? prou gradbeništvo?

Ja prou gradbeništvo uni smile.gif
  • 0
You're the reason I believe, you're the reason I sing,
you're the reason angels tangle me in heavenly things.
It's been a long road so hard and cold,
but you keepin' me warm with your heart of gold.

#844 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 16 January 2008 - 01:17 PM

Pravo.
  • 0

#845 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 20 January 2008 - 12:42 PM

Gre katera danes ali jutri zjutraj v LJ?
  • 0
IPB Image

#846 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 January 2008 - 01:00 PM

prevoz.org je super stran za iskanje prevozov. Velikokrat grem z ljudmi, ki dajo tam oglas.

Edit: sem našla nekoga, ki gre direkt iz SG http://prevoz.org/prevoz/view/11450/

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#847 temida

temida

sramežljivec

• Člani
  • 97 posts

Posted 22 January 2008 - 04:59 PM

mene pa skrbi da sem preveč neumna za medicino sad.gif kako naj vem, če mi bo ta študij sploh šel? je pa ena redkih stvari ki me res zanima
  • 0

#848 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 January 2008 - 05:22 PM

Jah saj za nobenega ne moreš bit ziher da ti bo šel. Potrudit se je treba povsod. Če te tole zanima in interesira.. wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#849 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 22 January 2008 - 05:38 PM

Lahko da se motim no, ampak mislim da je na medicini bolj pomembna vztrajnost in pridnost(veliko ur za knjigami, sprotno delo,....). Pamet seveda ne škodi wink.gif močno pa dvomim, da nisi dovolj pametna za to. Probaj, drugače ti bo žal.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#850 temida

temida

sramežljivec

• Člani
  • 97 posts

Posted 22 January 2008 - 05:38 PM

saj to vem da se je treba na vsakmu faksu učit. sam mam strah, da mi ne bo šlo. ker vem da me zanima in se bom učila če bom sprejeta, toda strah imam vseeno. potem se pa še naprej obremenjujem če mi bo ta poklicna pot uspevala...
  • 0

#851 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 22 January 2008 - 05:43 PM

Če je to edina stavr k te zanima, moraš probat, ker ti bo lahko zelo zelo žal. Imam prijateljico k je zdej v drugem letniku in vem, da mora velik delat, se učit in ji laufa. Glih ne vem kok brihten recimo da ne rabiš bit, ker je ogrmno piflarije in povezovanja. Npr. na farmaciji pa je že drugače, ker morš vse razumet, zakaj je katera stvar bolj kisla, zakaj bolj polarna itd (glih to se dudlam zdej, pa mam že povhn kufer vsega)
  • 0

#852 temida

temida

sramežljivec

• Člani
  • 97 posts

Posted 22 January 2008 - 05:44 PM

pri meni je še ta težava da me doma nimajo za pametno. kao da je medicina pretežka zame... in tako ti skoraj zatrejo sanje
  • 0

#853 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 22 January 2008 - 05:47 PM

Temida, poznam to, sicer ne iz lastnih izkušenj pa vseeno. Ne daj se! jaz bi se potem že iz principa vpisala. But thats me biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#854 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 22 January 2008 - 06:15 PM

Uf to pa tud js poznam, Temida. Ko sm se mogla v OŠ odločat kam bi šla, sm js rekla, da grem na gimnazijo. Moji so me prosili naj dobro premislim, in da bi bilo bolje če grem na poklicno šolo, ker se kao težko učim (sj včasih sm se res...)
Gimnazijo sm naredilas prav dobrim oz. odličnim uspehom. Vpisala sm se na farmacijo...
Veliko znancev je blo mnenja, da mi ne bo uspel prit na ta faks. Uf pa še kako mi je uspel.
Najbolj pa sm srečna, ko vidim kakšno sošolko iz OŠ in me vpraša kje sm, pa rečem da sm na farmaciji pa sam debelo gledajo laugh.gif
Tko glih ne vem kok brihtna tud js nism... Glih med neumnimi pa tud nism. Sm v zlati sredini, kar mi je čist kul (glede na to, da mi zadnje čase ni dovolj 7, bom očitno postala tahujš piflarka in grebatorka- o marija, boh ne dej)

Zdej so starši noro ponosni name kam sm prišla in mi skos govorijo, da dobr da sm sledila svojemu srčku in da sm šla na gimnazijo, ker če bi njih poslušala, vprašanje kje bi bila.

Tako da bejba. Vztrajaj, uči se in ti bo uspelo! Ne poslušaj okolice, poslušaj sebe! Ne daj se jim. Da se ne boš čez 20 let tepla po glav in sanjala da bi lahk bla zdravnica... wink.gif
  • 0

#855 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 22 January 2008 - 07:38 PM

Temida, če te zanima, ni vrag, da ne poskusiš. Če bo ratalo, bo, če ne pa se še vedno lahko prepišeš. Če ne boš poskusila ne boš nikoli vedla ali ti bi uspelo in te bo to še vse življenje žrlo.
  • 0

#856 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 23 January 2008 - 05:55 PM

A je težko dobit ene 80 pik???? Kaj bi mogla za to narest?
  • 0

#857 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 23 January 2008 - 06:20 PM

Princeska, po mojem ne. Ko sem jaz gledala tisto razpredelnco in si mal na približno računala, mi je ful prišlo. Jst bi rekla, da je to matura s 4-kami. Ti pa bodo ostale, ki so že naredila, bolj povedale. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#858 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 23 January 2008 - 06:27 PM

Na www.dijaski.net si lahko zračunaš koliko pik dobiš z določenimi ocenami. Imajo nekateri faksi drugačno razmerje matura in 3., 4. letnik (ponavadi je 60% in 40%).
Za 80 pik pomoje res rabiš recimo 4 na maturi, dosti pa vplivajo tudi ocene 3. in 4. letnika.
Ampak ne se bat! Matura je res lahka in komot (!) dobiš 4 ali več.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#859 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 23 January 2008 - 07:50 PM

Sej glede slovenščine ni takega problema, ampak za specialno in rehabilitacijsko pedagogiko pa je.

Še vedno pa lahko SRP vpišem na 1. mesto in na 2. slovenščino, le da mora biti potem ta enopredmetna, kar pa ni tok fajn, ker je za 2. željo dvopredmetne slovenščine bistveno višja omejitev.

Pike sem si že računala. Uspeh bom imela 2x pravdober, ampak se mi zdi, da na maturi ne morm glih razturat in še nič nimam na višji ravni (ok, samo slovenščino).

Hmmm...
Ne vem...
  • 0

#860 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 23 January 2008 - 07:57 PM

Ej jaz nisem mela nič na višji in sem nabrala 86 pik. Sem imela 2x 5 ostalo 4, uspeh tudi 4. Slovenščino pa lahko imaš 8 wink.gif

Do kdaj pa morate oddat prijave za faks? Kaj si mislila vzet poleg slo, če bi šla na dvopredmetno?
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users